augustus 30, 2015

Het is koffietijd!


Ja, je leest het goed. Het is koffietijd! Gezellig samen kletsen over van alles en nog wat. Pak er een grote kop koffie of thee bij en iets lekkers niet te vergeten. Dat heb je wel verdiend! Wil je een stukje zelfgemaakte appeltaart of toch liever de kwarktaart? Dan eten we deze op alweer mijn 20e levensjaar! Tijd om te kletsen terwijl ik mijn cadeautjes open maak. Hoe gaat het met jou?

100 volgers
Allereerst bereikte ik de 100 volgers op bloglovin! Mensen lieve kinders wat vind ik dit een mijlpaal. Iets wat voor mij ontzettend ver weg leek en wat ik nooit verwacht had om te bereiken. Laat staan in nog geen 2 maanden tijd! Wow! Daar komt bij dat ik me als een vis in het water voel op mijn stukje internet. En natuurlijk het hele blog en YouTube wereldje in het algemeen!

In het zonnetje
Dezelfde week zag ik dat Lonneke in een artikel een aantal blogs in het zonnetje zette. Nieuwsgierig als ik was, klikte ik het artikel aan waarin ik mijn eigen blog voorbij zag komen! Ze vertelde over een artikel die ik een aantal weken geleden online heb gezet. Dat vond ik zo lief en een enorme eer! Mijn dag kon niet meer stuk.

Het gewone leven
Maandag gaat mijn studie weer van start, mag ik weer muziekles geven, voor de klas staan en mijn passie voor muziek delen. Wat een leuke en spannende uitdaging! Ik heb zo ontzettend veel zin om weer te beginnen. Op de een of andere manier word ik altijd enorm blij van alle kinderen die op een school rondhuppelen.

Sterk
Mijn vriend is, nu ik dit schrijf, op vakantie met zijn beste vriend. Hoe moeilijk ik het ook altijd vind om 'alleen' te zijn en 'achtergelaten' te worden, gaat het me nu wonderbaarlijk goed af! Natuurlijk had ik mijn vriend tien keer liever hier naast me gehad dan daar een paar honderd kilometer verderop, maar toch. Het doet me goed dat ik gewoon op mijn eigen benen kan staan. Dat ik altijd al een unieke sterke persoonlijkheid ben geweest en ook zal blijven.

Vakantieherinneringen
Met mijn vriend ben ik 8 dagen op Gran Canaria geweest. Met mijn familie ging ik 12 dagen naar Denemarken en vervolgens sloot ik samen met mijn vriend de vakantie af met een weekend in Hierden. Ik heb de tijd van mijn leven gehad afgelopen zomer! Een onvergetelijke tijd waar ik een hoop mooie en fijne herinneringen aan heb overgehouden.

Birthday
Als allerlaatste vier ik vandaag met alle dierbaren om mij heen mijn 19e verjaardag. Zoals ieder jaar maak ik weer een appel- en kwarktaart die altijd goed in de smaak vallen. Daarnaast neem ik uitgebreid de tijd om mezelf op te tutten, trek ik mijn nieuwe jurkje aan en kan de dag echt beginnen! Aangezien ik vanaf morgen weer naar school moet, is dit de meest perfecte afsluiting van de vakantie die ik me maar kan wensen!

Hoe is het met jou?

14 opmerkingen:

 1. Leuk om te lezen en erg leuk concept ook dit artikel. Gefeliciteerd met je 100 volgers :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow daar mag zeker een taartje op gegeten worden! Gefeliciteerd met je verjaardag én alle andere dingen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij bent goed bezig, gefeliciteerd met alles. Je verjaardag, blogmijlpaal :) Lijkt me zeker niet makkelijk als je vriend op vakantie is zonder jou! Maar wel goed dat je hem toch laat gaan, dingen apart van elkaar doen is ook belangrijk. Ga vooral zo door, en op naar de volgende mijlpaal!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Precies! Vond/vind het wel lastig! Maar het moet inderdaad kunnen. (Niet te vaak ;-) Dankjewel lieve Nina!

   Verwijderen
 4. Gefeliciteerd nog met je verjaardag! Fijne dag vandaag en succes morgen met school!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je verjaardag en je volgers! Fijn dat je zo een leuke vakantie hebt gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Happy (late) birthday! Hoop dat je een leuke dag hebt gehad :)

  BeantwoordenVerwijderen