januari 06, 2016

De reizen die ik maakte in 2015

travel justmylife.nl

Reizen vind ik een van de meest bijzondere dingen om te doen. 2015 was voor mij een mooi reisjaar! Ik stapte voor het eerst in mijn leven in het vliegtuig, ging voor het eerst alleen op vakantie en heb vele nieuwe plekken ontdekt. Zo bezocht ik Gran Canaria, Denemarken, Hierden en Zuid-Limburg. Kijk en lees je mee?

tips reizen Playa del Ingles

Gran Canaria - In juni stapte ik voor het eerst in mijn leven in het vliegtuig. Dit was voor mij al een hele ervaring op zich! Bovendien was dit mijn eerste echte vakantie zonder ouders. De afgelopen 3 jaar ben ik regelmatig met orkesten op tournee geweest, maar toch kun je dat niet met elkaar vergelijken.

Ondanks dat de relatie ondertussen ten einde is, denk ik nog regelmatig terug aan deze onvergetelijke vakantie. Ik heb er vele goede herinneringen aan overgehouden en dit smaakt zeker naar meer!

Klik HIER om de artikelen over de vakantie op Gran Canaria terug te lezen!

Gjèrn

Denemarken - In augustus besloot ik toch nog met mijn ouders mee te gaan op vakantie. Dit blijft toch enorm leuk! Eerlijk moet ik bekennen dat Denemarken al onze verwachtingen heeft overtroffen. De omgeving, de natuur en de mensen. Wat was het mooi!

Bovendien heeft de vakantie mij heel veel doen beseffen. Tijdens de vakantie ging er bij een knop om. Mijn leven moest namelijk snel veranderen. Deze vakantie was daarom voor mij onbetaalbaar!

Klik HIER om het artikel over de vakantie naar Denemarken terug te lezen.

overnachting in kasteel

Hierden - Ik was nog geen week weer terug uit Denemarken en kon weer mijn koffer pakken voor een weekendje Hierden. (met mijn ex) Via vakantieveilingen had ik een hotelovernachting gewonnen in het Kasteel de Essenburgh. Dit was mijn aller eerste keer overnachten in een hotel. (en kasteel) Ik besef me nu dat ik best veel 'reis primeurs' had dit jaar, haha! ;-)

Vaals

Vaals - Als klap op de vuurpijl sloten we het (reis)jaar af in december met een vakantie naar Zuid-Limburg! Wat was het fijn om even met het gezin en hondjes een paar dagen van de drukte te ontsnappen. Samen vele spelletjes spelen, lekkere Limburgse vlaaien eten en tig kerstmarkten bezoeken. Het leek wel een sprookje. Ik heb genoten!

Klik HIER om de artikelen van de vakantie naar Vaals terug te lezen.

Welke reizen heb jij in 2015 gemaakt? Ik ben erg benieuwd! 

18 opmerkingen:

 1. Wat een mooi overzicht met alle reisjes die je vorig jaar hebt gemaakt zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke reizen heb je het afgelopen jaar gemaakt. Ik wil ook eens naar Denemarken. Ik ben afgelopen jaar thuis gebleven omdat we gingen verhuizen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fijne reisjes! Gran Canaria lijkt mij zo mooi. En wat goed dat je er alsnog positief op terugkijkt, ondanks het met je ex was. Ik ben in 2015 ook voor het eerst een vliegtuig ingestapt, namelijk naar het heerlijke Alanya :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo zo, wat een reisjes, jij bofkont! Gran Canaria lijkt me ook altijd prachtig om nog een keer naar toe te gaan, en al helemaal na al jouw foto's. Ik ben 2 jaar terug naar Denemarken geweest, erg mooi land, maar ik zou daar niet elk jaar naar toe willen, ik zoek liever nog net wat meer zon op. In 2015 ben ik met vier andere vriendinnen naar Sunnybeach Bulgarije geweest, een van de leukste vakanties ooit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie reisjes heb je gemaakt hoor! Ik vond Gran Canaria heel mooi en Denemarken ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke reisjes! Gran canaria is leuk lijkt mij! X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat je meerdere reisjes hebt kunnen maken, daar knapt een persoon altijd een heleboel van op. Ik ben nog nooit op Gran Canaria geweest, maar het lijkt me ontzettend mooi!
  Zelf ben ik in 2015 een paar keer weggeweest binnen Nederland en ook nog naar Thailand en Praag geweest. Heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een heerlijke reizen heb jij gemaakt! Super fijn is het hé, om regelmatig lekker er tussen uit te gaan? Aan de foto's te zien was het overal heel leuk. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke en mooie reizen, wauw! Ik ben in november in Denemarken, Kopenhagen geweest. Wat een prachtig land!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wauw prachtige reizen heb je gemaakt heel tof! ik ga voor het eerst met mijn vriend op vakantie in de zomer maar geen idee waarheen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De laatste jaren heb ik niet zoveel reizen gemaakt als ik zou willen helaas :( De laatste vliegvakantie was met mijn exvriend en in het vliegtuig er naartoe al ruzie. Dus op deze vakantie kijk ik met een dubbel gevoel terug. Wat een mooie foto's van Denemarken. Had niet gedacht dat het daar zo mooi zou zijn. Hopelijk ga je dit jaar ook wat leuke reizen/tripjes maken :) Zo genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk om te lezen dat je zoveel reisjes heb gemaakt afgelopen jaar! Ik ben dit jaar eigenlijk alleen naar Spanje en Berlijn geweest. -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat leuk allemaal! Ik ben vorig jaar in Mayrhofen geweest op Wintersport, daarna in de Ardennen voor een familieweekend en in Frankrijk geweest op zomervakantie! Houd zo van reizen, over twee weken zit ik alweer in Londen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een heerlijke tripjes heb je gemaakt. Dapper dat je voor het eerst het vliegtuig in ben gestapt hoor! Ik ben vorig jaar ook voor het eerst weg geweest zonder ouders (met mijn vriend) naar Malta. Is echt een aanrader! Al weet ik uit ervaring dat Gran Canaria ook een mooi eiland is hihi. Op weer mooie tripjes dit jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat ben je naar een aantal bijzondere plekken geweest zeg, superleuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Prachtige reizen! Ik heb het met een weekje Spanje moeten doen in 2015, wat ook heel erg leuk was. Geweldige foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Goed dat je stil staat bij reizen! Ik ben vorig jaar ook verschillende keren weg geweest, maar kijk daar nu niet meer op terug. Terwijl dat toch leuke vakanties waren. Het lijkt mij heel spannend om alleen, zonder ouders, op vakantie te gaan... maar: eerst moet de eerste keer zijn, haha! :-)
  Weet je dat de foto's waar eten op staan, mij enorme honger bezorgen...? ��

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Blijft altijd leuk om reisverslagen terug te lezen! Leuke dingen ben je geweest ook :)

  BeantwoordenVerwijderen