december 21, 2015

December Tag

kerst marshmallow

Jeej! Op dit moment vertoef ik een paar daagjes met mijn familie en hondjes in een vakantiehuisje in Zuid-Limburg! Al weken zit ik in de kerstsferen, maar door alle gezelligheid hier begint het helemaal te kriebelen. Ik kon het niet laten om deze vragenlijst over de maand december in te vullen! Lees snel verder.

Wat vind je het leukste aan de maand december?
In een woord samengevat: de sfeer. De lichtjes op straat, de kerstboom in huis, omgetoverde winkels en noem maar op. Overal hangt een enorme feestelijke, gezellige en knusse sfeer! December is de maand waarin je overspoeld wordt met liefde en geluk!

Wat is jouw favoriete parfum om met de feestdagen te dragen?
ChloƩ eau de parfum! Ondanks dat ik nooit 'luxe' parfums koop, besloot ik voor een keer gek te doen. En ik ben verliefd! Dit wordt de geur voor de feestdagen. Heerlijk. Ik blijf er aan ruiken. Stiekem wil ik nu nog meer parfums van ChloƩ.

Welke drie producten mogen niet ontbreken deze maand?
Blistex, zwarte nagellak en een mooie lipstick.

Wat is jouw favoriete winterdrankje?
Zoals altijd: thee! Al moet ik eerlijk bekennen dat ik af en toe een kop warme chocolademelk (met slagroom natuurlijk) ook wel erg lekker vind!

december tag

Wat is je favoriete kerstfilm?
Love Actually en Home Alone. Ondanks dat ik deze films ondertussen kan dromen, blijven we ze traditiegetrouw ieder jaar weer kijken tijdens de feestdagen.

Welk soort snoep eet jij het meest rond deze tijd?
Welk snoep niet!? Haha, ik ben een enorme snoepkont en al helemaal deze maand. Pepernoten, marsepein, kniepertjes, kerstchocolaatjes, -koekjes, gevulde speculaas en oliebollen. Kom maar door! Hmm!

Wat is je ultieme kerstlook?
Tijdens de feestdagen houd ik ervan om een beetje uit te pakken! Het liefst mijn haren gekruld, een ooglook met veel glitter en donkere kleuren, een mooie lipstick en nagels die matchen met mijn outfit. Qua kleding ga ik voor zwart (verrassing!) en hakken!

Wat is je favoriete kerstnummer?
Mag ik kiezen voor mijn hele kerstafspeellijst op Sportify?

Wat zijn je goede voornemens voor 2016?
Voornemens? Daar doe ik niet aan!

Wat vind jij het aller leukste aan de maand december? Ik ben erg nieuwsgierig! 

9 opmerkingen:

 1. Leuk je antwoorden op deze tag. Ik vind net als jij de sfeer, kerstboom etc. erg mooi en bijzonder aan deze maand.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt de tag leuk ingevuld! Blistex kan ook echt niet ontbreken bij mij, droge lippen ughh. Voornemens doe ik ook niet meer aan, ik houd mij er toch nooit aan haha! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat heerlijk dat iemand een keer geen goede voornemens heeft voor 2016! Ik stel ze weleens op, maar ik hou mijzelf er nooit aan en als je dan terugkijkt op het jaar dat voorbij is gegaan, dan vraag je jezelf af wat je nu eigenlijk bereikt hebt. Heel frustrerend als je dan geen enkel goed voornemen behaald hebt haha! Hmm... ik vind denk ik het lekkere eten, de gezellige sfeer en de cadeautjes die december met zich meebrengt wel heel erg leuk! Cadeautjes krijgen is leuk, maar het geven van cadeautjes vind ik nog veel leuker hihi! Veel plezier in Zuid-Limburg! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb ook geen goede voornemens XD die gaan alleen maar mis :p

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke tag ik hou van tags zo leer je iemand weer beter kennen! liefs en fijne dagen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Chloe is heerlijk! Ken je Love Story al? Blistex is hier ook onmisbaar! X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo'n leuke tag. Ik vind de hele kerstsfeer gewoon het allerleukst aan december. De hele maand uitkijken naar kerstdag om dan de hele tijd samen te zijn met familie en cadeautjes uit te pakken. Zalig! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wat heerlijk dat je in een vakantiehuisje zit! Even genieten. Leuke tag! Ik luister nu ook non stop alle kerstliedjes van een lijst op Spotify. Zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen