augustus 19, 2015

Terug uit Denemarken!


Ik ben weer terug op Nederlandse bodem. De afgelopen twee weken was ik namelijk samen met mijn ouders, broertjes en hondjes in het mooie Denemarken. Als een echte toerist en fotoliefhebber liep ik dagelijks met de camera onder mijn arm. Kijk je mee naar een aantal foto's? 
In eerste instantie zou ik thuis blijven, maar op het allerlaatste moment heb ik toch nog besloten om wel met mijn ouders mee te gaan naar Denemarken. En daar heb ik geen moment spijt van gehad. Wat heb ik een ongelooflijk mooie, leuke en gezellige vakantie gehad!

Zo hebben we veel gewandeld in het bos, verkoeling gezocht aan een meer of de zee, de haven bekeken, bootjes gespot, in steden rondgelopen, zijn we op safari geweest en naar het openluchtmuseum! Oftewel ik heb me enorm goed vermaakt de afgelopen twee weken!

Op zulke momenten besef ik maar weer hoe gelukkig ik mezelf mag prijzen met zo'n liefdevolle en gezonde familie. Bovendien blijf ik het bijzonder vinden om zoveel verschillende plekjes van deze wereld te mogen bezoeken. Die elk op hun eigen manier uniek en mooi zijn.

Ben jij wel eens in Denemarken geweest? 

13 opmerkingen:

 1. Ik ben er nog nooit geweest maar aan de hand van jouw foto's zou ik wel willen gaan.
  Prachtige foto's trouwens, je ziet echt op de foto's dat je hebt genoten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi zou toch gek zijn als je er spijt van had, gelukkig heb je dat niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto's allemaal! Denemarken lijkt me een mooi land!

  www.fleursophia.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt als een fijne vakantie. Wat een mooie foto's allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie foto's! Ik ben ooit in Denemarken geweest maar zou graag nog eens terug gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ziet het er super leuk uit! Lijkt mij een geweldig land. <3

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie foto's! Ik wil daar ook op vakantie gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Giraffeeee <3 Wat zijn dat toch prachtige beesten!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke foto's en welkom terug. Lijkt me echt een prachtig land zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie foto's heb je gemaakt! Ik kan mij goed voorstellen dat je blij bent dat je toch bent meegegaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw mooie foto´s, ziet eruit als een heerlijke vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oeh, aan de foto's te zien ziet het er daar héél mooi uit <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Als we er voor kiezen om met de auto naar Zweden te gaan, ipv de boot, overnachten we ook wel is in Denemarken. Een mooi land!

  BeantwoordenVerwijderen