augustus 10, 2015

My life in pictures #4


Tijd voor alweer een nieuwe My Life In Pictures. De zon schijnt volop en dat terwijl ik op vakantie ben met mijn ouders, broertjes en hondjes in Denemarken. Afgelopen week hebben we vele mooie plekjes bezocht, veel gewandeld, leuke dingen gedaan, lekker gegeten en veel spelletjes gespeeld. Ik kom hier ontzettend tot rust en geniet van iedere minuut. Kijk snel mee naar mijn vakantiekiekjes. 

Maandag 3/8Goedemorgen vanuit het mooie Denemarken! De komende twee weken zullen we hier mooie herinneringen gaan maken.  


We ontbijten en springen in de auto opzoek naar een supermarkt in de buurt. Samen met Kevin en de hondjes wachten we op de parkeerplaats. Wat zijn het toch ook schatjes.   


Tada! Ons mooie verblijf! 


In de middag stappen we in de auto opzoek naar allerlei wateren en bossen. Tijd om foto's te maken, van het uitzicht te genieten en te wandelen.


Onze dagen op vakantie sluiten we altijd af met het spelen van verschillende spelletjes. Natuurlijk heb ik dit potje rummikub gewonnen, haha! 

Dinsdag 4/8


Al erg vroeg word ik wakker en besluit daarom buiten in de zon te gaan zitten. Met een kop thee en het boek All-inclusive van Suzanne Vermeer.  


Nadat iedereen ontwaakt is, sprongen we in de auto. We reden een mooie toeristische route langs het water en gingen opzoek naar fjorden, de haven en hoe kan het ook anders de zee.  Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet verwacht had dat ik Denemarken zo mooi zou vinden. Het is er heuvelachtig, veel bos, alles is netjes en verzorgd aangelegd, veel water, mooie schattige plaatsjes en zo kan ik nog wel even doorgaan.  So far so good! 


Een stop bij de zee! We wandelden via het bos naar een pad zo richting het strand. Onze honden konden even het water in terwijl mijn broertjes opzoek gingen naar schelpen, mosselen en overblijfselen van een krabbetje. 

Woensdag 5/8 


Zoals iedere ochtend uitgebreid brunchen met vers brood! Heerlijk! 


We bezochten vandaag het hoogste punt van Denemarken!


En zie hier het uitzicht. De lucht is behoorlijk dreigend, maar gelukkig hebben we het droog gehouden! 


Op naar de grote plaats Silkenborg. We lopen het centrum door en hoppen een aantal winkeltjes in.

Donderdag 6/8


Donderdag werd de safari-/ dierentuindag! We zaten als een stel kleine kinderen in de auto onze ogen uit te kijken. We hebben ons hier enorm vermaakt.  


Een deel van de dieren werd gevoerd terwijl dat wij stonden te wachten. Perfecte timing! Heel bijzonder om deze dieren van zo dichtbij te bewonderen.


Aangezien ik als een echte toerist ontiegelijk veel foto's maak, zette ik ze 's avonds op de laptop om alvast het een en ander uit te zoeken. Wat vind ik fotograferen toch leuk om te doen!

Vrijdag 7/8


Een 'rustdag'. Na de middag sprongen we in de auto om ergens verkoeling te zoeken aan het water.


Tijd voor pannenkoeken! (Ja, met rookworst! Heel lekker!)

Zaterdag 8/8

Na een rustige ochtend is het tijd om zelf een pizza te gaan maken. Super lekker! 


We gaan naar Europees grootste labyrint! Vele verschillende doolhoven waren er om opgelost te worden. We hebben ons hier een aantal uren goed vermaakt.

Zondag 9/8

Op naar Silkenborg om de 'crème de la crème' te spotten. Mega boten en huizen, wauw!


Ijsjesmonster!


De week sluiten we af met het spelen van spelletjes. Verrassing!

Kortom we hebben veel leuke dingen gedaan en gezien, maar ook genoeg momenten genomen om tot rust te komen. Denemarken is mooi en ik geniet van iedere minuut van deze vakantie. Binnenkort zal een selectie van foto's voorbij komen die ik heb gemaakt met de fotocamera. Voor nu ga ik eerst nog genieten van de laatste paar dagen dat we hier vertoeven.

Hoe was jouw week? Ik wens je een hele fijne nieuwe week toe!

14 opmerkingen:

 1. Leuk artikel! Ik heb ook een hele leuke week gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om te zien! Ik ben nog nooit in Denemarken geweest, maar het ziet er heel mooi uit! En die safara, wat gaaf! Dat lijkt me echt heel tof! :) Fijne vakantie daar nog! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Denemarken lijkt me ook mooi! Ziet er leuk uit zo op de foto's :) Spelletjes spelen vind ik altijd zo gezellig! Geniet er nog van daar, liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Denemarken is mooi! Geniet van je vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah wauw, Denemarken lijkt me juist prachtig! Staat heel hoog op mijn bucket list!
  En nu heb ik zin om gezellig spelletjes te spelen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Denemarken is echt wel mooi! Leuke foto's, geniet nog maar van je vakantie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Denemarken lijkt mij idd een erg mooi land! Leuke foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er mooi uit, wil ik ook nog wel eens heen, lijkt me een mooi land. Geniet nog maar even daar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke foto's! Denemarken lijkt me heel gaaf om eens naar toe te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wat ziet het er mooi uit zeg! Zelf ben ik er nog nooit geweest, maar mijn oom en tante gaan er heel vaak naartoe :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Denemarken lijkt me prachtig! Zou ik ook nog wel eens heen willen. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat een leuke foto's ziet er super uit meid! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben het helemaal met je eens; tot rust komen in Denemarken <3. Ik was er dit jaar ook en ben ook naar het hoogste punt gegaan en volgens mij zijn we ook wel eens in dat labyrint en natuurlijk in Silkebørg geweest! Heel grappig om zo terug te zien. Liefs Evelijn

  BeantwoordenVerwijderen