september 02, 2015

Plog 30/8 - Birthday girl!


Afgelopen zondag was de dag waarop ik alweer 19 jaar werd. Alhoewel ik het nooit groots vier, vind ik het altijd wel leuk om op zulke momenten met zijn allen bij elkaar te zijn en samen te genieten. Zo gezegd zo gedaan! 's Ochtends maakte ik twee taarten en allerlei hapjes die 's middags werden opgegeten door mijn familie. Mijn verjaardag was een perfecte afsluiter van een onvergetelijke vakantie. Benieuwd naar hoe mijn verjaardag was? Kijk dan snel mee!

Het was nog geen 12 uur 's nachts en ik werd toegezongen en gefeliciteerd door mijn lieve vriend. 's Ochtends toen we nog maar net wakker waren, werd ik al door iedereen overspoeld met felicitaties en lieve cadeaus. Wat een begin van een bijzondere dag!  


Ook op mijn verjaardag wordt er niet stilgezeten! Er was werk aan de winkel! De taarten en hapjes moesten worden gemaakt. Natuurlijk onder leiding van controle freak Desiree, haha.


Na al het harde werken was het tijd om de hongerige maagjes te vullen. Aanschouw hier mijn idiote vader.


De hoogste tijd om mijn haar te krullen en mijn half weggesmolten make-up bij te werken.Door alle drukte vergat ik een normale foto te maken. Dan maar mijn snapchat foto gebruiken, haha. Tadaa! De look! 


JA! Ik wilde heel graag foto's maken van mijn outfit voor een ander artikel. We hadden precies een kwartier de tijd voordat de visite voor de deur zou staan! Het kon allemaal net...


Het belangrijkste moment van de dag! Taart! Yum.


Hmmm! Zelfgemaakte taart en een kopje thee!


Sienna vond het allemaal wel prima!


Zo blij als een kind! Vriendlief moest natuurlijk even een rondje rijden met de cabrio. Mijn broertje offerde zich op om mee te gaan. Vond hij helemaaaaaaal niet erg.


Kletsen, lachen en genieten met een hapje en drankje!Alle gekregen cadeau's bij elkaar! Ik ben enorm goed verwend! Aah!


Toch nog een beetje versiering in huis...


Het houdt niet op! Nog meer lekker (en slecht) eten!


's Avonds was ik helemaal gesloopt! We aten nog een stukje overgebleven taart, keken een serie en kropen ons bed in!

START EACH DAY LIKE IT'S YOUR BIRTHDAY! 

27 opmerkingen:

 1. Ziet eruit als een leuke en gezellige dag! Leuke cadeaus heb je gekregen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er uit als een onwijs drukke maar vooral leuke dag! En de taarten zien er heerlijk uit, je hebt toch wel een stukje bewaard voor ons he? Haha x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nouuuuu, dat was wel de bedoeling, maar alles is inmiddels op..oeps! ;-)

   Verwijderen
 3. nog gefeliciteerd met je verjaardag! ziet eruit dat je een leuke dag gehad heb :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alsnog gefeliciteerd, ik hoop dat je een superverjaardag hebt gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog van harte gefeliciteerd! Leuke foto's!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nog gefeliciteerd! Wat zit je haar mooi op die snapchat foto :) En de hapjes en de taart zien er heerlijk uit! Leuke blog heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Alsnog gefeliciteerd. Ziet eruit als een fijn dagje, zo met familie bij elkaar, lekkere taart, hapjes, drankjes en fijne cadeautjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijne plog, ik zie inderdaad een hoop lekker eten. Krijg er trek van hihi. Die krullen staan je echt prachtig! Ik vind mijn verjaardag vieren altijd wel lekker. Even 1 dag in de spotlight staan en alle aandacht krijgen. Om vervolgens weer 364 dagen op de achtergrond te blijven hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lief! Daar ben ik het helemaal mee eens! 1 dag is meer dan genoeg! :-)

   Verwijderen
 9. Nog van harte gefeliciteerd! En wat een leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nog een late happy birthday! Je look zag er leuk uit! Nomnom, die taarten zagen er heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat stom!! Ik heb je volgens mij helemaal niet gefeliciteerd. Terwijl ik je snapchats gewoon gezien had! Ohhh ik schaam me diep! Alsnog van harte gefeliciteerd en zo te zien heb je een fijne dag gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, geeft niks! Thanks! Ik heb enorm genoten! :-)

   Verwijderen
 12. Nog gefeliciteerd!! Ziet er uit als een gezellige en vooral lekkere dag, al dat lekkere eten zeg! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Nog gefeliciteerd! Leuke foto's en ik krijg echt trek van al dat lekkers, yumm! :P

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat zag je er prachtig uit! Alsnog van harte gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat lag je haar mooi zeg! Toch nog een gelukkige verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Alsnog gefeliciteerd! Je haar zat echt super mooi :) X

  BeantwoordenVerwijderen