juli 19, 2015

I love summer tag!


Ondanks dat ik alweer enkele dagen terug ben in het wisselvallige Nederland, zit ik met mijn hoofd nog altijd in de tropische temperaturen van het eiland Gran Canaria. Vandaar dat ik dit de uitgelezen kans vond om de vragen uit deze tag te beantwoorden. Kijk je met mij mee?

Wat is je favoriete ijsjessmaak?
Als ijsjesliefhebber kun je mij eigenlijk op alle ijsjes trakteren. Het allerliefste haal ik een hoorntje met bosvruchten en hazelnoot bij de ijssalon. Sinds ik mij kan herinneren zijn dit de smaken die ik altijd kies! Mmm, dit doet me weer denken aan alle ijsjes die we op het strand haalden in Gran Canaria.

Welke kledingstukken vind jij 's zomers onmisbaar?
Qua kleding heb ik eigenlijk best wel een hekel aan de zomer. Geef mij maar gewoon een lange broek en een leuk truitje of jasje. Ik maak er dan ook altijd een wedstrijd van om zo lang mogelijk mijn lange broek aan te houden, haha! Als ik echt één kledingstuk moet kiezen, ga ik voor een leuk zomerjurkje.

Wat is je favoriete activiteit in de zomer?
Eigenlijk zo weinig mogelijk. Liever lui dan moe zeggen ze wel eens. Al houd ik er wel van om in zomer er op uit te gaan, leuke dingen te doen en het water op te zoeken. Ohja! En het barbecueën niet te vergeten.


Hoe ziet je zomerse make-up look er uit?
Ik houd van make-up. Het is echt een onderdeel van mijn ochtendroutine. Pas als de mussen dood van het dak vallen en de make-up van mijn gezicht afsmelt, zal ik weinig tot geen make-up dragen.

Wat is je favoriete zomerdrankje?
Eigenlijk drink ik altijd water, thee of cappuccino, ongeacht de tijd van het jaar. Na een warme zomerdag maak ik graag een uitzondering voor een koude Radler. Hier kan ik in de tuin of op een terrasje echt van genieten!

Welk zomers gerecht eet je het liefst?
Wanneer het warmer is, krijg ik gelijk trek in heel veel fruit. Met name in een galia meloen. Alleen is dat niet echt een gerecht. Verder kun je me altijd trakteren op Italiaans eten als pizza's en pasta's...mmm.

Wat voor geur draag je zomers?
Zowel in de winter als in de zomer draag ik de geur van Dolce and Gabbana The One.

Welke plannen heb je voor de zomer?
Mijn vakantie naar Gran Canaria met Danny waar ik maanden naar heb uitgekeken, is inmiddels al geweest. Echter ga ik nog naar Denemarken met mijn familie en een weekendje weg naar een kasteel in Hierden met mijn vriend!

Bovendien moet ik nog enkele lesplannen schrijven voor aankomend schooljaar, maar vooral genieten!

Hoe ziet jou zomer eruit? 

16 opmerkingen:

 1. Leuk om te lezen! Ik vind fruit en vooral meloen ook het lekkerst in de zomer! :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha wat grappig dat we 'm allebei vandaag hebben geplaatst! Ik herken het dat je nog met je hoofd bij Gran Canaria bent. Ik was er vorig jaar ook met mijn vriend en heb er de hele zomer aan teruggedacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke vragen, leuk om te lezen! Zelf ga ik half augustus met mijn vriend naar Macedonië, heel veel zin in! Gran Canaria lijkt me ook heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om deze tag pveral voorbij te zien komen, ik vind de vragen erg leuk. En wat leuk dat je nog met je vriend op vakantie gaat naar een kasteel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te lezen! Je gaat echt nog toffe dingen doen :D
  liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke tag! Ik werk zelf bij een ijssalon, dus ik doe niks anders dan ijs eten nu haha! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk om te lezen! Ik houd van de zomer :-D

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik drink in de zomer ook graag radler, heerlijk! Maar tegen een cocktail zeg ik ook geen nee haha! x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke tag, ik vind ijsjes heerlijk in de zomer!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh lekker dat je al op vakantie bent geweest. Het gaat altijd zo snel voorbij he... Ik ga volgende week dinsdag een paar dagen naar Spanje. Kan niet wachten :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een heerlijke tag is dit toch! En wat onwijs gaaf dat je naar Gran Canaria bent geweest. Denemarken schijnt trouwens ook echt heel fijn te zijn. Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je herinnert mij eraan dat ik nog een meloen thuis hebt liggen! Ik ben echt een sucker voor ijsjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke tag, leest lekker weg :) Ik ben zelf ook dol op fruit, eigenlijk altijd wel maar in de zomer helemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. leuke tag en leuk om te lezen! en lekker dat je naar de zon ben geweest .. zou ik ook wel willen!

  XOXO Faye (van ByFaye.nl)

  BeantwoordenVerwijderen