oktober 02, 2015

Oktober - Nieuwe uitdagingen en doelen


Woow! Time flies when you're having fun! Het is alweer oktober, we zitten volop in het normale leven en de zomer hebben we nu officieel achter ons gelaten! Wat was september een enorm goede en productieve maand. School, studeren, repeteren, vele zakelijke afspraken, les geven, bloggen en andere leuke dingen in het weekend. De weken zijn voorbij gevlogen.

September - terugblik 
Yes! Ondanks dat het de vorige maand niet is gelukt, kan ik oprecht zeggen dat ik alle doelen en uitdagingen van de maand september heb gehaald! Onbewust, dat wel.

Afgelopen maand zat ik namelijk in een enorme flow. Door mijn drukke agenda werd ik wel verplicht om goed te plannen en op mijn slaapritme te letten aangezien het me anders helemaal zou opbreken. Wekelijks ging ik met mijn broertje hardlopen en probeerde ik bewust te genieten van ieder moment!


Oktober - nieuwe uitdagingen en doelen

Focussen - Ten koste van mezelf wil ik het altijd voor iedereen goed doen. Steeds meer besef ik dat dit belachelijk is. Je kunt namelijk niet iedereen te vriend houden. Nee, het wordt tijd dat ik mij ga focussen op mijn eigen dromen, doelen en toekomst!

Balans - Ik ben enorm perfectionistisch, ambitieus en gedreven. Dit resulteert in een behoorlijk drukke en volle agenda. Ik geniet enorm van alle dingen die ik doe. Om er voor te zorgen dat dit me niet te veel wordt, moet ik niet vergeten om tijd voor mezelf vrij te maken. Oftewel een goede balans vinden.

Discipline - Dagelijks maak ik lijstjes die ik vervolgens afwerk. Dit gaat me goed af. Het uitstelgedrag is grotendeels verdwenen en dat wil ik graag zo houden! Keep up the good work. 

Vertel! Wat zijn jouw doelen voor de maand oktober? 

14 opmerkingen:

 1. Wow, je bent echt super goed bezig! Ik wil een betere agenda hebben. Plannen is nog niet helemaal mijn ding, maar vanaf dit schooljaar wil ik dat veranderen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Top dat je zo goed bezig bent met hardlopen en genieten! September was voor mij ook een succesvolle maand haha :) Ik ben ook echt bezig met lijstjes maken haha; dit werkt zo goed voor mij! Ik heb zo een goed overzicht van wat ik nog moet doen en als ik iets af heb gemaakt, dan kan ik dat lekker heel hard doorstrepen! Hallo goed gevoel haha! Fijn weekend alvast :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige uitdagingen. Het focussen op jouw éigen dromen en doelen, heel mooi. :) Succes de komende maand!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn dat je in zo'n goede flow zit! Succes ook weer voor de komende maand :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te lezen en wat ben je goed bezig! :-) Succes!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ben je goed bezig! Heel veel succes met je nieuwe doelen meid! (: Zelf maak ik nooit doelen, ik kan me er toch nooit aan houden...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lekker bezig! Zelf ben ik niet echt een kei is het behalen van mijn doelen. Maar ik vind balans een mooie! Een mooi balans vinden tussen mijn studie, werk, blog, redactie, marathon etc.. Want soms wil en moet ik iets te veel :$

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooi lijstje. Vooral balans vinden is belangrijk denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goed bezig! Veel succes met het behalen van je nieuwe doelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie doelen heb je opgesteld, veel succes!
  romymorgan.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel veel plezier in Oktober, je hebt in elk geval toffe doelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind het doel focussen zo ontzettend mooi. Veel succes deze maand ♥ Liefs

  BeantwoordenVerwijderen