augustus 14, 2015

10 Food Confessions TagVandaag ga ik met de billen bloot! Leonie bedacht de 10 Food Confessions Tag. In deze Tag biecht je 10 dingen op wat betreft je eetgewoonten. Ik ben gek op eten en alles wat daarmee te maken heeft. Kijk daarom snel mee naar mijn lijst.

1. Ik ben een echte chocolade monster! Ik kan me geen dag herinneren waarop ik geen chocolade eet. Oeps.

2. Een echte vleeseter ben ik niet. Alleen zou ik echt niet zonder kip kunnen.

3. Ik walg van champignons, rucola, gehaktballen en rookworst. Ieh! En ohja, ik sta ook niet te springen om een kom soep. Bah!

4. Dagelijks eet ik standaard twee broodjes met kaas. Het liefste geroosterd en met oude kaas. Slecht, maar wel heel lekker!

5. Buiten de deur eten daar begin ik steeds meer van te houden. Met mijn vriend, vriendinnen of familie gezellig ergens zitten, kletsen en genieten van al het lekkere eten! Echter kies ik wel altijd voor veilig en vertrouwd. Iets met 'wat een boer niet kent, vreet 'ie niet'...


6. Wanneer ik rijst eet, maak ik daarin altijd een kuiltje. Deze wordt dan gevuld met de 'saus'.

7. Met het opscheppen van eten, gooi ik vaak de helft naast de pan in plaats van in het bord..een echte kluns..

8. Als we pannenkoeken eten, eet ik altijd een pannenkoek met kaas (hoe kan het ook anders) en een pannenkoek met rookworst! (raar, dan lust ik het wel!) Iedereen verklaart me voor gek, maar dit is oprecht erg lekker.

9. Pasta's vind ik heerlijk en daar kun je me eigenlijk altijd wel voor wakker maken. In het bijzonder pasta's met zalm en tonijn!

10. Last but not least! Ik heb een enorme liefde voor thee. (en cappuccino) Dit kan ik de hele dag drinken. Munt thee, zwarte bessen thee, vanille thee, groene thee! Hmm!

Vertel! Moet jij ook iets opbiechten? 

15 opmerkingen:

 1. Een pannenkoek met rookworst? Dat klinkt echt super raar haha. Ik ben ook echt een chocolademonster!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik eet graag dessertjes & zoete tussendoortjes.. Taartjes, koeken, snoep,.. 't gaat er allemaal vlotjes in ;) Al moet 'k eerlijk toegeven dat 'k toch wel verslaafd ben aan cola ^^ 't Lijkt alsof 'k die suikers nodig heb :/ Alles behalve gezond, I know :( Maar 'k probeer m'n leven te beteren! Elke dag een flesje water drinken is dan ook een must be geworden sinds een paar weken. 'k Moet & zal dit overwinnen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Champignons vind ik ook zo smerig, bah! Al heb ik dan ook weer een liefde voor rucola hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha rookworst op je pannenkoek! Gewaagde combinatie :p

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha wat grappig om te lezen! Pannenkoek met rookworst, ik moet er eerlijk gezegd niet aandenken haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. iehh op gebied van rookworst en rucola zitten we helemaal t zelfde! bah! Zelfs op een pannenkoek -ookal heb ik dat nooit geprobeerd-

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik hou echt van tags! ik hou totaal niet van alles wat eindigt met kool..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nu je zegt dat je zo dol bent op chocola en pasta's... bedenk ik opeens dat ik nog nooit iemand heb ontmoet die hier niet van houdt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw rookworsten op de pannenkoek heb ik nog noooit van gehoord haha. Ik ga hem proberen! Kaas en ui is super lekker erop vind ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wie kan er nu niet zonder chocolade? Hahaha! Voor de rest herken ik me niet echt in jouw eetgewoontes!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk om te lezen! Hier nog een chocolade liefhebber, yumm! :P

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Een pannenkoek met kaas; zeker yum. Maar met rookworst? Hoe kom je erop haha

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Haha wij zijn niet de enige chocolade monsters, als ik zo naar de reacties kijk. Ik heb ook echt een hekel aan champignons, rookworst vind ik dan wel weer erg lekker. Maar dat heb ik eigenlijk nog nooit geprobeerd op een pannenkoek, ga ik snel eens doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. nog nooit geprobeerd maar die chocolade taart ziet er heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen