september 04, 2015

Outfit - Birthday dress


Afgelopen zondag was ik jarig en daar hoort natuurlijk een mooie outfit bij! Ik speurde het internet af en kwam terecht bij sans-online waar ik het een en ander mocht uitzoeken. Sans-online heeft een aanbod van vesten, bloesjes en schoenen voor mannen tot aan sieraden, broeken en jurken voor vrouwen. Ik bestelde een mooi jurkje met, hoe kan het ook anders, streepjes! 

Zoals Sans-online zelf erg mooi verwoord: 'Een groot aanbod met steeds wisselende items'. En dat is zeker waar! Tussen alle items trok dit jurkje gelijk mijn aandacht en ik was verkocht. Ik wilde wel eens wat anders proberen. 's Avonds laat plaatste ik mijn bestelling die ik de volgende morgen al in huis had!


Daar waar ik bang voor was toen ik het jurkje bestelde, gebeurde ook. Het jurkje leek op het eerste gezicht veel te groot en ik vond het net een 'soepjurk'.  


Ik besloot niet te voorbarig te zijn en het gewoon een kans te geven. Na lang twijfelend voor de spiegel te hebben gestaan, vond ik het jurkje eigenlijk best wel gaaf! Het is namelijk geen soepjurk, maar een jurk die niet, zoals al mijn andere jurken, enorm strak hoort aan te sluiten.   


Horloge: Oozoo
Ring: Amor

Armcandy! Mijn collectie wordt steeds groter. Wat houd ik van zilveren sieraden! Op mijn verjaardag kreeg ik deze ring en het horloge dat al erg lang op mijn wishlist stond. Ik voel me zo gelijk een stuk volwassener, haha!


Schoenen: Dolcis

De jurk vind ik enorm gaaf omdat hij anders is dan anders. Ja, snap je het nog? 


Het blijkt maar weer dat je bepaalde dingen gewoon een kans moet geven. En dat af en toe uit je comfortzone stappen alleen maar goed zal uitpakken. Ik vind dit jurkje enorm gaaf en is geschikt voor enorm veel verschillende gelegenheden. Ideaal!

Wat vind jij van niet getailleerde jurkjes? 

In samenwerking met Sans-online

21 opmerkingen:

 1. Ik vind 'm leuk, ook om wat je zegt. Dat hij anders als anders, in a good way haha. Sans online is een fijne webshop.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! En het jurkje is inderdaad ook geschikt voor verschillen gelegenheden, je kan hem gemakkelijk combineren met van alles :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk jurkje! :-)

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het staat erg leuk! En het lijkt me ook comfortabel zitten.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Persoonlijk draag ik liever jurkjes die nauw aansluiten, maar dat betekent niet dat ik het niet mooi vind om het bij anderen te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk jurkje en mooie blauwe nagels heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind 'm best kunnen zo, desnoods kun je altijd nog een riempje eromheen doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij staat je heel mooi! Ik hou wel van die wijde modellen, maar het is inderdaad vaak even wennen. En nog gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het staat je erg leuk, ik vind dat streepjespatroon altijd erg leuk :-) Nog gefeliciteerd!

  www.Lanadrama.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Beetje laat, maar alsnog gefeliciteerd! Onwijs leuke outfit; jurk staat je supergoed!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie outfit! Ik houd van streepjes. En ik vind het super mooi dat hij zo'n rits heeft aan de achterkant. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuk jurkje heb je uitgezocht! Staat je goed. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooi jurkje! Staat je mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Streepjes doen het altijd goed! Ik ben alvast fan! :D En alsnog een heel gelukkige verjaardag natuurlijk ^^

  x Aurélie

  BeantwoordenVerwijderen