augustus 17, 2015

My life in pictures #5


Afgelopen week genoten we nog optimaal van onze vakantie in Denemarken, bezochten we een aantal mooie plekjes waaronder het openluchtmuseum, vertrokken we weer richting huis, haalden we de barbecue uit de schuur, kocht ik een dupe van de MAC lipstick Faux en ging ik naar de film Ted 2! Ik maakte zoals altijd ontzettend veel foto's. Kijk snel mee.   

Maandag 10/8 


We beginnen de week met een bezoek aan het Openluchtmuseum Den Gamle By, oftewel het oude stadje, in de stad Arhus. 


Het was echt een dorp op zich! Enorm bijzonder om alles te zien uit de tijd van 1700 tot aan nu. Zo was er een kermis van vroeger waar je daadwerkelijk spelletjes kon spelen, winkeltjes waar je dingen kon kopen, mensen in klederdracht, huisjes waar je in kon, auto's, fietsen en ga zo maar door. Erg gaaf! 


We trakteerden ons op een Mcflurry snickers! Yum! 

Dinsdag 11/8 


Het centrum van Arhus! Daar waar ik mijn zinnen heb gezet op allerlei MAC lipsticks. Door de enorme prijsverschillen besloot ik ze toch maar te bestellen via internet. 


Een tussenstop bij de zee! Op een of andere manier vind ik de zee en het strand altijd een erg fijne plek. 


De laatste avond in Denemarken en dus ook de laatste avond kijken naar de prachtige zonsondergang. 

Woensdag 12/8

Om de vakantie goed af te sluiten 'ontbijten' we met een heerlijke pistache cake! Ondanks de gekke groene kleur erg lekker. 


Opruimen, inpakken, schoonmaken, de laatste foto's maken en gaan met die banaan. Op naar het mooie Drenthe. 

Donderdag 13/8

Home sweet home! Altijd fijn om weer thuis te zijn én na 2 weken eindelijk mijn vriend weer te kunnen zien. 


JA! We maken optimaal gebruik van het mooie weer en halen de barbecue uit de schuur.

Vrijdag 14/8

Slapen en wakker worden in je eigen bed na een vakantie is geloof ik het allerfijnste wat er is. En natuurlijk weer kunnen knuffelen met de kat.


's Middags hoppen we bij opa en oma langs om bij te praten en thee te drinken. Vervolgens ploffen we op de bank en bekijken we een aflevering van Flikken Maastricht.

Zaterdag 15/8

Eerder deze week kocht ik de lipstick cool nude van Essence dat een dupe van MAX Faux bleek te zijn. Ik ben verkocht! 


Dit schooljaar kan iedereen zien dat ik een echt meisje ben, haha! Neon roze it is! 


Toblerone is always a good idea! 

Zondag 16/8

Samen met mijn vriend zetten we onze traditie voort en beginnen we de dag met een uitgebreid ontbijtje. Door het mega slechte weer besluiten we binnen te blijven en een spel uit de kast te halen. 


Zie de kat er als een diva bij liggen, haha. De week sluiten we af met een bezoek aan de film Ted 2! Oftewel lachen, gieren, brullen. 

Kortom een week met veel lekker eten, veel mooie momenten en waarop we nagenieten van een onvergetelijke vakantie. Ik hoop dat jullie net zo'n fijne week hebben gehad als ik. Aankomende week zal er een artikel online komen met allemaal foto's die ik gemaakt heb tijdens de vakantie in het mooie Denemarken! 

Geniet van je nieuwe week! 

12 opmerkingen:

 1. Oeeeh yummy Toblerone! En uitgebreide ontbijtjes zijn de allerbeste!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vond Denemarken zo'n leuk vakantieland :) Jammer dat de vakantie voorbij is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Denenmarken lijkt me erg leuk! Ben benieuwd naar je foto's hiervan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke week! En wat leuk zo'n openlucht museum. :-)
  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een vette zonsondergang! Ik ben benieuwd naar de rest van de foto's van je vakantie in Denemarken! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Reacties
  1. Hahahaha, sttt! Dat heb ik tussen de bedrijven door wel gedaan... ;-)

   Verwijderen
 7. Thuiskomen van vakantie is heerlijk he <3 Die cool nude van Essence heb ik ook. En dit herinnert mij eraan dat ie nog steeds!!!!! ongebruikt in de la ligt. Oeps. De faux heb ik ook, dus mooi om eens te kijken of het echt een dupe is ;) Was zeker fijn je vriend weer te kunnen zien na zo lang.

  BeantwoordenVerwijderen