december 09, 2015

Winactie - Een kerstcadeau

kerstcadeau

-Gesloten- December is de maand van de cadeautjes. Ik houd ervan om de mensen om mij heen iets bijzonders te geven. Een klein gebaar gewoon omdat ze het verdienen! Daarom heb ik besloten dat ik een van jullie ook een bijzonder cadeautje wilde geven. In dit artikel maak je kans op een mooi kerstpakket. 

In het pakket heb ik allemaal items gestopt waar ik zelf helemaal gek op ben. Zo ook de lichtjes die ik heb gebruikt tijdens het maken van de foto's!  

cosy socks

Hoe lekker is het om op de bank te ploffen voor een beetje 'me-time'. Maskertje op, warme fluffy socks aan en luisteren naar leuke kerstliedjes!?


Terwijl je snoept van deze typische kerstsnoepjes kun je je eigen chocolaatjes maken in winter/kerst stijl! (Je kunt de snoepjes natuurlijk ook in de kerstboom hangen, haha)

lipstick

Mijn favoriete lipstick van dit moment kan ook niet ontbreken: 04 On the catwalk van Essence. Een mooie warme kleur die toch ook natuurlijk oogt en dus geschikt is voor iedere gelegenheid. Klinkt logisch hè!?


De lekkerste chocolademelk maak je zelf met deze sticks!


Het hele pakket! Ook zal er nog een leuke verrassing in zitten die niet op de foto's staat. Zo blijft het nog even spannend!

Wat moet je doen?
 

Het enige wat je moet doen om kans te maken op dit leuke kerstcadeau is mij volgen op bloglovin' en op instagram. Ook ben ik erg benieuwd naar wat jou favoriete quote is!

Vertel tot slot in de reacties dat je meedoet en laat een geldig mailadres achter zodat ik contact met je kan opnemen!

De winactie loopt tot en met 16 december.

Heel veel succes <3 

26 opmerkingen:

 1. Ik waag wel een gokje. Want je hebt echt een heel leuk en mooi pakket samengesteld. Ik volgde je natuurlijk al op BL en IG. Mijn e-mail: remptlonneke@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ben ik toch dol op dat chocolade masker van de hema! En wat een mooi pakket heb je er van gemaakt. Ik doe graag mee!
  kar0lien1tje@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohh wat een leuke winactie zeg! Heerlijk kerstig. Ik doe ook wel mee. Ik volg je al via bloglovin' & instagram. Mijn mail is chelseymeijners@outlook.com :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Er zijn vast mensen die dit heel goed kunnen gebruiken, dus ik doe niet mee, maar ik volg je natuurlijk wel al! Die lampjes zijn superleuk, heb zoiets thuis ook. Heel gezellig! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke winactie, ik sla deze even over om het iemand anders te gunnen. Ik ga je wel even volgen via bloglovin' want je blog is heel leuk :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke winactie, ik sla deze even over om het iemand anders te gunnen. Ik ga je wel even volgen via bloglovin' want je blog is heel leuk :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh heerlijk verwenpakketje <3 Ik doe graag mee! Mijn favoriete quote, goede vraag. Ik heb er niet één die er echt bovenuit steekt. Vind er zoveel mooi. Eentje die hier in huis hangt en die ik wel heel tof vind is : Do more of what makes you happy. Helemaal waar wat mij betreft. Mijn emailadres is : info@simplynspecial.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik doe graag mee, heerlijke pakket heb je samengesteld !
  Mijn email is naomidekkerr@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je hebt echt een onwijs gaaf pakket samengesteld! Lief dat je het weggeeft! Alle items spreken me aan, vooral de toffe lichtjes! De kleur van de lipstick is ook zo mooi! Ik doe met alle plezier mee. Ik volg je op Bloglovin en Instagram. Mijn favoriete quote is: 'be yourself, always'. Lekker simpel, maar helemaal waar! Mijn mail: info@happyliz.nl. Duimen maar!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke winactie! Ziezo, ik volg je op instagram en bloglovin!
  Nu duimen maar! :) <3
  withlovefroms@outlook.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oeh wat leuk dat je een winactie doet, het pakket is echt heel gaaf!
  Natuurlijk doe ik graag mee. Mijn favoriete quote is "People think I'm crazy, but I think of myself as normal with a little twist of awesome" *Just because it's true
  Liefs. Jonne (jonnesworld@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jaaa, ik doe mee! Heerlijke items!
  Mijn favoriete quote is 'keep on marching'
  er zit een heel verhaal achter, wat ooit wel eens op mijn blog verschijnt. maar deze quote betekend een hele boel voor mij.

  livingalie-nl@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ah leuk zeg, echt een gaaf pakketje! Echt wat voor mij! Dit is mijn email : esmeecnossen@gmail.com
  mijn favoriete quote is ' Don't forget to smile! :) '
  X esmee!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een heerlijk verwenpakketje! En wat een leuke winactie! Ik doe graag mee! Mijn favoriete quote is toch wel: Live the life you love and love the life you live! Mijn emailadres is: info@innerselfie.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dit is zo lief, en de foto's zijn heel mooi gemaakt <3
  Volg je via Instagram en Bloglovin. Mijn favoriete quote is: "I'm not crazy! My reality is just different from yours, is van Alice in Wonderland ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. mijn email is trouwens: angelbookwhisperer [at] gmail [dot] com

   Verwijderen
 16. Oeh, ik doe nog vlug eventjes mee! Altijd gezellig zo'n kerstpakketje! Mijn favo quote is 'Everything will be okay in the end If it's not okay it's not the end' ~Ed sheeran~ mijn email: versatile-eva@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik doe graag mee ! mijn email is naomidekkerr@gmail.com en mijn favoriete quote Is everything will be alright!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hey Desiree,

  Wat een lieve en leuke winactie! Ik volgde je al op Instagram (@DanadeJong) en nu ook op Bloglovin' (DanadeJong). Mijn favoriete quote is "Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it. The time will pass away."

  Groetjes Dana ( dejong.dana@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hi Desiree, wat een leuk pakket! Deze quote kwam ik op Instagram tegen en die is zó op mij van toepassing! "Were did all your money go? I'm either wearing it, or I ate it"! X Andrea (andrea_vd_meer@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een super leuk pakketje! De lipstick ziet er heel mooi uit, het maskertje is heerlijk om te ontspannen en van al het andere leuks en lekkers word ik ook erg blij :) Ik volg je nu op bloglovin (miss happinez) en instagram (misshappineznl). Mijn favoriete quote; nothing is impossible. The word itself says 'i'm possible'. Email: misshappinez@hotmail.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een leuk pakket en doe daarom graag nog even mee :) mijn favoriete Quote is: All happens for a reason. <3 Email: glamview@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik doe mee met deze actie! Ik heb eigenlijk geen favoriete quote.. Ik volg je op instagram vai @julyy91 en mijn emailadres is xjuly_1991@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen