december 29, 2015

Spread the happiness #4

just my life

Net zoals in de voorgaande weken legde ik afgelopen week al mijn geluksmomentjes vast! Afgelopen week hadden vrijwel alle geluksmomenten te maken met de Kerst, het lekkere (en ongezonde) eten, mijn blog én hardlopen. Kijk en lees snel mee!  

Dag 21
There is nothing in the dark that isn't there when the lights are on.

kerstmarkt valkenburg

De week beginnen op een vakantiepark is altijd goed! Terwijl mijn ouders en oudste broertje met de hondjes door Valkenburg wandelen, bezoeken mijn jongste broertje en ik de grotten! (honden mogen niet naar binnen...) Wauw! Ik heb mijn ogen uitgekeken en ik begrijp maar al te goed waarom dit in de top 10 van kerstmarkten in de wereld staat.

Dag 22
Together we make a family!

gourmetten

Gourmetten op vakantie, gewoon omdat het kan! Lekker eten, lekker drinken en kletsen... Behoeft geen verdere uitleg, toch?

Life is like drawing without eraser.

volwassen

Op iedere vakantie komen de kleurboeken weer te voorschijn. De laatste keer was alweer 4 maanden geleden. Op de een of andere manier werkt tekenen bij mij als therapie. Je hoeft alleen maar te denken aan de streepjes die je zet. Ik word er helemaal zen van.

Dag 23
Blog for yourself!

conservatorium student

Home Sweet Home! Ik wilde heel even aan mijn blog werken... Ahum! Faal! Ik gok dat ik zo'n 6 uur lang bezig ben geweest met dingen aanpassen, met coderen en het maken van een nieuwe header! Eindelijk kan ik zeggen dat ik 'tevreden' ben met mijn lay-out.

Wat vind je er van? Heb je tips en/of verbeterpunten? Ze zijn van harte welkom, ik ben erg benieuwd!

Dag 24
As every cat owner knows, nobody owns a cat.


Blijkbaar heeft mijn kat ons stiekem ook wel gemist de afgelopen dagen. Normaal zit ze noooooit op schoot. Dit zeldzame moment moest dan ook even worden vast gelegd als geluksmoment.

Dag 25
It's not what's under the Christmas tree that matters. It's who around it...

kraslot

Eerste Kerstdag! Het gezellig bij elkaar zijn en uit eten gaan met de familie was al een cadeau op zich.  Dit was blijkbaar niet genoeg wat iedereen kreeg een persoonlijk cadeautje van mijn opa en oma en een December Kalender. Fanatiek krassen met zijn allen. En ja! Ik heb prijs. 5 euro gewonnen! Yiha!

Life's too short to wear boring clothes.

little black dress
                                       
Ja! Verliefd op mijn nieuwe little black dress. Er moest natuurlijk even geposeerd worden voor de mooie kerstboom bij mijn opa en oma in huis voor een update op Instagram!

Dag 26
Each day is a gift. Open it. Celebrate it. Enjoy it.


Ik geef nu voor het tweede jaar muziekles bij een muziekvereniging hier in de buurt. Op tweede Kerstdag werd mijn kerstpakket nog op het aller laatste moment bezorgd!

I kiss better than I cook.


Aah! De kookwekker in de vorm van een wijnkoeler gaat in de doos voor mijn uitzet, haha!

A day without laughter is a day wasted.  


Ik moest bijna aan het zuurstof toen ik zag dat Vera mijn foto op Instagram had geliked! Wow! Volg jij mij al? (Klik)

Dag 27


All that matters is you and the pavement. Just run!

run baby run

Na 9 weken had ik eindelijk weer de tijd om te hardlopen. (Ik had natuurlijk tijd kunnen vrijmaken..) Het lopen ging niet van harte en ik had de volgende dag behoorlijke spierpijn, maar stiekem ben ik toch blij en trots dat ik 5 kilometer heb gelopen! Het begin is er.

I eat cake because it's somebody's birthday somewhere.


Onverwachts stond de buurvrouw op de stoep met een mega kersttaart. Hier sloten op we zondagavond de week goed mee af! Je kunt mij echt blij maken met een verse slagroomtaart van de bakker. Yum!

Wat was jouw geluksmoment tijdens de kerstdagen? En wat vind je van mijn nieuwe lay-out? 

12 opmerkingen:

 1. Ooh wat leuk! Gourmetten vind ik ook altijd zo gezellig, het duur wel even maar dat is het waard. Bij vind je lay-out erg mooi, ik heb eigenlijk geen tips!
  Liefs
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een fijne week! Heerlijk zo'n bezoek aan de grotten. Dat jurkje staat je trouwens heel goed zeg! Succes met hardlopen, dat ga ik ook zo doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fijne week had jij zeg. Ik wil zelf ook nog een keer graag naar de kerstmarkt in de grotten in Valkenburg, lijkt mij erg mooi. En wat zag je er leuk uit met de kerst! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf zeg dat Vera je foto heeft geliked! Ik vind je kerst outfit mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gezellige dairy!
  En wat een mooi casual jurkje, hij staat je mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een fijn en vrolijk overzicht! Je jurkje is erg mooi en Poes geeft jullie gewoon een hint dat jullie niet zo lang weg moeten gaan ;) Ik volg je gelijk even op Instagram, dit deed ik nog niet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. die lampjes maken het zo onwijs knus! erg leuke foto's zeg liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke week! En in de grotten ziet er super uit! Je kerstoutfit is ook mooi btw! Liefs Ilona

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh wat ontzettend gezellig zo een vakantie park!
  iets om te onthouden voor volgend jaar hihi
  Heel toevallig stond mijn buurvrouw laatst ook voor de deur met een taart, dan mag je zeker binnen komen hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je nieuwe layout is mooi, vooral de header vind ik leuk :) Super dat je dit zelf hebt gedaan, zou ik niet kunnen hoor hihi. En wat een tof kerstpakket, jeej. Ik wil eigenlijk ook weer gourmetten maar dat gat niet met de papegaaien hier in de woonkamer, too bad.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een blijheid in dit blogje. Leuk jurkje is het inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen