december 27, 2015

Terug uit Vaals!

Hoog Vaals

Al jaren roepen mijn ouders dat we er vaker 'gewoon even tussenuit' moeten. Even weg van alle drukte en verplichtingen. Gewoon genieten, uitrusten en leuke dingen doen. Vaak schiet dit er bij in, tot nu! We zijn namelijk een midweek naar Zuid-Limburg geweest! Kijk je mee naar alle foto's?


travel

Aachen

gemeentegrotHet was zo gek om van het normale leven zo hup in één dag naar het vakantiegevoel te gaan. Die paar daagjes hebben me weer doen beseffen waarom ik reizen eigenlijk zo ontzettend leuk vind! Samen met de meest dierbare mensen (en dieren) in mijn leven nieuwe dingen ontdekken, samen zijn, lekker eten en genieten.

Alhoewel ik een heel aantal jaar geleden ook in Zuid-Limburg ben geweest, kon ik me er maar weinig van herinneren. Bovendien vond ik het erg bijzonder om te zien hoe alles was omgetoverd in kerststijl! Een beter begin van de vakantie zo aan het eind van het jaar had ik mij niet kunnen wensen.

Wherever you go, go with all your heart. 

13 opmerkingen:

 1. Hele mooie foto's heb je gemaakt! Ziet er leuk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat een leuke foto's, krijg ook echt zo'n vakantiegevoel hiervan. Het is idd fijn om er samen tussenuit te gaan. Daar kan ik ook altijd zo van genieten. Helemaal als Kenzo ook meegaat hihi. Hopelijk heb je weer even bij kunnen tanken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja! Ik zou er niet aan moeten denken om de hondjes thuis te laten. Dan heb ik de 'ongemakken' er wel voor over! :-)

   Verwijderen
 3. Ziet er feestelijk en leuk uit op de foto. Al kan wennen wel fijn zijn Ik hoop dat jullie toch kunnen genieten. Helemaal in de kerstsfeer, gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, dat ziet er echt gezellig en feestelijk uit! Leuk hoor hihi!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke foto's! Jij hebt je wel vermaakt zo te zien, heerlijk soms om even ergens naar toe te gaan waar het onbekend is ☺️

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt prachtige foto's gemaakt zeg wauw ziet er goed uit en een fijn 2016 gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Lief compliment! Jij ook alvast een hele fijne jaarwisseling gewenst! :-)

   Verwijderen
 7. Aaah leuke foto's! vooral die kerstman hahah :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat staat dat meisje er prachtig bij bij dat kraampje met een peuk in haar handen, haha! Nee hoor, hele mooie foto's Desiree! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Whaha! Kon moeilijk vragen of ze eventjes drie stappen op zij wilde doen voor mijn foto, haha! ;-)

   Verwijderen
 9. Wat super fijn dat je er lekker even uit bent geweest! Ik herken het, ouders die roepen dat we er vaker tussenuit moeten gaan haha.
  Mooie foto's heb je gemaakt. Het ziet er allemaal zo leuk en gezellig uit in kerstsfeer! Een paar weken geleden was ik een midweekje in Zuid-Limburg en toen zag het er ook al zo uit. Super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah dat is toevallig! Leuk hè die kerstfestiviteiten! Zo fijn om eventjes bij te komen en tijd door te brengen met de familie. Vaak wordt het vergeten totdat het jaar weer voorbij is. Wel herkenbaar dus! ;-) Liefs

   Verwijderen