december 01, 2015

Project - 'Spread the happiness!'


JA! Het is vandaag 1 december en dat betekent dat de laatste maand van het jaar is aangebroken. De maand met alle feestdagen, de maand met een en al liefde, geluk en gezelligheid en de maand waarin ik altijd heel bewust word van alles om mij heen. Ik houd van de maand december.

Op mijn stukje internet probeer ik altijd voor mezelf dingen te relativeren, door een positieve bril de wereld te bekijken en andere mensen te inspireren met datgene wat ik doe. Ik moet eerlijk bekennen dat dit het ene moment natuurlijk makkelijker gaat dan het andere.

Aangezien iedereen wel eens met veel dingen in zijn of haar hoofd rondloopt en zich niet altijd even 'happy' voelt, leek het mij een perfect moment om een 'spread the happiness' in het leven te roepen. Iedereen verdient het namelijk om optimaal van alles te kunnen genieten tijdens deze bijzondere maand.

Al enige tijd loop ik met dit idee in mijn hoofd rond. Vandaar dat ik nu toch echt besloot om de knoop door te hakken en het gewoon te doen!

Wat is het plan?
De komende maand zal ik iedere dag een foto maken van datgene wat voor mij een geluksmomentje was. Oftewel iets waar ik blij/gelukkig/vrolijk van werd. Dit kan iets heel kleins en onbenulligs zijn, maar ook iets heel groots en serieus.

Af en toe zal ik zo'n foto op Instagram plaatsen met, hoe kan het ook anders, een leuke bijpassende quote. Wekelijks zal ik op mijn blog een artikel wijden aan deze geluksmomentjes.

Ik hoop op deze manier fluitend door de maand december te gaan. Want wees nou eerlijk, de maand december is toch wel de meest geweldige maand van het jaar!

Kom maar op met deze uitdaging! Ik kan niet wachten om te beginnen.

Spread the happiness! Doe jij mee? 

Mocht je me willen volgen op Instagram! Dat kan hier.

11 opmerkingen:

 1. Leuk om te doen hoor, aan het eind heb je ook een heel mooi overzicht met foto's van alleen maar blije momentjes. Ik ben net klaar met de 100 Happy Days Challenge, waarbij ik 100 dagen lang een happy foto op Instagram heb geplaatst. Heel leuk om achteraf al die vrolijke foto's terug te zien.
  Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee! Ik ben benieuwd naar de foto's. Ik zou ook wel mee willen doen aan zoiets, maar uiteindelijk vergeet ik toch wel weer om een foto te maken, oepsie haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dit hele leuke projectjes, ik heb die van Dina ook met plezier gevolgd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dit heel leuk :) En omdat het niet alleen maar een leuke maand is, komt hier ook vaak wat stress bij kijken. Ik wil me dus meer met leuke dingen bezig houden. Ik ga meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Blehhhhhh december haha, ja dus kom maar op met die foto's! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind december ook zeker de leukste maand van het jaar, succes meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik hou er wel van, vooral van al het lekkere eten en leuke vrije daagjes hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat ontzettend leuk! Ik ga het even in de gaten houden en misschien zelf ook wel doen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat gaaf zeg. Het is altijd mooi om stil te staan bij kleine geluksmomenten. Geniet van je maand :)

  BeantwoordenVerwijderen