oktober 16, 2015

Wat doe ik op een vrije dag?


Naar school gaan, studeren, repeteren, concerten geven, ondernemen, lessen voorbereiden en les geven. Ik houd ervan, maar af en toe een echte vrije dag is voor mij een must. Eventjes ontspannen en tot rust komen om vervolgens weer opgeladen verder te kunnen gaan. Dit zijn de dingen die ik graag doe op een vrije dag!


'Uitslapen' - Aangezien de wekker normaal gesproken erg vroeg gaat, vind ik het fijn om op een vrije dag geen wekker te hoeven zetten. Aangezien ik niet enorm lang in bed kan liggen, word ik vaak rond een uur of 9 vrolijk en uitgerust wakker. Zo heb ik nog de gehele dag voor me.

Uitgebreid douchen - Onder de douche springen en minstens een half uur genieten van de warme straal. Uitgebreid mijn haar wassen en mijn lichaam verzorgen. Ja, dan begin ik sowieso de dag met een goed humeur!


Filmpjes kijken - 's Ochtends plof ik vaak op de bank met een grote kop thee. Op mijn laptop ga ik dan alle blogs bij langs. Vervolgens neem ik uitgebreid de tijd om de gemiste YouTube filmpjes en series terug te kijken. Love it!

Bloggen - Normaal gesproken heb ik geen tijd om te bloggen. Wanneer ik dan een middagje geen verplichtingen heb, vind ik het heerlijk om weg te dromen in mijn laptop en vele artikelen te tikken. Ik werk dan flink vooruit zodat ik er weer even tegenaan kan.


Winkelen, naar de film en/of uit eten - Als ik een dagje vrij heb, ga ik wel eens met een vriend(in) winkelen, samen uit eten en/of naar de film. Er is altijd wel een goede reden om dit te ondernemen, haha. Stiekem vind ik het ook veel leuker om een film in de bioscoop te kijken dan thuis op de bank.

Hoe ziet jouw perfecte vrije dag eruit? 

12 opmerkingen:

 1. Haha, ik ben ook geen echte uitslaper. Rond 9.00u ben ik vaak ook al wakker. Maar hé, dan hebben we wel een lange dag voor ons! Eigenlijk komt mijn vrije dag overeen met wat jij zegt: uitgebreid douchen, blogjes lezen, bloggen, genieten van veel kopjes thee (hallo theeleut! ;)), films kijken, op pad met vriend(inn)en, lekker lezen in een boek. Tja, op een vrije dag vermaak ik mij wel! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier kan ik me wel in vinden :) Ik zet ook geen wekker, en ben dan nog uiterlijk om 9 uur wakker. Lekker met een kopje thee de dag beginnen en de laptop op schoot is een goed begin <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan mij vooral herkennen in lekker uitgebreid douchen. Stiekem doe ik dat bijna elke dag, vooral nu het kouder wordt! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha op mijn vrije dag kijk ik vooral series en werk ik verder aan mijn blog. Daarnaast vind ik het heerlijk om 's avonds uitgebreid in bad te gaan met badproducten van Lush: dit is echt ultieme ontspanning voor mij! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk! Ik vind het heel fijn om af en toe lekker in bad te gaan op een dag waar ik niets hoef te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijke dingen om te doen. Vooral het uitgebreid douchen en blogs bezoeken is iets wat ik erg graag doe.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk artikel! Zo fijn he altijd, zo'n vrije dag. Ik slaap dan het liefst uit, ga lekker lunchen, inderdaad de stad in. Gewoon leuke dingen doen. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat 'uitslapen' ken ik ook! Op schooldagen rond 6 uur wakker, op mijn vrije dag 7 uur. Heerlijk lang douchen en je lichaam verzorgen is puur genieten <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijk en puur genieten dus haha! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hihi, je bent precies hetzelfde als mij! Lekker luieren en genieten van de tijd voor jezelf ;) Je hebt een leuke blog! x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Fijne vrije dag! Een filmpje of een serie kan bij mij eigenlijk geen 1 dag ontbreken!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lekker winkelen of uiteten gaan vind ik ook altijd leuk om te doen op m'n vrije dag

  BeantwoordenVerwijderen