juli 31, 2015

Outfit - Blue stripes


De afgelopen tijd heb ik een liefde ontwikkeld voor streepjes. Vorige week toen ik een dag lesplannen aan het schrijven was, koos ik voor een comfortabele outfit. Uiteraard met streepjes en de espadrilles die ik voor nog geen tientje bij de Hema heb gekocht. Benieuwd naar wat ik droeg? Kijk dan snel mee.


Enkele maanden geleden zou je me niet hebben aangetroffen in een t-shirt met streepjes, laat staan in een spijkerbroek! Nee, doe mij maar gewoon effen shirts met vestjes, jasjes of blazertjes met daaronder een zwarte skinny jeans.


Toch krijg ik nu aardig de smaak te pakken! Een simpele jeans kan niet meer ontbreken in mijn kledingkast. Daarnaast ben ik erg blij dat ik een tijdje terug de poging heb gewaagd om een gestreept t-shirt aan te passen. Het was liefde op het eerste gezicht.De espadrilles kocht ik voor nog geen tien euro bij de Hema. Deze schoenen hebben eerst een paar maand voor de sier in de hoek van de kamer gestaan tot vorige week. Ik probeerde ze te combineren met een aantal kledingstukken. Hier het resultaat!


Een simpele comfortabele outfit met toch een aantal leuke elementen. Dit soort outfits kunnen vrijwel altijd en daarom vind ik ze ideaal! 

Wat vind jij van streepjes? En van de espadrilles? 

12 opmerkingen:

 1. Leuke outfit! Ik hou ook zo van streepjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De espadrilles passen er super mooi bij! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je outfit is echt prachtig! Heel leuk gecombineerd en I ♥ espadrilles!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kijk dat lichaam en jou outfit! Heel moooi! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk zeg, een streepjespatroon op je schoenen. :) Ik ben ook echt gek op streepjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke outfit. Lekker basic daar houdt ik wel van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele leuke simpele outfit. Het shirt vind ik super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke outfit! Ik vind vooral je schoenen ontzettend leuk.

  Veel liefs,
  Nadeche

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een superleuke outfit, ik houd van streepjes!

  BeantwoordenVerwijderen