september 18, 2015

I Love Sleep Tag


Mijn bed is mijn tweede grote liefde! Het maakt niet uit hoe laat het is, maar het is net of mijn bed altijd mijn naam schreeuwt. Ik vind het heerlijk om 's avonds na een lange dag onder de warme dekens weg te kruipen. Zeker wanneer het nog zo lekker ruikt naar wasmiddel! Ik kon het dan ook niet laten om de I Love Sleep Tag in te vullen.

Hoe laat ga je meestal naar bed? 
Vrijwel dagelijks neem ik mezelf voor om op tijd mijn bed in te duiken aangezien ik iemand ben die vrij veel slaap nodig heeft. Voor mij is dit rond een uur of half 11. Vaak ben ik nog met zoveel leuke dingen bezig dat ik pas echt naar dromenland vertrek wanneer het ongeveer half 12 is.

Wat is jouw vaste ritueel voordat je gaat slapen?
Ik breng mijn lege glas naar de keuken, wens mijn ouders welterusten en vertrek naar boven. Daar leg ik mijn telefoon aan de oplader, doe ik mijn sieraden af, poets ik mijn tanden en verwijder ik mijn make-up. Als ik dan eindelijk in bed lig, kijk ik vaak nog een aantal gemiste filmpjes op YouTube en app ik nog even met mijn vriend. Dan is het echt tijd om in slaap te vallen!  

Wat doe je als je niet kunt slapen?
Mijn bed en ik zijn erg goede vrienden dus gelukkig komt dit eigenlijk nooit voor.

Wat is je favoriete slaaphouding?
Op mijn buik met mijn armen onder het kussen!

Waarvoor mag je jouw altijd wakker maken?
Niet! Tenzij er brand uitbreekt, haha.

Wat ligt erin jouw bed?
Als er iets in mijn bed ligt, is dat mijn vriend. Af en toe komt mijn kat 's nachts sneaky via het raam naar binnen om mij gezelschap te houden!


Hoe laat gaat 's ochtends jouw wekker?
Dat verschilt heel erg en is afhankelijk van hoe mijn dag er uit ziet.

Snoozen of direct opstaan?
SNOOZEN! Ik moet echt drie keer de wekker zetten voordat ik echt echt wakker ben.

Slaap je uit in het weekend?
Wanneer ik geen verplichtingen heb, probeer ik op zondag altijd wel een beetje uit te slapen. Stiekem kan ik daar erg van genieten! Niet te vaak en niet te lang, want dat vind ik zonde van mijn mooie dag.

Welke rare dingen doe je in je slaap?
Volgens mijn vriend ben ik een schone slaapster die weinig ruimte in neemt en vrijwel niet beweegt. Ideaal toch!? Alhoewel ik vroeger nog wel eens kon schoppen in mijn slaap...

Als ik 's ochtends wakker word, is het eerste wat ik doe...
Mijn tandenpoetsen en naar de wc gaan. Ik vind het zo vies om wakker te worden met een 'raar gevoel' in mijn mond.

Wat is jouw grootste droom?
Mijn grootste droom is om anderen te inspireren. Ik hoop dat ik op vele verschillende manieren mijn passie voor muziek met anderen kan blijven delen. Dat ik de mogelijkheid heb om vele dingen van de wereld te ontdekken en te zien. Bovendien hoop ik dat ik gelukkig en gezond oud mag worden samen met alle dierbaren om mij heen. En ja, een 'huisje boompje beestje' lijkt mij toch wel het meest bijzondere wat je kunt meemaken!

Houd jij ook zo van slapen en wat is jouw grootste droom? 

11 opmerkingen:

 1. Haha ik slaap ook altijd op mijn buik met mijn handen onder mijn kussen! Dit vind ik zoo fijn <3 Wat fijn voor je vriend trouwens dat je zo rustig slaapt, ik schop en doe volgens mijn vriend altijd in mijn slaap haha. Daarnaast ga ik altijd even trillen voordat ik in slaap val, zo raar!... Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, ik denk dat ik van jou moet gaan leren. Ik ben ontzettend beweeglijk in bed, draai alle kanten op en grijp altijd de dekens van mijn vriend af. Oeps! :') Gelukkig merk ik er zelf niets van, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk om te lezen! Ik moet hem ook nog steeds invullen. De tag staat namelijk al een tijdje op mijn lijstje haha. Ik schopte ook in mijn slaap. Vaak als ik droomde dat ik aan het voetballen was, werd ik wel eens wakker met een dikke voet omdat ik tegen de muur aan het schoppen was! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aaah wat ben jij heerlijk rustig in bed. Ik praat, draai en steel de dekens blijkbaar erg vaak. :P

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben echt een slechte slaper... als ik 4/5 uur slaap ben ik blij. Maar in bed liggen is wel heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben dol op slapen en in bed liggen <3 Uitslapen doe ik niet meer echt. Ten eerste omdat het niet goed lukt, en ten tweede omdat ik het zonde vind van mijn dag.Wel gezellig zo'n kat in je bed hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik slaap echt nooit op mijn buik, hahah! Ik vind dat zó oncomfortabel! En ja, ik ben dol op slapen! (;

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mijn bed is mijn grootste liefde. Vooral 's ochtends vind 'k 't lastig om die te verlaten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Op mijn buik met mijn handen onder de kussen. Dit is zo herkenbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha, wat leuk om te lezen! Ik ben absoluut geen schone slaapster en elke vierkante cm van mijn bed wordt benut.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben ook echt dol op slapen, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen