november 06, 2015

It's Weekend Tag!


Het weekend staat voor de deur! Daar waar ik iedere week weer 5 dagen lang naar uitkijk. Even geen school, even geen uren doorbrengen in de trein, even uitslapen en even helemaal niks moeten. Of uh...werkt dit voor mij toch anders?

Heb je op zaterdag en zondag weekend of heb je op andere dagen vrij?
Ik studeer nog aan het conservatorium. Dus ja, officieel heb ik dan weekend. Maar nee, voor een musicus begint dan het echte werk pas. Vaak heb ik alleen op zondag echt een vrije dag.

Hoe laat sta je op in het weekend?
Dit hangt heel erg af van de verplichtingen die ik heb. Als de gelegenheid zich voordoet, slaap ik het aller liefste uit. Voor mij betekent dit geen wekker zetten en rond een uur of 9 rustig wakker worden. Heerlijk!

Hoe ontbijt je in het weekend?
Niet! Oeps... Op de een of andere manier sla ik dit vaak over. Heel slecht, I know. Al kun je me wel trakteren op een ordinair geroosterd broodje met kaas. De dag begin ik altijd met een kop thee of koffie!

Hoe ziet jouw weekend er meestal uit?
Op zaterdag reis ik vaak stad en land af om te repeteren met orkesten en 's avonds concerten te geven. Ook neem ik rustig de tijd om te studeren en lessen te schrijven/voor te bereiden. Af en toe spreek ik af met familie/vrienden en geniet ik thuis van het niks moeten. Even een dagje opladen!


Wat doe je het liefst in het weekend?
Met de hondjes wandelen, met mijn broertje iets koken/bakken, een filmpje kijken, een spelletje spelen en hangend op de bank uitgebreid bloggen! Oftewel genieten!

Wanneer plan jij activiteiten voor in het weekend?
Dingen qua muziek staan vaak al een paar maand in mijn agenda. Overige activiteiten worden vaak spontaan gepland. Echter probeer ik de laatste tijd enorm het overzicht te houden door wel vooruit te plannen.

Ben je ook bezig met je studie of werk in het weekend?
Ja! Dit zijn vaak juist de momenten waarop ik rustig de tijd heb om dingen voor te bereiden. Doordeweeks ben ik of op school of aan het werk. Oftewel ik heb weinig keuze...

Hoe laat ga je naar bed in het weekend?
Ook dit verschilt heel erg! Heb ik repetitiedagen en concerten dan ben ik vaak na middernacht weer thuis. Is dit niet het geval duik ik vaak rond half 12 mijn bed in!

Wat doe jij het aller liefste in het weekend? 

8 opmerkingen:

 1. Leuke tag, deze kon ik nog niet! In het weekend rust ik ook het liefst uit, volop genieten! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke tag, deze wil ik ook nog steeds een keer invullen! Yay dat er een blogje is voor ons trouwens :)
  Wat ik het liefste doe in de weekenden is genieten. Om het weekend moet ik werken, dus áls ik dan vrij ben is dat zo fijn. Idd lekker uitslapen, lekker uitgebreid ontbijten, series kijken, bloggen, met de hond wandelen, dat soort dingen. Ik wens je alvast een heel fijn weekend meis. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke tag, ik hou van weekend haha. Ik doe eigenlijk ook van alles, lekker genieten maar soms heb ik in het weekend juist ook de gelegenheid om met school bezig te gaan, dus het is eigenlijk heel afwisselend haha. Fijn weekend alvast :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Have a Happy Weekend! Ook al werk ik doordeweeks helemaal niet, ik hou van het weekend! In het weekend gebeuren alle leuke dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke tag! Ik werk altijd op zaterdags en moet helaas ook wel veel doen voor mijn studie, maar toch beschouw ik zondag altijd als de ideale chilldag. X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Foei Desiree! Ik vind dat jij een nieuw doel moet opstellen. Namelijk gewoon gaan ontbijten in de ochtend!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het weekend gaat echt veel te snel voorbij! Leuke tag!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke tag Desiree! Jammer dat het weekend altijd maar zo kort duurt... Ik werk standaard één dag in het weekend, en vrijdags moet ik lang naar school, dus eigenlijk heb ik maar één dag weekend... Pfoe, dit moeten ze echt langer maken haha! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen