augustus 05, 2015

Max Factor Crème Puff Blush


Het was liefde op het eerste gezicht toen ik deze Max Factor Crème Puff Blushes tegen het lijf liep in de Kruidvat. Enkele weken geleden kocht ik ze en sindsdien zijn we onafscheidelijk. Bovendien zijn ze zo fotogeniek dat ik het niet kon laten om ze met jullie te delen.


Het is maar goed dat ze de verpakking een doorzichtige deksel hebben gegeven. Zo kun je deze pareltjes altijd goed bewonderen in je stash. Doordat het 'baked blushes' zijn, zitten er hele mooie en bijzondere patronen in. Bovendien zijn ze hierdoor allemaal uniek.   


Zie hier de twee kleuren die ik heb gekocht. 25 - Alluring Rose en 30 - Gorgeous Berries.Ondanks dat deze blush behoorlijk fel is en ik een vrij lichte huid heb, is Gorgeous Berries mijn favoriet van de twee. Met de juiste dosering zorgt deze blush ervoor dat ik er telkens weer stralend en fris uit zie. Het is een donker roze blush met een subtiele glans. Niet te veel en niet te weinig. Deze subtiele glans maakt de kleur wat mij betreft extra bijzonder.25 - Alluring Rose is een wat apartere kleur uit de collectie, maar absoluut niet minder mooi. Het is namelijk een perzikkleurige blush met een bruinige ondertoon. Wanneer ik deze blush gebruik, lijkt het dan net alsof ik ook bronzer heb aangebracht. De blush is erg warm van kleur en daarom voor mij minder geschikt voor dagelijks gebruik.


Tijd om te swatchen! Beide blushes zijn enorm gepigmenteerd en fel van kleur. Een kleine veeg is al genoeg om een mooi effect te creëren. Deze twee hebben mijn hart gestolen en zijn de €12,99 helemaal waard. Sinds ik ze aan mijn stash heb toegevoegd, heb ik mijn geliefde MAC blush niet meer aangeraakt. Volgens mij zegt dit genoeg.

Stiekem ben ik ook erg nieuwsgierig geworden naar de twee andere kleuren uit de collectie!

Ben jij net zo enthousiast over deze blushes als ik? 

10 opmerkingen:

 1. Wauwie, wat zien ze er mooi uit! En de pigmentatie mag er ook zijn! Ben wel benieuwd hoe ze er op het gezicht uit zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een mooie blushes, zien er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vooral Gorgeous Berries is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleuren zeg! Ik ben heel benieuwd naar de foto's van hoe ze op je gezicht zitten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeetje wat een mooie productfoto's heb jij geschoten. De blushes zien er erg goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie blushes! <3

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen