oktober 28, 2015

Waar ik niet zonder kan


Je kent het vast wel. Van die dingen waar je echt niet zonder kunt. Zoals je wellicht al gemerkt hebt, ben ik een groot fan van het maken van lijstjes. Vandaar dat ik nu 5 dingen ga delen waar ik echt niet zonder kan. Van essentieel tot random.

Nagellak 
Ik houd van nagellak. Het oogt altijd erg netjes en verzorgd. Ondanks dat ik qua karakter soms best een jongen-meisje ben, compenseer ik dit met de manier waarop ik voor de dag wil komen. Nagellak maakt een look helemaal af. Je zult mij dan ook niet snel zonder nagellak zien.Chocolade
Hoe kan het ook anders!? Een dag geen chocolade, is een dag niet geleefd! Nee, zonder gekheid. Je kunt mij hier echt voor wakker maken. Chocolade maakt altijd alles goed.

Mijn moeder 
Oké, het klinkt wellicht raar, maar mijn moeder is mijn beste vriendin. Altijd ben ik al een moederskindje geweest. Ondanks dat ik nu ouder word, zou ik de sterke en goede band met mijn moeder niet kunnen en willen missen. Ik vertel haar vrijwel alles. Bovendien is zij de aller eerste die ik om hulp en advies zal vragen.  Trompet 
Een van mijn grootste liefdes waar ik soms een enorme haat-liefde verhouding mee heb. Het is mijn uitlaatklep, mijn hobby, mijn studie én mijn werk. Oftewel het is mijn leven! Als iets of iemand mij dit zou afpakken, zou ik helemaal gek worden! Nee, Desiree is niets zonder muziek.

Het web 
Ja, ik zit zo'n beetje vastgegroeid aan mijn telefoon. (en laptop) Facebook, Twitter, Instagram, WhatsApp, YouTube, Candy Crush, het maken van foto's en alles wat bij het bloggen komt kijken niet te vergeten. Mijn telefoon houd ik altijd binnen handbereik.

Waar kun jij niet zonder? 

15 opmerkingen:

 1. Fijn lijstje! Ik heb precies hetzelfde met nagellak. Ik ben ook geen meisje-meisje, maar zonder nagellak voel ik mij echt naakt haha. Chocola kunnen wij allemaal niet zonder, vooral in de feestweek van de maand ;) x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nope, ik kan ook echt niet zonder nagellak! Het oogt gewoon verzorgd en maakt inderdaad een look soms helemaal af.
  leuk lijstje, lief dat je mama daar bij hoort <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Chocolade houd ik niet zo van! Nou ja, bonbons wel, maar puur een reep chocola heb ik niet zoveel mee haha. Waar ik niet zonder kan? Mijn vriend, ouders en vriendinnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kan echt niet zonder tijdschriften en bodylotion, ben daar helemaal verzot op <3 Leuk artikel!

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lief dat jouw mama ook in dit lijstje voorkomt <3 Ik zou niet zonder mijn hond kunnen, en eigenlijk huisdieren in het algemeen. Ze geven zoveel liefde!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn mama is ook echt alles voor mij! Ze is op dit moment op vakantie voor 10 dagen naar Spanje en ik mis haar dan ook echt enorm! Ben blij als ze weer terug is en we weer samen op de bank kunnen hangen hihi! <3. Ik kan trouwens ook niet zonder pizza, dit vind ik zo lekker haha! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk artikel! Gaaf dat je trompet speelt! ik heb een hele tijd hoorn gespeeld :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk lijstje! Ik ben het wel met je eens, hoewel ik zou willen dat ik mijn nagels vaker zou lakken (het ziet er gewoon zoveel mooier uit) en ik spel natuurlijk geen trompet, lijk me wel tof trouwens :D
  liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Chocolade, off course (ik ben een echte chocojunkie, hihi) en het internet, want ik kan uiteraard niet meer zonder mijn blog! En ik denk dat ik Hayday ook aan dit lijstje moet toevoegen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nagellak! Ik kan ook echt niet zonder! X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Familie. En chocolade. Want ja, het is chocolade! ,3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je kan mij ook altijd wakker maken voor chocola, yummm :D

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mijn familie, vriend en ons hondje 😉 en mijn make-up spulletjes haha

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk lijstje!
  Ik kan echt niet zonder mijn vaseline/labello en handcreme!

  BeantwoordenVerwijderen