september 11, 2015

5 weird facts about me


Tijd om wat meer over mezelf te vertellen. Ik houd ervan om lijstjes te maken en zo af en toe ben ik zo gek als een deur. Oftewel 1 + 1 is 2. Vandaar dat ik besloot om 5 rare feitjes op te biechten en toe te lichten.

Voeten, voeten, voeten
Ik weet niet of het bestaat, maar ik heb een voetenfobie. Mijn oma vertelde laatst dat ik als klein kind zijnde het al vies vond om op blote voeten te lopen en al helemaal in het gras! Tegenwoordig vind ik nog steeds blote voeten 'vies'. (zowel bij mezelf als bij anderen) Iemand hoeft ook maar met een voet dicht bij mij in de buurt te komen en ik zal panisch reageren en mijn best doen om deze te ontwijken.

Rauwe aardappelen
Stiekem vind ik rauwe aardappelen erg lekker. Vroeger als kind zijnde pikte ik altijd al een paar aardappelen als mijn moeder deze aan het schillen was. Zelfs nu kan ik het af en toe niet laten om een rauwe aardappel op te eten. Een rare gewoonte, I know, haha.

Neus snuiten
Ondanks dat het in Gran Canaria minstens 30 graden was, ben ik verkouden weer thuis gekomen. (mede door de airco waarschijnlijk, maar dat terzijde) Het lastige is, is dat het mij echt niet lukt om mijn neus te snuiten.

Smakgeluiden
Je kent het vast wel, mensen die tijdens het eten met een enorme hoeveelheid speeksel vieze, harde geluiden produceren. Ieh! Op zulke momenten vergaat mij de eetlust en moet ik mijn best doen om niet agressief te worden. In mij begint dan alles te kriebelen van irritatie.

Armen scheren
Ja, al sinds dat ik me het kan herinneren, scheer ik mijn armen. Waarom? Omdat ik van mezelf best donker haar heb en dat lelijk en 'vies' vind. Dus scheren maar! Echter kan ik niet iets scheren zonder mezelf te verwonden. Telkens presteer ik het weer om mezelf open te halen.

Vertel! Wat is het aller raarste feitje over jou? 

24 opmerkingen:

 1. Op blote voeten door het gras lopen vind ik juist heerlijk! Hoewel ik voeten van een ander soms ook wel eens 'vies' vindt, haha. Ik ben er in ieder geval niet dol op. :p Smakgeluiden vind ik trouwens ook echt walgelijk! Brr...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vond je best normaal, tot die rauwe aardappels. Seriously?! Haha, geintje. Lekker blijven eten joh. Gladde armen zijn heerlijk hihi. Maar ik ben lui, dus ik laat het lekker staan. Ondanks dat ik mijn armharen ook te lang en te donker vind. Meh.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk geschreven! Ik kan me ook echt zo ergeren aan smakgeluiden! Daarnaast vind ik het vreselijk als ik naast/voor/achter iemand zit die enorm stinkt haha! Ik zeg er dan meestal niks over, aangezien ik het wat lullig vind om te zeggen:'goh zou jij niet eens deo moeten gebruiken'? Maar ik denk het altijd wel haha! Liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Grappig lijstje om te lezen! Rauwe aardappelen eten.. ik heb nog nooit gehoord dat iemand dat lekker vindt haha! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk lijstje! Rauwe aardappelen.. haha dat lijkt mij toch niet echt lekker! Aan smakgeluiden kan ik me inderdaad ook enorm irriteren, vind het echt vies :P

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een voetenfobie? Ja, ik heb dat ook ;) 'k Vind m'n eigen voeten al lelijk & als 'k dan iemand anders z'n voeten zie.. Ieuw.. Al is 't al beter de laatste tijd, ik vind die van m'n mama eigenlijk wel mooi, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik kan er niet tegen wanneer er lepels in pannen staan die mijn kant op wijzen, ik heb dan het gevoel alsof het m'n ogen uit gaat steken :') verder ben ik vrij normaal XD

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Rauwe aardappelen lijken me niets, bah haha. Op blote voeten lopen vind ik zelf wel fijn, juist in het gras maar ook gewoon thuis en op het strand etc. Ik kan zelf niet echt iets raars aan mezelf bedenken :')

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je bent zeker en vast niet de enige met een "voetenfobie", ik vind het namelijk ook heel vies! Mijn broer legt zijn blote voeten meestal in mijn schoot, puur omdat hij weet dat ik er niet tegen kan! Je armen scheren? Dat zou ik persoonlijk niet doen, maar ik kan me wel voorstellen dat mensen met donker armhaar dit doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Rauwe aardappelen heb ik echt nog nooit gehad, ik ga het sowieso een keer proberen nu haha xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, op het gebied van smakken en voeten hadden we zussen kunnen zijn. Ik kan mezelf echt opvreten als iemand iets te hard geluid maakt tijdens het eten. En voeten... Je mag niet aan de mijne zitten en ik zit ook niet aan die van jou. Klaar. Enige regel die ik heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Haha wat leuk dit!
  Mijn neus snuiten lukt mij ook niet, maar meer omdat ik dan ga kokhalzen.
  En ik scheer mijn armen ook, vind het veel mooier dan met lelijke donkere haren rond lopen. Snap nog steeds niet waarom mensen dit vaak nog heel vreemd vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Haha, wat een grappige feitjes!
  Ik wist niet eens dat rauwe aardappen toch lekker konden zijn, gebakken vind ik zelf het lekkerst.
  Het verkouden zijn herken ik helemaal! Ik kan niet helemaal tegen airco's die te koud staan als het super buiten super warm is.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ah toevallig was ik net aan het studeren (ik heb nu even een hele korte pauze haha) en irriteerde ik me zó erg aan mijn moeders smakgeluiden. Dan kan ik me ook gewoon echt niet meer concentreren...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Haha dit is echt leuk om te lezen! Wat betreft die rauwe aardappelen... Dat heb ik nog nooit gehoord!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuk artikel! What what? Rauwe aardappelen eten.. Hmm dat klinkt nou niet erg lekker haha

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Arghhh! Ik kan ook absoluut niet tegen mensen die smakken bij mij in de buurt, zo veel irritatie brengt dat bij mij op, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik snap het helemaal de voetenfobie. Haha xx

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Haha dit is zo leuk om te lezen, smakken is inderdaad het irritantste wat iemand kan doen xx

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Eeeeeindelijk iemand die ook een voetenfobie heeft! Ik vind ze verschrikkelijk en word al wiebelig als mensen er naar kijken. "Ja maar er is toch niets geks aan je voeten?" Nee, gewoon nee haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. amazing post!

  http://www.itsmetijana.blogspot.rs/

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leuk lijstje! Ik kan ook echt niet tegen smakgeluiden, yuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat leuk om deze facts over je te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Hum een raar feitje over mij is dat ik vrij autistisch eet; het MOET op een bepaalde manier op mijn bord liggen , anders ben ik compleet van de rel haha

  BeantwoordenVerwijderen