november 24, 2015

Todaysbeauty - Pretty Eyes Set

kwastenset

Een paar maanden geleden vertelde Manon dat ze bezig was met het maken van een eigen kwastenlijn. De beautyaddict in mij was gelijk razend enthousiast. Van de twee sets die op de markt zijn gebracht, kocht ik de 'Pretty Eyes Set'. Ondertussen heb ik de kwasten al enige tijd in huis en deel ik vandaag mijn mening!  


Pluspunt! Altijd leuk als een pakketje zo wordt afgeleverd! 


Mijn verwachtingen voor deze kwasten waren erg hoog. Een beautyblogger die een kwastenlijn ontwerpt, weet door alle ervaring wat ze wel en niet goed vindt en zal hoe dan ook geen slechte kwaliteit op de markt willen brengen. Dit belooft wat! Toch?  De Pretty Eyes Set kost €14,95 en bestaat uit 3 verschillende kwasten. Een angled brush, eyeshadow brush en blending brush. 

goedkoop
Angled Brush - Deze essentiële kwast is ideaal voor het aanbrengen van je eyeliner of het invullen van je wenkbrauwen met een wenkbrauwpoeder of eventueel een gel. De angled brush is van synthetisch haar gemaakt.  
goed

In eerste instantie wilde ik deze kwast gaan gebruiken voor het aanbrengen van mijn wenkbrauwpoeder. Echter kan ik er geen duidelijke lijnen mee zetten waardoor ik hem meer geschikt vind voor het aanbrengen van eyeliner! 

goedkoop
Blending Brush - Wil je een smokey eye creëren? Dat kan gemakkelijk met de blending brush. De haren van de kwast zijn net als de oogschaduw kwast van zacht geiten haar. 

Deze kleine blending brush doet prima zijn werk! Door de wat 'stugge' haartjes blendt het je product heel subtiel. Ideaal voor een dagelijkse ooglook. Voor een heftige uitgaanslook zou ik toch eerder kiezen voor een wat grotere fluffy blendingkwast. 

goedkoop
Eyeshaduw brush - Deze kwast kan gebruikt worden voor het aanbrengen van een poeder of natte oogschaduw. De kwast is van extra zacht geiten haar. 

Ja, wat moet ik hier nou van zeggen? Een kleine oogschaduw kwast die het product goed opneemt waardoor het makkelijk is aan te brengen. Deze kwast gebruik ik het liefste voor het aanbrengen van oogschaduw onder mijn wenkbrauw! Daarvoor heeft hij de perfecte grote. 


Links de eyeshadow brush en rechts de blending brush. 


Alhoewel ik gehoopt had de perfecte wenkbrauw kwast te vinden, ben ik blij dat ik ze heb aangeschaft! Ze zijn een goede toevoeging voor in mijn stash en ik gebruik ze vrijwel dagelijks met veel plezier.

Stiekem ben ik nu ook erg benieuwd naar de 'Pretty Face Set'!

Wat vind jij van de kwasten van todaysbeauty? 

11 opmerkingen:

 1. De kwasten zien er mooi en goed uit, nu ben ik ook wel nieuwsgierig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zien er goed uit en ook vooral erg mooi! Ik was al erg benieuwd naar deze kwasten, wil ze zelf ook gaan aanschaffen :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ze ook voorbij zien komen, vind ze erg mooi vormgegeven. Ben wel benieuwd of ik vind dat ze het geld waard zijn. Toch laat ik ze voorlopig aan me voorbij gaan, de mijne zijn nog dik in orde :) Leuke review!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de kwasten er mooi uitzien, maar heb al goede kwasten in mijn bezit. Vandaar dat ik deze set toch maar laat zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah deze zien er echt uit als fijne kwasten, ik heb nog niet eerder een review over deze kwasten gelezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Pluspunten voor het ontwerp; want wauw wat zien ze er leuk uit! Jammer dat je niet de perfecte wenkbrauw kwast hebt kunnen vinden, maar deze drie zijn wel een hele fijne toevoeging aan je collectie denk ik hihi! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vaak staan twijfelen of ik deze zou aanschaffen, maaaar doe het toch maar niet. Het is het net niet en dan doen mijn oude kwasten het nog wel hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie set is het zeg. Ik vind de kwasten er echt heel erg mooi en professioneel uitzien. Zeker dat hendeltje met het logo vind ik erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ken ze al wel, maar ik heb er nooit aan gedacht om ze aan te schaffen. Toch zien ze er wel erg goed uit, leuk dat je ze laat zien!

  BeantwoordenVerwijderen