december 07, 2015

Spread the happiness #1

 
De eerste week van december is voorbij gevlogen! Een week waarin ik de tijd had om tot rust te komen, genoot van vele kleine dingen, sinterklaas heb gevierd en de kerst met open armen heb ontvangen. Benieuwd naar mijn geluksmomentjes? Het is tijd voor de aller eerste 'spread the happiness'.

Dag 1 
There's no place like home.


Dinsdag sloot ik de dag af met een feestje in Zwolle van twee studiegenoten! Alhoewel dat al een geluksmoment op zich was, kwam ik 's nachts thuis en kon ik tot mijn verbazing in een schoon bed kruipen. Heer-lijk! Ik viel gelijk als een blok in slaap.

Dag 2
Relax - It doesn't get much better than this.


Sinds weken had ik woensdag een 'vrije dag'. Heerlijk zo'n dagje thuis! Bovendien had ik eindelijk de tijd om rustig vele uren trompet te studeren. Tussendoor kroop ik op de bank om blogjes te lezen, filmpjes te kijken én kerstliedjes te luisteren. Beter kan niet.

Dag 3
Today is a good day!


Donderdag trok ik het fototoestel onder het stof vandaan en nam ik uitgebreid te tijd om mooie foto's te schieten van een aantal producten. Oftewel tijd om te werken aan mijn stukje internet!

Dag 4
Do more of what makes you happy.


Vrijdag besefte ik me ineens wat voor geluksvogel ik ben om te mogen studeren aan het conservatorium. Deze weken hebben we namelijk een koperproject waardoor we samen urenlang mogen repeteren! Gezellig!

Dag 5 
Life is too short to wear boring clothes.


It's ok to take a little time out of your busy life to just focus on you!


Zaterdag ging ik samen met mijn broertje er even tussenuit. Winkelen en samen lunchen in Emmen! Mede dankzij mijn persoonlijke shopassistent besloot ik eens gek te doen en voor mezelf een luxe parfum te kopen. Natuurlijk liet ik deze inpakken, herkenbaar? Haha

The love of a family is life's greatest blessing.


Ondanks dat we geen sinterklaas vieren, besloten we wel om met de familie uit eten te gaan ter ere van pakjesavond. Samen zijn, kletsen en genieten van lekker eten/drinken. Do I need to say more?

Dag 6
A Sunday well spent brings a week of content.


Sinterklaas heeft toevallig het een en ander gehoord en wat bij ons achtergelaten. Namelijk het spel Cluedo! Lief! Zondag besloten we dit gelijk maar met het hele gezin uit te proberen. Een nieuwe favoriet!

Let your light shine!


De kerstboom staat! Wat een knusheid in huis met al die lichtjes, sfeerkacheltjes en kaarsjes! Ik houd ervan.

Wat waren jouw geluksmomentjes afgelopen week?

12 opmerkingen:

 1. Wat een fijne week! Cluedo heb ik al heeel lang niet gespeeld. Terwijl ik dat als kind een geweldig spel vond.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel herkenbaar om een cadeau voor jezelf te laten inpakken ;-) Dit maakt het nog leuker.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel erg gaaf dat je naar het conservatorium gaat! ben wel benieuwd naar hoe je speelt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te zien! Ik laat ook heel vaak parfums inpakken voor mezelf haha! Ik werk nu zelf bij de Douglas, maar het inpakken blijft leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt als een fijne week :-D Ziet er ook gezellig uit trouwens haha!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahaha, ik laat ook altijd dingen inpakken in winkels (heb ik ook een aantal keer met parfum gedaan!)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke week Desiree. Veel gezelligheid, warmte en leuke dingen. Leuke quotes heb je ook uitgezocht voor elke dag! Ben benieuwd naar de blush, waar je foto's van hebt gemaakt hihi. PS: bij ons staat de kerstboom ook al hoor; maakt de woonkamer zoveel gezelliger! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aah ik heb ook chocolade paletten gekocht bij de Kruidvat. Zo moio. X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een gezellig huisje met al die lichtjes en de kerstboom! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik hou van kaarsjes openhaard en bordspellen just love it! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het is gewoon net wat leuker om mooi ingepakte pakketjes open te maken, ik doe het zelf ook wel eens ;) Ik zie veel gezelligheid, je hebt het erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen