augustus 03, 2015

My life in pictures #3


Ondanks het ongelooflijk slechte weer heb ik wel genoten van afgelopen week. Mijn ouders hadden vanaf deze week vakantie waardoor we samen veel leuke dingen hebben gedaan. We hebben gebowld, zijn een aantal keer wezen shoppen, ik ging met mijn vriend een dagje zwemmen en kocht mijn eigen stukje internet! Kijk snel mee naar mijn week.

Maandag 27/7Een nieuwe week! Nieuwe rondes, nieuwe kansen! Ik begon de dag dan ook met een uitgebreide douche. Dat betekent weer schoon gewassen en goed zittend haar. Mijn dag kan dan niet meer stuk.


Na van alles te hebben gedaan, was het aan het eind van de middag tijd om eventjes 'niks' te doen. Mijn broertje en ik besloten om met dit mega slechte weer de kleurboeken uit de kast te halen. Stiekem best leuk en rustig gevend om te doen!

Dinsdag 28/7

Het weer is nog altijd om te huilen. Als troostvoer besloten we om een pizza te maken. 


Mijn ouders hebben nu ook vakantie en daarom willen we graag samen leuke dingen doen. Vandaar dat we 's middags met dit regenachtige weer gingen bowlen. Ik als kneus zorg altijd voor het leedvermaak en deed voor spek en bonen mee. Zo had de rest in ieder geval nog wat om te lachen... 

Woensdag 29/7

Zoals je aan de lucht wellicht al kunt zien, was het ook vandaag behoorlijk slecht weer! We lieten ons niet uit het veld slaan en stapten in de auto voor een shopdagje in Enschede. 


Ondanks dat we af en toe een winkel in moesten springen om te schuilen, was het een geslaagde dag! Ik ging dan ook met een flinke buit weer terug naar huis. Altijd fijn dat 'sale-shoppen'. (Dat t-shirt daar rechts op de foto vind ik stiekem best grappig!)

Donderdag 30/7


Voor de oplettende kijker. Met trots presenteer ik de paar aanpassingen in mijn lay-out en mijn eigen echte domeinnaam! justmylife.nl it is!


Rond de middag kwam mijn vriend vanuit zijn werk naar mij toe en sprongen we in de auto naar de Huttenheugte, het subtropisch zwemparadijs van Centerparcs. Nog even samen wat leuks doen voordat ik 2 weken op vakantie ga.

Vrijdag 31/7


Langs de Livera om wat leuke dingen te scoren in de sale en kijken bij de net geopende Action!


Desiree is beschikbaar voor al uw diensten. 's Middags was het tijd om het haar van mijn vriend weer te doen.


Moussie was even lekker in de zon aan het chillen! Terwijl mijn vader en broertje naar een voetbalwedstrijd gingen, wilden wij de stad in om nog wat te shoppen. We belandden uiteindelijk bij een ijssalon omdat alle winkels dicht bleken te zijn. Geluk bij een ongeluk!

Zaterdag 1/8

It's a beautiful day! Samen met mijn jongste broertje Jeffrey staan we vroeg in Coevorden om de laatste boodschapjes op te halen voor onze vakantie in Denemarken!


Nadat we vrijwel alle koffers en spullen hadden ingepakt was het tijd voor pizza! Ik besloot voor een pizza met kebap, salami en ham te gaan. Helaas bleken mijn ogen wat groter dan mijn maag, haha.

Zondag 2/8


JAA! Onderweg naar Denemarken met mijn ouders, broertjes en hondjes voor de komende twee weken!

Weer een week met veel hoogtepunten. De komende twee weken ga ik heerlijk samen met mijn familie genieten van Denemarken. Ik ben heel erg benieuwd naar wat de vakantie ons zal brengen.

Hoe was jouw week? 

17 opmerkingen:

 1. Een hele fijne vakantie meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je lay out is mooi geworden. Geniet lekker van jullie vakantie in Denemarken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto's en fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pizza maken is echt zooo leuk om te doen, en nog 10 keer lekkerder ook!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa! Die smaken inderdaad veel beter! Pizza is sowieso lekker, haha!

   Verwijderen
 5. Wat een leuke foto's! Hele fijne vakantie in Denemarken! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's! Die zelfgemaakte pizza ziet er goed uit! Veel plezier in Denemarken! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie foto's. Doet mij eraan denken dat ik mijn kleurboek ook nog eens uit de kast moet halen. Het is inderdaad gewoon heel rustgevend om te doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om wekelijks die foto's te bekijken! Fijne vakantie! Denemarken moet heel mooi zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh bowlen is zo ontzettend leuk! Fijne vakantie & geniet ervan in Denemarken. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke foto's en heel veel plezier op vakantie in Denemarken! Geniet er van!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah de Huttenheugte blijft ontzettend leuk! De wildwaterbaan is nog altijd errg leuk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ah de Huttenheugte blijft ontzettend leuk! De wildwaterbaan is nog altijd errg leuk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gefeliciteerd met je eigen domein! Super leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ziet er uit als een leuke week. Mocht je ook naar kopenhagen gaan toevallig heb ik net een artikel daarover geplaatst. Misschien heb je er wat aan :)

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen