september 16, 2015

MAC Lipstick Brave


Na ontzettend lang twijfelen en mega veel swatches op intenet te hebben gezocht, besloot ik een aantal weken geleden dat ik mijn eerste MAC lipstick wilde gaan kopen! Samen met mijn beste vriendin liep ik in Groningen de MAC counter binnen en al snel was ik er uit. Het werd Brave.


Ik geloof dat iedere beauty liefhebber ondertussen wel weet dat de MAC lipsticks in een prachtige zwarte huls zitten waarin MAC gegraveerd staat.Wauw! Wat ben ik blij met deze neutrale, oudroze kleur! Ik houd ervan om af en toe mijn look af te maken met een mooie lipstick, maar het liefst niet te opvallend. Het is niet de bedoeling dat mensen eerst naar mijn mond kijken en dan naar de rest, haha. Nee, het moet gewoon verzorgend ogen en daarvoor is deze kleur echt perfect!


Is 'ie niet fotogeniek?


Zoals je ziet is de lipstick ontzettend goed gepigmenteerd en oogt hij zo behoorlijk donker. Dit valt ontzettend mee wanneer ik de kleur daadwerkelijk op mijn lippen heb aangebracht. Bovendien is het een Satin lipstick wat betekent dat het een subtiele glans heeft.


Voor!


Na! 'My own lips but better'  Ondanks dat de lipstick vrij koel is, zorgt het voor een warme uitstraling.


Wat het voor mij de perfecte lipstick maakt, is dat deze kleur met eigenlijk alles gecombineerd kan worden! Bovendien is het een kleur die iedereen goed zal staan.

Welke MAC lipstick zou jij nog graag willen hebben?

15 opmerkingen:

 1. Gaaf dat je je eerste lipstick van MAC hebt gekocht! Ik ben nog steeds aan het twijfelen, aangezien ik ze wel duur vind... deze lipstick komt trouwens wel heel dichtbij je eigen lippen kleur, maar hij is net iets rozer haha. Mooi kleurtje! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is echt een prachtige kleur deze wil ik ook nog heel graag! Staat ook mooi en natuurlijk bij jouw. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauuuw deze kleur is zó mooi! Super leuk dat je nu je eerste MAC lipstick hebt ;) Als ik er één zou kopen, zou ik denk ik ook voor zo'n soort kleur gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, erg mooi en hij staat je ook goed! Ik ga volgende week voor mijn eerste MAC lipstick kijken. Na elke post twijfel ik weer voor welke ik zal gaan, want deze vind ik ook erg mooi. Ik houd wel van oudroze kleurtjes. Op dit moment twijfel is tussen Faux, Velvet Teddy en nu dus Brave. Oh, dilemma!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie, eerste MAC lipstick! Je weet hé; once you go MAC... Ik heb nu Please me en Faux, dus de volgende wordt een wat opvallender kleurtje denk ik. Ondanks dat ik Brave ontzettend mooi vindt, denk ik dat hij toch teveel lijkt op Faux.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie lipstick, staat je goed! Zelf ben ik eerder voor de fellere kleurtjes maar dit is zeker een mooie draagbare tint waar je veel plezier van zult hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze kleur staat ook al zolang op mijn wishlist. Ziet er super uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben dol op Brave, zo mooi! Staat iedereen goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Had gedacht dat hij wat donkerder van kleur zou zijn, maar vind 'm zo eigenlijk mooier juist. Kan echt overal bij denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik blijf de huls van Mac lipsticks echt prachtig vinden! De kleur is mooi, ik ben dol op zo oudroze! De lipstick ziet er heel fotogeniek uit, hahaha! (;

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtige kleur! Ik heb ook zoiets van Essence. X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wow mooie natuurlijke tint! staat je super goed

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Staat je prachtig! Ik ben meer van de felle kleuren... Ik heb Rebel; Russian Red en Up the Amp! Ik vind dit 'te safe' en als ik dit dan draag, pak ik wel een budget kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ja ik vind brave zo mooi!
  http://romymorgan.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw, wat een mooie kleur! Dit is voor mij zo slecht om te kijken; het weekend ga ik namelijk naar MAC hahaha! Shoooot :p xxx

  BeantwoordenVerwijderen