december 14, 2015

Spread the happiness #2


Wat een week, wat een week. Afgelopen week maakte ik een aantal kleine bijzondere geluksmomentjes mee die ik nu nog steeds niet durf te geloven! Is er iemand die me even wil wakker knijpen? Ben je benieuwd? Ik zette ze allemaal op een rijtje! Kijk snel mee.

Dag 7
Merry Christmas, you filthy animal!

zilver

Maandag had ik even het rijk alleen. Bovendien had ik een 'vrije' dag en daar heb ik goed gebruik van gemaakt!

Dag 8
There is always something to be thankful for.

review

WAH! Enkele weken geleden schreef ik een review over de kwasten van Manon Tilstra. Ik maakte een vreugde sprongetje toen ik zag dat zij hier op gereageerd heeft! (en dus heeft gelezen!!!)

It's more than just music.

ArtEZ

Dinsdag was ik de hele dag in het mooie Enschede voor het koperproject van school. De afgelopen twee weken hebben we hier hard voor gerepeteerd en dit sloten we deze week af met 2 mooie concerten! 

Dag 9
Happiness doesn't result from what we get, but what we give!

winactie

Ik speel voor kerstman! Oftewel er staan een winactie online op mijn blog! Doe jij al mee? KLIK!

Always be there for the person who is always there for you. 

Mannenharten 2

Woensdagavond sleepte ik een vriendin, voor een beetje afleiding, mee naar de Ladies Night in de Utopolis. De film Mannenharten 2 ging in première. Bijzondere film! Ideaal als je even een avondje niet wilt nadenken! 

Dag 10
The music isn't in the notes, but in the silence in between! 

trompettist

Donderdag was het tweede en laatste concert van het koperproject. Het concert werd gegeven in een klein schattig kerkje in Zwolle. Samen mooie muziek maken is toch echt wel het leukste wat er is! 

Dag 11
Teaching is a work of heart!

basisschool

Vrijdag had ik weer de eer om de hele dag voor de klas te staan. Ondanks dat het mijn werk is, word ik altijd erg blij van les geven aan kleine kinderen. Het is zulk dankbaar werk!

Some people are worth melting for. 

sneeuwpopje haken

Mams maakte speciaal voor mij dit leuke sneeuwpopje! 

Dag 12 
Time is precious. Waste it wisely! 


Wat was ik blij dat het eindelijk zaterdagavond was en ik op de bank kon ploffen. De afgelopen maanden heb ik het wellicht iets te druk gehad waardoor ik nu helemaal gesloopt was. Tijd voor een gezellig potje Cluedo en een goede nachtrust! 

Dag 13 
Let her sleep..for when she wakes, she will move mountains.


Ook zondag deed ik het rustig aan en besloot ik vrij weinig te doen. Of nouja, helemaal niks doen, kan ik niet waardoor ik de hele dag met mijn blog ben bezig geweest. Heer-lijk! 

I choose to be happy today! Wat was jouw geluksmoment afgelopen week?

12 opmerkingen:

 1. Wat een lief sneeuwpopje en juist omdat je moeder het heeft gemaakt, maakt het bijzonder. Lijkt mij ook erg mooi en dankbaar werk om voor de klas te staan. Mijn geluksmoment is alle lieve kusjes en knuffels die mijn dochtertje deze week aan mij heeft gegeven.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat Manon je artikel heeft gelezen en heeft gereageerd! Ik kan nu zo niet denken aan een geluksmoment afgelopen week, volgens mij had ik er geen... Ik probeer continu positief te blijven en te genieten van de kleine momenten, maar dat gaat mij nogal lastig af de laatste tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk artikel ziet er weer goed uit en wat een lief sneeuwpopje zeg! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super lief dat sneeuwpoppetje! Sowieso een mooi lijstje met gelukkige momentjes. Ik vind het nog steeds bijzonder dat je muziekles geeft, ik heb altijd het idee dat dit steeds minder voorkomt op scholen, al weet ik niet of dat ook echt zo is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ja, helaas klopt dat idee wel! ;-) Leerkrachten willen het vaak wel, maar kunnen het niet.. Bovendien is er geen 'tijd' en liggen de prioriteiten bij andere vakken. Gelukkig verandert dit! De overheid lijkt muziekeducatie steeds belangrijker te vinden en basisscholen krijgen hier zelfs subsidie voor! Hopelijk blijft dit de komende jaren zo! :-)

   Verwijderen
 5. Ohh dat sneeuwpoppetje is LIEF! Zo een zou ik ook wel willen haha. Maakt jouw moeder ze op bestelling haha (geintje). Mijn vriend heeft zijn bijnaam te danken aan een sneeuwpop haha. Vroeger noemden ze hem booly de sneeuwpop, omdat hij wat dik/mollig was, vandaar ;) Ik word gewoon blij van dit artikel. Heerlijk! Cluedo heb ik hier nog steeds liggen, nog nooit gebruikt. Toch lijkt me zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk! Die zaaltjes in Zwolle en Enschede ken ik ook goed ;) X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah, wat leuk dat Manon Tilstra je artikel heeft gelezen! (en het dan ook nog is goed vind!) Oeps, die win actie heb ik zo te zien gemist! Vlug eventjes kijken! Dat sneeuwpoppetje is zó schattig, heel lief van je ma! (:

  BeantwoordenVerwijderen