december 16, 2015

New in - Gadgets voor mijn Samsung Galaxy S5


Sinds enkele maanden heb ik een nieuwe telefoon en begon de speurtocht naar het perfecte telefoonhoesje. Totdat ik afgelopen week stuitte op deze telefoonhoesjes en het een en ander mocht uitzoeken ter review. Zo gezegd, zo gedaan. Lees snel verder!


Samsung hoesje van Avani Bragatti - €13,95

Het aller eerste hoesje is dit Samsung hoesje van Avani Bragatti! Hoe leuk is dit? Een Samsung telefoonhoesje in combinatie met een portemonnee! Ideaal als je even de deur uit gaat, maar geen hele tas wilt/hoeft mee te slepen!   

samsung galaxy s5 hoesje

Persoonlijk vind ik het marmeren effect op het hoesje heel erg mooi. Ik houd hier wel van! Bovendien is het hoesje mooi afgewerkt met stiksels. 


De binnenkant! Is die niet prachtig? Je hoeft niet bang te zijn dat je telefoon er uit valt, want geloof me die zit stevig opgeborgen. Handig is dat aan de linkerkant onder de pasjes nog ruimte is om wat geld op te bergen!  


Samsung portemonnee hoesje - €13,95

Dit is mijn meest favoriete soort hoesje en hier heb ik in de loop der jaren al een aantal van versleten. Toen ik ook deze met het marmeren effect zag, kon ik hem niet laten liggen!

samsung

Ook dit Samsung Galaxy S5 telefoonhoesje is netjes afgewerkt met stiksels! Dit hoesje heb ik ondertussen al met veel plezier in gebruik! Het enige minpunt is dat het hoesje linksboven niet helemaal goed aansluit om mijn telefoon. Wellicht moet het nog vormen? 


Samsung in-ears - €10,95

Aangezien ik altijd deze oortjes van mijn broertje inpikte, was het de hoogste tijd om een eigen paar aan te schaffen! 


Al jaren heb ik een tragus piercing en dit zijn de enige oortjes die bij mij goed blijven zitten!


Met handige volumeknop! 

baby blauw

Colorful Powerbank - €23,95

Als laatste bestelde ik deze babyblauwe powerbank. Aangezien ik voor werk en studie best veel uren van huis ben en niet altijd een stopcontact bij de hand heb, leek me dit wel praktisch. Stiekem was ik door alleen de kleur al verkocht...


Tadaa! Dit zijn alle nieuwe aankopen voor mijn telefoon bij elkaar!

Wat is jouw favoriete soort telefoonhoesje? 
In samenwerking met mobielkoopjes.nl

10 opmerkingen:

 1. Mooie en handige gadgets voor de telefoon. Als ik een nieuwe telefoon heb moet ik ook eens weer gaan kijken voor mooie en goede accessoires.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee super gaaf dat telefoonhoesje!! Vind m echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi hoesje. Ik ben zelf van de fellere kleuren, maar de stof en textuur ziet er heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je 2de hoesje vind 'k persoonlijk praktischer, daar je de telefoon er niet steeds uit hoeft te halen bij gebruik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat begrijp ik! Het eerste hoesje is handiger voor bepaalde momenten. Het tweede hoesje is ideaal voor dagelijks gebruik! :-)

   Verwijderen
 5. Ik heb momenteel geen hoesje erom heen. Alleen een ander achterkantje. Wel slecht want hierdoor lijdt de telefoon veel meer. Ik vind ze mooi die jij hebt gekozen. Zo'n powerbank heb ik nog steeds niet haha. Lijkt me toch wel heel handig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super fijne gadgets! Zo'n hoesje vind ik erg fijn werken. Ik vind een draadloze koptelefoon toch wel fijner dan oordopjes, maar die doen het ook goed. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuke accessoires heb je gekocht! Dat hoesje ziet er zo handig uit! Een powerbank is echt een handig ding, ik kan allang niet meer zonder!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die oortjes van Apple zijn ook de enige die bij mij blijven zitten! En dat terwijl zoveel mensen ze helemaal niet fijn vinden. Ik vind ze top! X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb nu nog apple oortjes.. die blijven gewoon t beste. Maar degene die ik heb worden niet meer gemaakt en die andere doen pijn in mn oren. Daarna ga ik ook deze oortjes halen, mn vriend kreeg deze bij zn s6, ik bij mn s5 kreeg nog die andere.. die ik ook vreselijk vind haha

  BeantwoordenVerwijderen