oktober 23, 2015

Mijn dromen


Waarschijnlijk denkt iedereen wel eens na over de toekomst. Ik denk, droom en fantaseer best veel. Misschien wel te veel. Ik ben een echte dromer die af en toe even weer met de beide benen op de wereld moet worden gezet. Echter mag het vandaag! Ik deel namelijk mijn 5 grootste dromen voor in de toekomst.

Vrijwel alle dromen hebben eigenlijk te maken met 1 ding...

1. Huisje, boompje, beestje
De naam zegt het al. Ik wil samenwonen. In een huisje het liefst met een tuin en een eigen auto voor de deur. En ohja, op den duur, wanneer alles op alle vlakken stabiel is, zou ik heel graag een gezin willen stichten. Dat lijkt mij het geweldigste en meest bijzondere wat je kunt meemaken!!!


2. Eigen hond
Voordat de kinderen een rol gaan spelen, zou ik heel erg graag een eigen hond willen. Ik ben thuis 'opgegroeid' met twee honden en zou me geen leven meer zonder deze beestjes kunnen voorstellen. Het lijkt me dan ook geweldig om zelf een hond te mogen zien opgroeien, trainen, verzorgen en grootbrengen. Ahw! Je zult spontaan verliefd worden op bovenstaande foto...

3. Goedlopende lespraktijk
Ik kan wel van alles willen, maar voor niets gaat de zon op. Oftewel er moet hard gewerkt worden. En wel doormiddel van les geven in het ruimste zin van het woord. Muziekles zoals je dat vroeger kende aan een muziekschool, het staan voor de klas op een basis- of middelbare school. (als vakdocent muziek of gewoon als juf) Het geven van projecten. Begeleiden, opleiden en dirigeren van orkesten.


4. Wereld ontdekken
De wereld heeft zoveel verschillende soorten plekjes. Die ieder op hun eigen manier uniek en mooi zijn. Het lijkt mij persoonlijk echt geweldig om zoveel mogelijk van de wereld te mogen ontdekken.

5. Genieten, gelukkig en gezond
Last but not least. Het genieten van alle kleine dingen die op je pad komen. Ik hoop dan ook dat alle dierbaren om mij heen gelukkig en gezond oud mogen worden. Dat is wat mij betreft het aller belangrijkste! Enjoy the little things in life!

'Don't dream your life, live your dreams!' 

11 opmerkingen:

 1. Prachtige dromen! :) Ik wil heel graag een konijn als mijn vriend en ik weer samenwonen. De naam is er zelfs al, haha. Mijn vriend is ook altijd opgegroeid met honden om zich heen, maar we beseffen dat wij er te weinig tijd voor hebben. Ontzettend jammer en stiekem hopen we dat het uiteindelijk tóch mogelijk is een hond in huis te nemen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha het huisje boompje beestje verhaal is heel herkenbaar, dat wil ik ook echt! En inderdaad, een eigen hondje is zo leuk! Nadeel: een hond kost wel HEEL VEEL tijd en die tijd heb ik echt niet altijd... Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh, ik ben inderdaad spontaan verliefd geworden op de foto van dat hondje. Te cute! <3 De wereld rondreizen wil ik ook super graag. Ze zeggen ook altijd dat je beter je geld kan uitgeven aan ervaringen dan aan spulletjes :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie dromen :) Dat hondje ziet er héél schattig uit, toch ben ik meer een 'katten-mens' haha. Helaas is mijn vriend er allergisch voor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie punten, zeker iets wat je voor elkaar gaat krijgen met een beetje hard werk!
  Een eigen hondje groot brengen is ontzettend leuk, spreek uit ervaring hihi. Mijn hondje is nu net 1 jaar en zo leuk om te zien hoe ze gegroeid is!

  De wereld ontdekken is zo een beetje mijn nummer 1 doel in het leven.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie dromen heb je! Als je er hard genoeg voor vecht ben je al op de helft. Ik woon nu net samen, zo fijn <3 De volgende stap is om over een jaar (of 2/3) een 'echt' huis te zoeken en dan te gaan voor een volgende stap. Ik zou dolgraag moeder willen worden, mocht het ons gegund zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Huisje, boompje, beestje is heel herkenbaar. Dat wil ik ook zoooo graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha ik wil oook heel graag een eigen hond, maar het is nu zo niet handig. Maar ooit! Leuk lijstje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gaan samenwonen en een huisdiertje hebben is zo herkenbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie lijst! Dromen zijn goed, want dan heb je een doel om naar toe te werken!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Onze dromen lijken wel op elkaar, behalve het hebben van een hond. Ik kan vooral niet wachten om een huisje, boompje, beestje te hebben en gelukkig te zijn met mijn gezinnetje! Ook al duurt het nog even, want ik ben nog maar 18 haha.

  BeantwoordenVerwijderen