juli 25, 2015

Plog 22/7 - Moeder, ik wil bij de Revue


Al maanden wilden wij graag samen naar de musical 'Moeder, ik wil bij de Revue'. Echter konden we steeds geen kaartjes krijgen voor een dag waarop het ons uitkwam. Geheel onverwachts kreeg ik vorig weekend van mijn moeder een appje dat we woensdagavond naar Utrecht zouden gaan. Op de valreep was het toch nog gelukt! Zo gezegd, zo gedaan. Wij gingen woensdagavond naar de musical 'Moeder, ik wil bij de Revue'. Kijk mee naar hoe onze avond was.


We kochten drie kaartjes. Voor mijn moeder, mijn jongste broertje en voor mij. Toen mijn oma afgelopen week liet doorschemeren dat ze dit eigenlijk ook wel heel erg leuk had gevonden, kochten we er snel nog een kaartje bij.


Ready to go!


Naar Utrecht is voor ons nog zo'n 2 uur rijden. Gelukkig zat ik achterin de auto samen met mijn oma en een zak snoep op schoot. Je begrijp dat toen de tijd wel voorbij vloog.


Eenmaal in het Beatrix Theater aangekomen waren we ongeveer een uur te vroeg. We hadden ruim de tijd genomen in verband met alle files.  


Helemaal niet erg! Zo hadden we nu nog alle tijd om rustig van een cappuccino te genieten.


Ja! Om half 8 begon eindelijk de musical! Aan beide kanten naast ons zaten geen mensen. Lekker rustig een musical in een niet uitverkochte zaal. 


De cappuccino beviel zo goed dat ik er in de pauze nog maar eentje heb op gedronken. Het theater is klein, maar fijn.


Wat was de musical leuk! Als trompettist word ik vaak afgeleid door de orkestbak en zit ik daar kritisch naar te luisteren. Vorig jaar zijn we naar Jersey Boys geweest, maar ik kan toch wel met zekerheid zeggen dat deze musical ons veel meer aansprak.


De musical ging over een jongen die opgroeit als zoon van de kolenboer en de zaak van zijn vader moet overnemen. Wanneer hij een keer de Revue bezoekt, is het duidelijk. Hij vertrekt naar de stad om een baan te bemachtigen bij de Revue. Hij krijgt de kans om zijn talent te ontwikkelen, maar komt hierbij wel voor moeilijke keuzes te staan.

Ik heb enorm genoten!

11 opmerkingen:

 1. Heel gaaf! Ik ben jaloers!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke plog, zag er heel gezellig uit!

  Sarah x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhh wat leuk zeg! Ik ben blij voor je dat jullie toch nog tickets hebben kunnen bemachtigen :D Echt een heel leuke plog!
  XO IMKE | Pastellics

  BeantwoordenVerwijderen
 4. fijn dat je uiteindelijk toch kaartjes kon krijgen op een geschikte dag! gelukkig heb je het naar je zin gehad. x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt als een heerlijk fijn avondje zo met je broertje, moeder en oma! Ben echt benieuwd naar de musical!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet eruit als een gezellig dagje :) ik wil ook echt weer naar een musical. Vind het toch wel erg leuk, maar ga veel te weinig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vond deze musical zoooo leuk! Ik ben ook altijd gefascineerd door de orkestbak, haha, kan me voorstellen hoe dat bij jou als trompettist moet zijn! ;)

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben vanaf het begin al niet heel enthousiast over de musical maar ik ga misschien nu toch de laatste show, wat niet zeker is. Wel super fijn dat je uit eindelijk toch nog bent gegaan en dat je kritisch bent herken ik heel erg maar dan let ik natuurlijk op het acteren, stiekem soms best vervelend hahah!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi! Wat leuk dat je naar moeder, ik wil bij de revue bent geweest. Het is nu alweer lang geleden, maar ik speelde het kleinste meisje in de musical, ik weet het niet zeker, maar volgensmij ben ik het meisje dat toen had gespeeld... Anyways, super leuk dat je het zo leuk vond!

  BeantwoordenVerwijderen