juli 27, 2015

My life in pictures #2


Mijn eerste echte 'my life in pictures' van een hele week. Deze week is het alweer twee weken geleden dat ik op vakantie ging naar Gran Canaria. Time flies! Ondanks dat heb ik een geweldige week gehad. Ik ging namelijk 2 keer uit eten, naar de bioscoop en bezocht een musical. Kijk snel mee naar mijn week.

Maandag 20/7


Maandagochtend ging ik weer naar huis en was ik alleen thuis met mijn jongste broertje. Vakantie betekent bij ons in huis: tijd voor spelletjes. Vandaar dat we tussen de middag een potje master mind en mens erg je niet gingen spelen.   


De rest van de middag kroop ik op de bank met mijn laptop op schoot. Artikelen tikken, andere blogs lezen en tussendoor het programma 'Achter gesloten deuren' kijken. 


Voor de vakantie studeerde ik minstens 2 uur per dag voor mijn opleiding aan het conservatorium. Sinds ik mijn overgangsauditie heb behaald en op vakantie ging, heb ik maar weinig tot niet mijn trompet aangeraakt. Vandaar dat het nu weer de hoogste tijd is om te gaan studeren. 


Dinsdag 21/7Dinsdag is bij ons opa en oma dag. Ze brachten de Bean Boozled challenge mee die mijn broertjes al een tijdje wilden hebben. Help! 


De rest van de dag stond in teken van lesplannen schrijven, lesplannen schrijven en nog eens lesplannen schrijven. Volgend schooljaar ga ik namelijk muziekles geven op verschillende basisscholen.


Tussendoor ging ik even in de tuin zitten en maakte mijn broertje een aantal outfit foto's die binnenkort online zullen komen. Stay tuned!

Woensdag 22/7

Al deze lekkere broodjes konden we bij de Lidl echt niet weerstaan! De berlinerbol vind ik zo lekker! En de kaasbroodjes..en de koffiekoek..en de appelflap..en de...tja. Uiteindelijk koos ik toch maar voor een appelflap. 


Tussen de middag maakte ik mijn welbekende pasta tonijn, want 's avonds gingen we naar de musical 'Moeder, ik wil bij de Revue'(!!!).

Lees en kijk hier hoe onze avond was.

Donderdag 23/7

Donderdagochtend kwam ik vrij laat mijn bed uitrollen en genoot ik na van de avond daarvoor. Na de middag gaf ik mezelf een schop onder mijn kont en ging ik een eind wandelen met onze lieve hondjes. 


Zo kom je nooit in de bioscoop en zo twee keer in een week. Samen met mijn vriend en zijn moeder gingen we naar de film self/less. Bijzondere, maar leuke film!

Vrijdag 24/7


Heerlijk buiten eten aan het water nu het nog kan! 


Natuurlijk moest ik even naar de Kruidvat om wat make-up in te slaan! Gelukkig ben ik nog niet verslaafd...


Spontaan besloten we om te gaan vissen. Het was een eeuwigheid geleden en normaal gesproken heb ik daar ook echt geen geduld voor. Ondanks dat was het voor een keer wel erg leuk om te doen.

Zaterdag 25/7


Tijd om te shoppen!!! Voor de komende tijd ben ik weer voorzien van genoeg leuke kleding.


Aan het eind van de middag sprong ik in de auto om met mijn schoonfamilie te gaan eten bij het Raethuys. Na 4 uur lang tafelen hielden we het maar voor gezien. 

Zondag 26/7

Na weer onze traditie te hebben voortgezet (uitgebreid ontbijten op zondagochtend), sprongen we in de auto terug naar mijn ouders.  


Tot overmaat van ramp gingen we 's avonds alweer uit eten! Deze keer met mijn familie bij Thijs & Aafke, een lopend buffet. Je begrijpt dat ik nu op de bank zit met het gevoel alsof ik 3 maanden zwanger ben...

Kortom een week met veel lekker eten en gezelligheid! Ik sta enorm in de vakantie-geniet-modus. 

Hoe was jouw week? 

11 opmerkingen:

 1. Wat een leuke drukke week!
  liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen! En wauw al dat lekkere eten! Je ziet er trouwens prachtig uit op de shop foto.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk om te lezen! Mooie foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke diary! En wat heerlijk dat je zo vaak uit eten ging :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja! Ik ben ook naar die musical geweest! Was erg leuk! :-) Geniet van deze week! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat tof dat je muziek les gaat geven!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke foto's heel veel succes met de bean boozled haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Het spel heb ik gelukkig overleefd! De eerste en gelijk de laatste keer, haha!

   Verwijderen
 8. Ziet er uit als een leuke week! Uiteten is zo lekker. Leuk dat jullie zoveel spelletjes doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijk artikel! Altijd leuk om te lezen! Geniet van je vakantie meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ga je een shoplog doen? Ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen