september 09, 2015

September - Nieuwe uitdagingen en doelen


Augustus was een maand waarin ik volop heb genoten van alles en iedereen! Lekker eten, winkelen, naar de bioscoop gaan, dagjes weg, wijntjes drinken met vriendinnen, relaxen, plekjes van de wereld ontdekken, mijn verjaardag vieren en ga zo maar door. Oftewel ik stond echt in de vakantiemodus. Ja, de maand augustus zou ik zo nog een keer weer over willen doen.

Augustus - terugblik
Afgelopen maand stelde ik behoorlijk hoge uitdagingen en doelen. Die je hier kunt lezen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik toch wel wat te enthousiast ben geweest met het stellen van deze doelen. Er is geen doel waar ik totaal geen aandacht aan heb besteed of mee bezig ben geweest. Ik heb enorm genoten van mijn vakantie waardoor ik een aantal doelen niet volledig heb behaald.

Maar hè, een vakantie is er om van te genieten en dat heb ik met volle teugen gedaan. Ik zie het dan ook niet als falen, want ik ben ontzettend blij dat het me gelukt is om positiever in het leven te staan, te beseffen wat ik heb en te werken aan het overwinnen van mijn onzekerheid!


September - nieuwe uitdagingen en doelen

Slaapritme
- Sinds de vakantie is een normaal slaapritme bij mij ver te zoeken! Enkele weken geleden was dat eigenlijk niet heel erg aangezien ik vrijwel geen verplichtingen had. Echter begint nu mijn 'gewone' leven weer en is een normaal ritme geen overbodige luxe. Kortom er is werk aan de winkel!  

Genieten - September betekent het einde van mijn vakantie. Uit ervaring weet ik dat ik dan vaak vergeet om bewust te blijven genieten van alle mooie en bijzondere dingen die ik mag doen en meemaken tussen alle drukte door. Oftewel dit is een kleine waarschuwing voor mezelf! Ge-niet!

Plannen - Je hebt hier te maken met een chaoot eerste klas die maar al te veel talent heeft voor uitstellen. Tja, niet erg handig als je 1001 dingen moet doen! Ik heb een nieuwe agenda gekocht en nu is het alleen een kwestie van lijstjes maken, alles opschrijven én het aller belangrijkste: bijhouden!

Gezond - Ik gok dat dit een punt is die voor altijd in mijn uitdagingen en doelen lijstjes zal staan. Namelijk meer bewegen en letten op mijn voeding. Ik schommel vaak van het ene uiterste naar het andere uiterste terwijl het veel beter zou zijn om dit wat stabiel te houden! 

Vertel! Wat zijn jouw doelen voor de maand september?

15 opmerkingen:

 1. Haha ik heb vandaag precies eenzelfde artikel geplaatst! Leuk lijstje heb je gemaakt! Genieten vind ik een hele goede trouwens, vaak vergeten we dit door alle drukte heen... Die had ik ook wel bij mezelf kunnen opschrijven haha! Liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi lijstje! Plannen is bij mij juist soms té. Ik ben mezelf nu een andere manier van plannen aan het aanleren, aangezien ik echt te erg bezig was met plannen, haha. Zullen we een beetje van elkaar overnemen? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goede doelen heb je jezelf gesteld ik doe dat eigenlijk nooit ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goede doelen! Ik heb deze maand ook voor het eerst doelen aan mezelf gesteld, ben benieuwd of het wat wordt haha :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie lijst! Dat werkt bij mij ook altijd, gewoon een lijstje maken :)
  Succes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze doelen zouden ook zo voor mij kunnen gelden haha! X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, heb ook wel moeite met 't slaapritme als 't 'gewone' leven terug begint :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Succes met deze mooie lijst met doelen en uitdagingen! You can do it

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gezonder door het leven gaan staat bij veel mensen op het lijstje, maar het is nog niet zo simpel! Leuke goals!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goed bezig! Ik heb de mijne ook net opgesteld, komt morgen online denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Doelen zijn goed om je te prikkelen om het beste uit jezelf te halen. Behalve als je te hoge doelen stelt. Dan kan het voor teleurstelling zorgen :) Gezonder eten en meer bewegen is hier ook een issue. Van 4x in de week in de sportschool, naar 1x in de 4 weken. Meh. Genieten ga ik ook meer doen. We can do this :D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie doelen! Ik ben ook altijd zo'n ster in uitstellen, maar als ik gewoon een overzicht heb van wat ik allemaal moet en wil doen, valt het al heel erg mee. Succes met je doelen voor deze maand!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb besloten om alleen nog maar met dagdoelen te werken, meer kans op slagen! ;) x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Succes met je mooie doelen behalen! En inderdaad, vergeet vooral niet lekker te genieten. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Stuk voor stuk zijn het prachtige doelen, vooral dat doel van gezond vind ik leuk. Ik wil meer gaan wandelen en foto's maken.

  BeantwoordenVerwijderen