augustus 12, 2015

Augustus - Nieuwe uitdagingen en doelen


De maand augustus is alweer in volle gang! De tijd gaat ongelooflijk snel. Deze maand ga ik met mijn familie op vakantie, met mijn vriend een weekendje weg, vier ik alweer mijn 19e verjaardag en begint het normale leven weer. Er staan een hele hoop leuke nieuwe uitdagingen op me te wachten. Bovendien heb ik voor mezelf een aantal doelen opgeschreven. Kijk snel mee! 


Lesplannen schrijven 
- Komend schooljaar mag ik muzieklessen gaan verzorgen op verschillende basisscholen. Een grote eer, maar vooral een hele leuke uitdaging. Tijd om mijn uitstelgedrag onder ogen te komen en serieus aan de slag te gaan. De lesplannen komen immers niet uit de lucht vallen.   

Onzekerheid overwinnen 
- Van het ene op het andere moment kan ik enorm onzeker zijn. Dit belemmert mij steeds meer in mijn doen en laten. Vandaar dat dit ook echt moet stoppen. De momenten waarop ik merk dat het mis gaat, wil ik alles proberen te relativeren en de positieve kant ervan te bekijken. Positiviteit - Zoals ik in het vorige punt al vertelde, wil ik van alles de positieve kant bekijken. Het leven is te mooi om je te laten leiden door negatieve dingen, (kleine) tegenslagen en/of angsten. Tijd om voor mijn eigen geluk te kiezen. 'train your mind to see the good in every situation'

Keihard studeren - De afgelopen weken heb ik optimaal in de vakantiemodus gestaan en daar was ik oprecht aan toe. Ik heb uitgebreid vakantie gevierd op Gran Canaria en in Denemarken. Bovendien heb ik veel dingen gedaan waar ik erg blij en gelukkig van werd. Mijn trompet (en dus opleiding) heb ik daardoor te veel aan de kant geschoven. Mijn conditie moet weer op peil zijn voordat de lessen beginnen. Tijd om weer aan de bak te gaan!  

Meer bewegen - Zo in de vakantie beweeg ik een stuk minder dan voorheen. Ik loop niet meer dagelijks 30 minuten van het station naar school en vervolgens weer terug. Daarnaast staan mijn hardloopschoenen alweer een tijdje in de kast. Aangezien ik al het lekkere eten niet kan en zal laten staan, moet ik er toch echt weer aan gaan geloven. Hardlopen, wandelen, fietsen en zwemmen it is!

Mijn doelen en uitdagingen zijn wellicht iets te hoog gegrepen, maar daar houd ik van. Ik ga in ieder geval hard mijn best doen en ben heel erg benieuwd naar wat augustus mij zal brengen. Ik hoop dat jij volop van deze nieuwe maand mag gaan genieten!

Nieuwe rondes, nieuwe kansen! Heb jij een aantal uitdagingen? 

9 opmerkingen:

 1. Onzekerheid sucks. Ik herken het maar al te goed, bleh! Lastig om daarmee te dealen. Enne, keihard? Zeker een brabander in the house of niet haha. Wens je alvast heel veel succes met je doelen, if you can dream it, you can do it.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha, leuk om jouw blog te vinden! Zelf ben ik ook een muzikant met blog. Heel veel succes met je studie! Zelf ben ik net twee maanden geleden afgestudeerd, ook heel lekker! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hoop dat je je doelen kan gaan waarmaken <3 Zelf heb ik natuurlijk mijn scriptie als ultieme uitdaging voor augustus en september..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om jezelf uit te dagen! Ben benieuwd welke je gaat volbrengen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie doelen heb je voor jezelf gesteld! Ik hoop dat het je gaat lukken! En dat van onzekerheid herken ik ook heel erg. Ik ben heel benieuwd naar je tips en hoe je dit gaat aanpakken. Heel veel succes en zet hem op!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie doelen! Ik hoop dat het je gaat lukken en ik wens je alvast heel veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie doelen heb je opgesteld! Ik wens je veel succes met het bereiken ervan! Hopelijk gaat alles je lukken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah, dat zijn erg mooie doelen. Ik hoop dat het een beetje gaat lukken!

  BeantwoordenVerwijderen