juli 21, 2015

My life in pictures #1


Mijn leven in foto's, de titel zegt het al. Echter ben ik afgelopen weekend pas begonnen met het maken van foto's. Vandaar dat deze blogpost iets korter zal zijn dan normaal. Ik ben inmiddels weer een week terug in Nederland. Kijk je mee naar hoe mijn weekend eruit zag? Zaterdags ben ik bezig geweest voor mijn blog, probeerde ik mijn trompet conditie weer op pijl te krijgen en ging ik aan de eind van de middag naar mijn vriend. Hij moet vrijwel de hele vakantie werken. De momenten dat hij vrij is, proberen we dan ook samen door te brengen. We hebben samen gekookt en buiten in de tuin aan het water gegeten.


Natuurlijk moest ik de 'nieuwe' magnum pink raspberry even proeven. Deze vond ik verbazingwekkend lekker! 


's Avonds besloten we om naar de film Spy te gaan. We hadden vooraf gereserveerd en onze stoelen uitgekozen. Eenmaal in de bioscoop bleek dat dit helemaal niet nodig was omdat we in een zaal zaten waar nog geen 50 mensen in kunnen! Ik heb serieus nog nooit eerder zo'n bioscoopzaal gezien. Alle luxe stoelen stonden per twee en hadden een eigen tafeltje, heel bijzonder.


Ik zeg het niet snel, maar de film Spy was echt heel erg leuk! Aanrader! 


Het is ondertussen een beetje onze traditie geworden om zondagochtend een beetje uit te slapen en vervolgens te gaan brunchen met afbakbroodjes en een gekookt ei. Stiekem kijk ik hier altijd weer naar uit.Na de middag sprongen we in de auto om naar zijn opa en oma in Duitsland te gaan. Wat zijn dat een lieve en leuke mensen. Het is altijd weer een feestje om daarheen te gaan. We worden telkens met open armen en een zelfgemaakte taart ontvangen.


Nadat we al onze vakantie foto's hadden laten zien, kwamen de fotoboeken van vroeger op tafel. Ik vind het altijd erg leuk om zulke foto's van vroeger te zien. Wat was het toen toch een schatje, haha.


Opa en oma hadden geregeld dat we samen uit eten zouden gaan. 's Avonds laat ploften we dan ook moe, maar voldaan op de bank met nog een aflevering van Hawaii Five-0. Valt het al op dat we van misdaadseries houden?

Wat heb jij afgelopen weekend gedaan? 


14 opmerkingen:

 1. Wat gaaf dat je trompet speelt! Fijn dat je een leuk middag in Duitsland hebt gehad. Ik hoop dat deze week net zo fijn wordt voor je!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een luxe bioscoop zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk zo een zondagse traditie! Precies hoe een zondag hoort te zijn.
  Ik had van de week ook voor het eerst die ''nieuwe'' magnum en vond m echt heel lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh, die magnum pink raspberry heb ik nog niet geproefd. Smaakt die heel anders dan de 'normale' magnum ijsjes?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijne foto's! Die magnum is inderdaad heel lekker, mijn hand zit daarna onder de glittertjes van het stokje vast houden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's! Die pink magnum is zo lekker. En wat heb je een leuke blog, ik ga je volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuke foto's! ik heb pink raspberry nog niet geproefd, wel de espresso versie! die vond ik ook lekker :) een klasgenootje zei dat raspberry naar frozen yogurt smaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke foto's. Die Magnum wil ik ook eten! Ik moet hem nog uitproberen maar lijkt me heerlijk x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke foto's, ik moet nog steeds die nieuwe (die eigenlijk niet meer zo nieuw is) magnum proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hawaii five-0 , i love it, die serie is t leuk. Wat een bijzondere bioscoop maar wel leuk om eens mee te maken denk ik. Ik vind de magnum pink niet zo lekker, ik vind de chocolade zo net smaken maar veel mensen houden er gelukkig wel van, die black vind ik wel lekker! Leuke dairy! X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zondagse tradiets, ik hou ervan! Als ik vrij ben dan doen wij ook altijd wat uitgebreider ontbijten samen, heerlijk! Spy vonden wij ook supertof.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wij hebben ook echt van die zondagrituelen! Erg leuke foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooie foto's :-D Hm.. afbakbroodjes!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen