november 26, 2015

Het is koffietijd!

lights

Het is koffietijd! Of heb je meer zin in een warme kop chocolademelk? De afgelopen weken ben ik zo druk geweest dat ik al een behoorlijke tijd geen just my life in pictures meer online heb gezet. Oftewel ik heb genoeg om over te kletsen! Pak er wat lekkers bij en geniet! Hoe gaat het met jou?

Musical Jesus Christ Superstar 
Datgene waar ik al een paar weken naar uit heb gekeken is voorbij gevlogen! Ik mocht namelijk meespelen in de orkestbak bij de musical Jesus Christ Superstar. Een hele ervaring als je het mij vraagt en wat heb ik er van genoten! Bijzonder om van zoiets deel uit te mogen maken. Dit smaakt zeker naar meer.

Uit eten
Een tijdje geleden ben ik met mijn beste vriendinnetje uit eten geweest bij een super schattig restaurantje in Emmen. Wat is dat toch leuk om te doen. Jezelf in de steigers werken en vervolgens samen met dierbaren genieten van lekker eten en drinken. Geluksvogel als ik ben, ga ik deze maand nog 2 keer uit eten. Met zowel Sinterklaas als met Kerst. Hmm!

Er even tussenuit 
Door de afgelopen weken ben ik even vergeten wat een vrije dag nou ook alweer is... Het is fijn om als een gek bezig te zijn met je hobby, studie en werk, maar even helemaal niks moeten, is toch ook echt wel een must. Aan het begin van de kerstvakantie knijpen we er met het gezin even tussenuit. Ik tel de dagen nu al af!

Drempels
Drempels...grote obstakels waar je even overheen moet. Voor mijn opleiding moest ik namelijk tijdens een stageavond een orkest dirigeren. Ik kan je vertellen dat ik me er een week lang druk over heb gemaakt en al stressvlekken kreeg als ik er over nadacht. Gelukkig maak ik me altijd druk om niks en wil ik na afloop wel op de kar door het dorp. De adrenaline gierde door mijn lijf!

Birthday 
Last but not least is mijn lieve moeder vandaag jarig. Mijn grootste steun, fan en beste vriendin! Ondanks dat het een doodnormale dag is, zullen we vanavond traditiegetrouw met de hele familie de zelfgemaakte snert van mijn opa keuren en is het tijd voor cadeautjes. Mam, ik laat het veel te weinig blijken, maar je bent echt geweldig! 'Mom a title just above Queen'

Genoeg over mij. Hoe gaat het met jou? 

15 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je mama! Wat leuk dat je mee mocht doen in JCS! Met Pasen kijken we vaak de DVD (uit de jaren 70), prachtige muziek :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd voor je mama (; En lijkt me beangstigend om een orkest te dirigeren, maar wat goed dat je dat hebt kunnen doen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, voor de eerste keer was het wel eng ja, maar zou het zo weer willen doen! Dankjewel! :-)

   Verwijderen
 3. Gefeliciteerd met jouw lieve mams, wat schrijf je lief over haar. Ze leest vast mee toch ;) Mama van Desiree, gefeliciteerd. Je boft maar! Snert lus ik ook wel, waar moet ik zijn haha.Wat fijn dat je kan aftellen om er tussenuit te gaan, lijkt me heerlijk. Met mij gaat het wel, de ene dag wat beter als de andere, maar ik probeer er het beste van te maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze leest als trouwe lezeres inderdaad mee, haha! Dankjewel! <3 Je bent een sterke meid Nina!

   Verwijderen
 4. Gefeliciteerd met je Mama natuurlijk! Erg leuk om te lezen volgens mij heb jij inderdaad een trotse mama!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je mam! Een orkest dirigeren, pfoe, ik zou het niet kunnen hoor. Goed dat je het gedaan hebt, weer een ervaring rijker :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had ook nooit gedacht dat ik het zou kunnen, maar hè! Alles is te leren! :-)

   Verwijderen
 6. Gefeliciteerd met je moeder, wat een lieve woorden aan haar. Aftellen naar een lekker weekendje weg is nooit verkeerd natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan echt niet wachten totdat het zover is! Dankjewel! Lief van je!

   Verwijderen
 7. Wat gaaf dat je mee hebt mogen spelen in een musical! Fijn dat je zo genoten hebt! Lijkt me ook een geweldige ervaring! Wat heerlijk dat je op vakantie gaat in de kerstvakantie! Heerlijk inderdaad, er eventjes tussenuit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd me je moeder en wat tof dat je mee hebt mogen spelen in een musical! ik wil ook op vakantie in de kerstvakantie maar zit met werk, helaas.

  BeantwoordenVerwijderen