oktober 07, 2015

Maybelline The Nudes Palette


Enige tijd geleden kwam Maybelline met iets nieuws. Namelijk een palette met wel 12 kleuren oogschaduw. Ik ben dol op nude kleuren oogschaduw en kon niets anders dan het palette aanschaffen! Tijd voor een review.


Wat had ik een geluk dat ik de speciale Danie Bles uitvoering tegen het lijf liep in de Kruidvat. Deze feestelijke versiering is ontworpen omdat het merk dit jaar alweer 100 jaar bestaat.  


Na wat google werk kwam ik er achter dat je met dit palette 13 verschillende looks zou kunnen maken. Je zou het palette op kunnen delen in zes combinaties van twee, drie vierkantjes en vier rijen van drie.

Daarnaast kun je het palette natuurlijk gebruiken zoals jij wilt.


Tijd om te swatchen! 


De eerste drie kleuren van de bovenste en de onderste rij! 


De laatste drie kleuren van de bovenste en de onderste rij!

De twee highlighters uit het palette vallen mij eigenlijk tegen. De tinten vind ik niet zo mooi en ze zijn erg lastig in gebruik. De overige kleuren daarentegen vind ik echt prachtig! Wauw! Zie de intensiteit en de glans van deze kleuren!Dit palette biedt zoveel mogelijkheden. Van neutrale tot heftige en van matte tot glanzende ooglooks. Ik kan niet meer zonder dit palette voor maar €15,99.

Een echte aanrader!

Wat vind jij van dit palette? Ben jij net zo enthousiast als ik?

13 opmerkingen:

 1. De pigmentatie ziet er zeker goed uit! Inderdaad, de highlighters zijn wat minder, maar de rest ziet er goed uit! En de prijs vind ik ook erg meevallen voor Maybelline! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze wil ik ook nog steeds hebben! Al meerdere kortingsacties aan me voorbij laten gaan (30% bij Kruidvat of Etos, alle Maybelline make-up 10 euro) en gewoon nog steeds niet het lef gehad om deze te kopen. Toch word ik stukje bij beetje meer overtuigd en nu alweer: WAUW!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem ook en ben er mega blij mee! Mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O wauw wat een mooi palette! Ik hou echt van dit soort tinten! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De pigmentatie is té mooi!
  Ik ken dit palette helemaal niet, zo mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleurtjes! Ik vind dit wel iets voor de feestdagen! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer van de highlighters, maar de rest ziet er wel dik in orde uit! De pigmentatie is gewoon top! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heb deze al vaker voorbij zien komen. Ik denk dat ik 'm toch maar een keertje mee moet nemen. Super mooi zeg. Dat pigment ziet er top uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echt een prachtig palette! De pigmentatie ziet er echt verbazingwekkend goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Bij het woordje ''Nude'' had je mij al om. Wat ben ik dol op nude kleurtjes! Misschien deze binnenkort ook maar even aanschaffen. Dit wordt dan mijn zoveelste nude palette, maar je kan er nooit genoeg van hebben! x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hij ziet er onwijs mooi uit! Je kunt hier veel kanten mee op!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, wat een geweldige pigmentatie! Prachtige herfst kleuren ook.

  BeantwoordenVerwijderen