oktober 09, 2015

'Het is een irritatiefactortje'


Ondanks dat ik het vrijwel altijd met iedereen kan worden, enorm veel geduld heb, me goed kan in leven en altijd het goede in iemand probeer te zien, zijn er bepaalde trekjes waar ik me aan kan irriteren. Dit laat ik eigenlijk nooit echt blijken. Vandaag deel ik 5 irritatiepuntjes.

Enige tijd geleden ging ik met mijn billen bloot in een artikel. Ik deelde 5 rare feitjes over mij. Zo vertelde ik over mijn voetenfobie, mensen die smakgeluiden produceren en het eten van rauwe aardappelen. Het artikel kun je hier lezen.

Te kleffe stelletjes 
Elkaar in het openbaar half opvreten. Leuk om te zien dat jullie zo gelukkig zijn met elkaar en genegenheid tonen. Dat is heel goed en een beetje klef zijn, mag best. Moet dit alleen een half uur lang in het openbaar!?

Aanstellen
Af en toe een beetje klagen doet, denk ik, iedereen wel. Alleen dag en nacht last hebben van zelfmedelijden, klagen, zeuren en piepen... Mean! Geef jezelf een schop onder je kont en gaan met die banaan. Kijk eens om je heen hoe mooi de wereld wel niet is. Enjoy the little things! 

Haantjes 
Ze zijn er overal. Mensen die maar al te graag gezien en gehoord willen worden. Ten koste van alles en iedereen om indruk te willen maken. Grr! Bescheidenheid siert de mens als je het mij vraagt.

'Fijn'
Mensen die zeggen dat iets 'fijn' is. Ik weet niet waarom, maar ergens in mij begint dan iets te jeuken... Andere woordkeuze graag!

Egoïsme
Geen oog hebben voor anderen en alleen maar bezig zijn met je eigen gesteldheid. Ik snap het niet. Dit zal wel komen doordat ik het altijd voor iedereen goed wil doen. Enkele weken geleden schreef ik hier al een artikel over. Klik!

Vertel! Heb jij ook irritatiepuntjes?  

23 opmerkingen:

 1. Ik vind deze post fijn. Echt fijn!! Hahahaha, grapje natuurlijk. Sorry, maar ik kon het niet laten ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Herkenbaar! Ik kan me wel vinden in jouw punten, behalve die van 'fijn' haha. Volgens mij zeg ik dat ook haha. Maar ach, zo heeft iedereen zijn/haar dingen. Jammer alleen dat er zoveel mensen alleen met zichzelf bezig zijn. Ik ben (vind ik) helemaal niet zo. Soms zet ik een ander zelf voor mezelf.

  Ik wens je alvast een fijn (mag het in deze context wel hihi?) weekend alvast, liefs Nina.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, jammer is dat hè! Ik heb precies hetzelfde. Hahahahah, in die context heb ik er geen problemen mee! Jij ook een fijn weekend! X

   Verwijderen
 3. Haha ik zeg echt heel vaak: oh, dit vind ik echt fijn! Oeps... Ik kan me echt ergeren aan mensen die alleen maar over zichzelf praten in een gesprek. Dit geeft zo het gevoel dat er niet naar jou geluisterd word, bah! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb wel eens moeite met mensen die zeggen dat ze zo bescheiden zijn en dat ze nooit aan de beurt komen. En daar dan vervolgens twee uur het woord over voeren.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahh herkenbaar! Ondanks ik zelf ook best vaak ''fijn'' zeg. Nu ik er zo over nadenk, krijg ik ook een beetje de rillen haha! Ik irriteer mij mateloos aan de mensen bij mij in de stad (ik kan best een hekel hebben aan mensen over het algemeen haha). Er zijn bij ons twee straten: door één straat mag absoluut niet gefietst worden en er rijden ook geen auto's. In de andere mag je er wel fietsen en rijden er bussen. Waar ik mij dan aan irriteer, is als mensen dan alsnog midden op de weg gaan lopen in de straat waar wel gefietst mag worden. En dan hebben ze nog eens een joekel van een voetpad waar ze geen eens gebruik van maken want nee, laten we lekker met z'n allen midden op de weg lopen en al het verkeer irriteren en hinderen. Arghhhh.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, ja! Ik zeg het zelf ook wel eens hoor..Maar wanneer iemand dit overdrijft, word ik lichtelijk agressief! ;-) Ah! Naar is dat hè.

   Verwijderen
 6. Haha grappig, ook erg herkenbaar voor mij. Vooral de Haantjes :0.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hahah ik zat gelijk te bedenken hoe het klinkt als iemand zegt dat het fijn is. Ik zal het denk ik niet zo snel gebruiken..
  Kleffe stelletjes vind ik ook echt verschrikkelijk.. in het openbaar moet je dat gewoon niet doen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, precies! Moet je voor de grap maar eens op gaan letten.. Inderdaad! Doe dat maar zonder toeschouwers..

   Verwijderen
 8. Kleffe stellen zijn echt verschrikkelijk! Huur een kamer ofzo, maar eet elkaar niet half op in het openbaar alsjeblieft! Ik heb wel enkele "haantjes" in mijn klas zitten, constant aandacht vragen van alles en iedereen, zó irritant!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb dat ook altijd bij het woord 'fijn'! Ik dacht altijd dat ik de enige was die dat had :)
  liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. JAAAA! Eindelijk iemand die het ook heeft! Iedereen verklaart me altijd voor gek, haha.

   Verwijderen
 10. Jup, heel herkenbaar. Het woord 'fijn' gebruik ik af en toe volgens mij wel, maar ach,zolang het geen stopwoordje wordt :')

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah, ik neem je het niet kwalijk! ;-) Iedereen doet het. Zolang het maar niet enorm overdreven wordt! :)

   Verwijderen
 11. Midden in een zin je onderbreken. Zo hatelijk! Velen doen 't bij mij, dus ik denk dat er toch iets scheelt met mij, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb de laatste tijd veel irritaties in het verkeerd... Mensen die geen richting aangeven, langzaam rijden, óveral voor remmen...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Haha bijzonder dat je het woord 'fijn' niet aan kunt horen. Wat dan? Ik zeg bijvoorbeeld dat ik het fijn vind om samen met mn vriend te slapen. Wat zou je dan in de plaats van fijn kiezen? Prettig? De rest, zeker mee eens!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah, gek hè!? In die context kan ik het wel aanhoren hoor. Zo zou ik het zelf ook zeggen. Tis meer dat als iets leuk, lekker oid is en iemand dan zegt: dat is zoooo fijn.. Dan krijg ik jeuk, haha

   Verwijderen
 14. Haha grappig, ik heb geen moeite met het woordje fijn want ik gebruik het zelf volgens mij ook regelmatig haha. Maar ieder zo zijn dingen natuurlijk ;). In de andere punten herken ik me wel redelijk, mensen die alleen maar met zichzelf bezig zijn of achterbakse mensen, die in je gezicht heel aardig doen maar achter je rug om van alles over je zeggen. Nee, daar heb ik het niet zo op haha!

  BeantwoordenVerwijderen