september 28, 2015

My life in pictures #11


Yeey! Dit is mijn eerste my life in pictures van de herfst! Wauw! Stiekem ben ik erg blij dat dit seizoen weer is begonnen. Afgelopen week maakte ik sinds tijden weer ongelooflijk veel foto's die ik vandaag met jullie zal delen. Kijk snel mee naar wat ik allemaal heb gedaan!

Maandag 21/9Met de trein weer richting het mooie Zwolle!


Wow! Blijkbaar zat er al enige tijd een US Candles naast het conservatorium. Waarom is mij dit nog niet eerder opgevallen!?


Ik besloot deze koekjes te proberen, maar IEWL! Pindakaas hoort niet in een Oreo.


De hoogste tijd om weer een avondje les te geven. 

Dinsdag 22/9Dinsdags zat ik op school tot een uur of 8 's avonds. Oftewel niks spannends om te laten zien.

Woensdag 23/9
Voor dag en dauw met de trein! Ik ben niet gemaakt voor dit soort tijden, haha.


Wauw! Die mist gaf een super mooi effect! Stiekem ben ik toch wel echt verliefd op Zwolle.


Zoals het bekertje zegt: ''even opladen om vol energie weer verder te gaan''. Studeren, studeren, studeren!

Donderdag 24/9Per toeval kwam ik in de Kruidvat deze Candy Pizza tegen! Deze moest ik wel meenemen als cadeautje voor mijn broertje.


Na weer een lange schooldag kroop ik op de bank om te kijken naar Expeditie Robinson!   

Vrijdag 25/9


Om half 9 was ik al bij de kapper te vinden om mijn punten bij te laten knippen. Mijn haar is echt heilig en ik ben altijd veel te bang dat de kapper het verpest... (zoals de vorige keer)


Ook onze kat moest even de nieuwe auto testen! Haha!


Knuffelen met mijn soortgenoten!

Zaterdag 26/9Vrijdagavond hebben we tot laat gerepeteerd met de Vriezenveense harmonie. Zaterdagochtend gaan we gewoon weer verder met het Gelders Fanfare Orkest!


Aangezien mijn broertje vrijdags jarig was, mocht ik het overgebleven stukje taart hebben!


Eindelijk had ik weer de gelegenheid om met mijn beste vriendin bij te kletsen en een drankje te drinken! Puur genieten! 

Zondag 27/9


Fancy pantoffels! Zondag stond in teken van het maken van mijn onderzoeksvoorstel! 's Middags wipten we even langs bij opa en oma om mijn oma haar verjaardag te vieren!

Vertel! Had jij net zo'n fijne week als ik?  

9 opmerkingen:

 1. Wat veel leuke foto's! Die chocoladerepen van Bellona zijn erg lekker inderdaad haha;ik krijg zo ook weleens van mijn vriend :) En nog gefeliciteerd met je broertje trouwens! Hopelijk is je haar dit keer niet 'verpest'? Ik hou er ook echt totaal NIET van om naar de kapper te gaan; ze knippen het altijd te kort hahaha! Fijne week! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhh al dat eten! Vind je die Oreo's met pindakaas echt vies?! Ik vind ze heerlijk, maar dat zal wel komen omdat ik dol ben op rare combinaties haha. Gefeliciteerd met je broertje trouwens! En ik ben ook wel benieuwd naar het eindresultaat van je haar. Was het dit keer wel goed gegaan? x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een drukke week heb je gehad. Ik hou ook erg veel van chocolade.
  Zwolle is inderdaad heel mooi. De natuur is er ook prachtig en de winkels zijn leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuke en drukke week heb je gehad zeg! Nu heb ik ook zin in Lidl broodjes <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bah, ik heb onlangs ook geproefd van de pindakaas oreo's, maar echt, zo vies! Hahahah! Oh, die candy pizza, die ziet er wel héél lekker uit! (;

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh die broodjes van de Lidl zijn inderdaad zo lekker haha! En de dierentuin is ook altijd leuk, ben benieuwd naar de foto's daarvan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk fotoverslag. Ik ben nu al benieuwd naar de foto's van je dagje dierentuin. Welke ben je geweest? Dat rokje is erg leuk zeg, ook met fancy pantoffels hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben wel echt heel erg benieuwd naar die Oreo met pindakaas haha.

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijk en gezellig weekje. Ik vind de dauw vooral morgens altijd mooi en het heeft iets sprookjesachtig haha maar dat ben ik. Ik moet ook hoog nodig weer eens naar de kaper. Die Oreo met pindakaas lijkt mij ook niet echt een succes ;-)

  BeantwoordenVerwijderen