december 24, 2015

Spread the happiness #3

happy

Dit is alweer de derde spread the happiness van December! (Zie hier 1 &2) De afgelopen dagen zat ik op een vakantiepark in Zuid-Limburg zonder internet. Vandaar dat dit artikel iets later is dan gepland. Maar hé, beter laat dan nooit! Kijk snel mee naar wat vorige week mijn geluksmomentjes waren. 

Dag 14
Merry Christmas and a happy new year! 


Maandag was het de hoogste tijd om kerstkaartjes te versturen. Ik zocht alle kaarten bij elkaar en schreef in ieder kaartje een persoonlijk verhaal en/of quote.

Life is so much easier when you just chill out.

crazy socks

's Avonds kroop ik in mijn foute pyjamabroek en te foute kerstsokken op de bank! Het is dat het niet dagelijks kan...

Dag 15 
My mood depends on how good my hair looks!

 
Stiekem wilde ik graag nog voor de vakantie naar de kapper. Iets met als je haar maar goed zit... ik was alleen bang dat ik dit wel op mijn buik kon schrijven zo voor de kerst. Wat een geluk had ik dat er iemand had afgezegd en ik nog geen twee uur later terecht kon! Jeej.

Dag 16 
Do the right thing, even when no one is looking!


Voor 9 uur was ik op school in de veronderstelling dat ik de hele dag les zou hebben. Eenmaal in Zwolle liep het allemaal anders dan gepland en kreeg ik meerdere berichtjes van docenten dat de les niet door zou gaan. Voor niets naar Zwolle, maar wel op tijd weer thuis! :-)

It's not how much we give, but how much love we put into giving. <3


De fruitmachine koos Nina als winnaar van het kerstcadeau! Iemand anders blij maken met een mooi pakket is veel leuker dan zelf een cadeautje krijgen.

Dag 17 
Perfectly imperfect.


Heel impulsief besloot ik donderdag dat ik van alles aan mijn blog wilde veranderen. Inmiddels is er nog meer veranderd, haha! Ik begon met het knutselen aan mijn lay-out met allerlei html codes. Ondanks dat ik eigenlijk nooit helemaal tevreden ben, vind ik het wel heel erg leuk en interessant!

Dag 18
Life is a trip, plan your next vacation!


Zo van de een op de andere dag zijn we op vakantie met het hele gezin en hondjes in Zuid-Limburg. Even een paar daagjes er tussenuit, bijkomen en genieten! Een warm ontvangst zo met al die kerstlichtjes!

Dag 19 
Travel is the only thing you buy that makes you richer.


De eerste dag in Limburg begonnen we goed met een bezoekje aan Maastricht én de vele kerstmarkten die hier te zien zijn. Erg leuk en bijzonder om een keer te zien. Maastricht is volgens mij een ideale stad om een keertje te winkelen....

Dag 20 
Family time is the best time.


Traditiegetrouw spelen we op vakantie vrijwel iedere avond samen spelletjes en zo sluiten we ook de week af! Sinds kort hebben we Cluedo ontdekt en sindsdien is dit ons favoriete spel. Dankjewel Sinterklaas! ;-)

Binnenkort zal er een artikel online komen met vele foto's van onze vakantie in Zuid-Limburg! Stay tuned! 

Be happy. Be bright. Be you! Wat was gisteren jouw geluksmomentje?  

15 opmerkingen:

 1. Kerstkaarten.. elk jaar ontvang ik ze maar ik stuur er zelf nooit een eigenlijk haha. Zou ik wel moeten doen. Wat leuk dat je naar Limburg bent geweest, vind het daar zo leuk vooral in Valkenburg. Ik ben benieuwd naar de foto's! En je lay-out is echt leuk geworden x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lief, dankjewel! Morgen en overmorgen komen de vakantie artikelen online! :-)

   Verwijderen
 2. Foute kersttruien en sokken zijn heerlijk. En weet je, eigenlijk is het maar goed dat dit niet het hele jaar door 'kan'. Des te specialer blijft het om rond de feestdagen te doen <3 Wat heerlijk zo een paar dagen weg met het gezin. En spelletjes, ben ik gek op. Ik Cluedo nog liggen hier ongebruikt, misschien toch maar eens proberen? Fijne feestdagen meis! Liefs Nina

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar heb je helemaal gelijk in! Kunnen we er extra van genieten. Hoe kan dat nou!? Dat is het leukste spel dat er is... ;-) haha!

   Verwijderen
 3. Impulsief vanalles aan de blog veranderen... Héél herkenbaar. Haha.
  Fijne feestdagen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reacties
  1. 5 centimeter korter! Spannender gaat het ook nooit worden ben ik bang, haha.. Zou het wel willen verven, maar eigenlijk durf ik niet zo goed.

   Verwijderen
 5. Leuk dat je lekker aan het experimenteren bent met je blog! Geniet van de dagen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja! Je bent nooit klaar met knutselen. Dankjewel! Jij ook een hele fijne feestdagen!

   Verwijderen
 6. Wat een fijn overzicht zeg! Ik draag nu ook lekker twee dagen mijn foute kersttrui, omdat het kan! Mocht je trouwens hulp nodig hebben bij het veranderen van je lay-out, dan geef maar een gil! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke foto's! Ik wil ook van die kerststokken haha. Fijne dagen nog!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha, knutselen aan je blog...mega herkenbaar, haha! Ik ben eerlijk gezegd over m'n eigen blog ook nooit helemaal tevreden. Het kan altijd beter vind ik. :-)
  Hele fijne feestdagen nog! :-D ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Maastricht, daar gaan wij meestal 1 à 2x/jaar naartoe. Heerlijke winkelstad! Wel een tijdje reizen voor ons, maar dat nemen we er maar al te graag bij ;)

  BeantwoordenVerwijderen