september 25, 2015

Happy moments


In mijn doelen en uitdagingen van deze maand wilde ik mezelf waarschuwen. Ik moest namelijk, ondanks alle drukte, bewust blijven genieten! Wat is er beter dan de dingen op te schrijven waar je gelukkig en blij van wordt? En dat is precies wat ik zojuist heb gedaan! Vandaag deel ik 5 happy moments.

1. Les geven
Sinds vorig jaar heb ik mijn eigen onderneming als uitvoerend en docerend musicus. Telkens wanneer ik les heb gegeven, rijd ik met een voldaan gevoel weer terug naar huis. Op de een of andere manier word ik ontzettend enthousiast van alle vrolijke en leergierige kinderen. Het is toch wel bijzonder om deel uit te maken van de ontwikkeling van een kind!

2. Mijn blog en groeiAfgelopen zomer is het de beste keuze geweest om weer een nieuwe start te maken met bloggen. Tot op de dag van vandaag heb ik er nog geen moment spijt van gehad! Ik vind het fijn om mijn creativiteit en verhaal kwijt te kunnen. Hoe mooi is het dat je daarmee andere mensen kunt inspireren? Bovendien vind ik het enorm gaaf om te zien dat wekelijks het aantal bezoekers, volgers, reacties en samenwerkingen blijft groeien. Wauw!


3. Lieve familie

Voor de zomer heb ik mijn kamer opgezegd en ben ik terug verhuisd naar mijn oude vertrouwde dorpje. Ondanks dat het reizen niet ideaal is, vind ik het stiekem veel fijner om 's avonds thuis te komen bij mijn familie en/of vriend. Alleen in Zwolle zitten is niet voor mij weggelegd. Ik voel me gelijk 100x beter dan een half jaar geleden!

4. HerfstsfeerVolgende week komt hier een uitgebreid artikel van online, maar ik kan het niet laten om alvast te vertellen dat ik ontzettend blij word van de herfstsfeer die overal hangt! De winkels die vol liggen met decoratie, het huis dat langzaam wordt omgetoverd, kaarsjes en in een pyjamabroek op de bank kruipen. I love it!

5. ComfortzoneDe afgelopen weken heb ik vele dingen moeten doen die eigenlijk ver buiten mijn comfortzone liggen. Telkens lukte het me om het over me heen te laten komen, rustig te blijven, te genieten en te knallen! Nog geen half jaar geleden was ik het liefst al 20 keer gillend weggerend of door de grond gezakt... Stiekem ben ik best trots.

Waar word jij erg blij van? 

12 opmerkingen:

 1. Wat een ontzettend mooi lijstje! Met de comfortzone ben ik ook bezig en ik begrijp hoe het kan zijn. Dan wil je af en toe het liefst een zak over je hoofd doen en je verstoppen in een hoekje. But you got this! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahahaha! Een zak over je hoofd! Wij zijn twee sterke dames die dat kunnen! ;-)

   Verwijderen
 2. Buiten je comfortzone stappen geeft echt een kick he <3 Achteraf in ieder geval hihi. Wat fijn dat je je weer helemaal happy voelt nu je thuis woont. Dat is dan een goede beslissing geweest. Ik wens je alvast een fijn weekend meis, liefsx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja! Achteraf voelt het als een enorme overwinning! Jij ook een fijn weekend! X

   Verwijderen
 3. Wat een fijn lijstje! Ik word ook zo vrolijk van de herfstsfeer hihi <3. Ook begrijp ik, dat je het veel fijner vindt om weer gezellig bij familie/je vriend thuis te komen, dit is toch gewoon zoveel gezelliger! Ik blijf voorlopig nog even gezellig thuis wonen haha ! Fijn weekend xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dankjewel! Je hebt groot gelijk! Lekker onder de vleugels bij je ouders! <3

   Verwijderen
 4. Ik ben toch stiekem ook erg blij dat je weer bent begonnen met bloggen, ondanks dat ik niet altijd een reactie achterlaat behoor je toch tot mijn dagelijkse lijstje met blogs die ik bezoek. Heel goed dat je weer bent begonnen en dat je zo een groei ziet. En ja, de herfstsfeer <3 TE fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah! Dat vind ik echt erg leuk om te horen! <3 Het is de beste keuze geweest!

   Verwijderen
 5. Een hoop fijne dingen. Ik word blij van dit soort lijstjes. Maar natuurlijk ook nog van een hoop andere dingen hoor haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat fijn om te elzen meid! Ik ben blij dat je weer blogt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat goed dat je bezig bent met uit je comfortzone te stappen en dat het ook steeds beter gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben ook ontzettend blij met de herfstsfeer! Ik word daar ook echt gelukkig van, ik weet niet waarom. Oh, en het is altijd fijn om te zien dat je blog groeit, dat geeft zo'n kick <3

  BeantwoordenVerwijderen