januari 01, 2016

HAPPY NEW YEAR

just my life
GELUKKIG NIEUWJAAR! Wow! Wat gaat de tijd hard. Is er misschien iemand die even de tijd kan stilzetten? Hopelijk heb je een fijne jaarwisseling gehad met vele oliebollen, drankjes en ging je knallend het jaar uit. Ik wens jullie allen een gelukkig nieuwjaar en ik hoop dat 2016 je veel moois zal brengen.

Oudejaarsdag
Mijn vorige artikel deed misschien vermoeden dat ik flink ging feesten, maar niets is minder waar. Ik deed datgene wat ik het liefste doe, namelijk tijd doorbrengen met mijn familie en hondjes. De tijd hebben we uitgezeten bij mijn opa en oma thuis. We hebben vele spelletjes gespeeld, vuurwerk afgestoken en zelfgemaakte oliebollen gegeten. Stipt 12 uur proostten we op een nieuw jaar en keken we naar al het mooie vuurwerk dat hier in de buurt de lucht in werd geschoten. Geen spectaculaire dingen, maar daar had ik ook helemaal geen zin...

roze

Doelen, dromen en goede voornemens.
Een nieuw jaar zie ik als een nieuwe start met nieuwe kansen. Ik doe niet aan goede voornemens. Stiekem vind ik dat eigenlijk de grootste onzin, maar voor jezelf een paar doelen en dromen opschrijven kan nooit geen kwaad.

Reizen -
Reizen vind ik een van de meest bijzondere dingen om te doen. Jezelf onderdompelen in andere culturen, kennis maken met de andere natuur, de taal, het eten en de mensen. Het is moeilijk uit te leggen wat het met me doet, maar reizen verrijkt. Alleen tijdens het maken van een reis kom ik echt tot rust.

Ik hoop in 2016 dan ook 2 mooie reizen te mogen maken en 1 stedentrip. 

Werk - Nu in januari 2016 sta ik precies 1 jaar ingeschreven bij de KvK. Ik weet nog goed hoe ik vorig jaar samen met mijn moeder op het kantoor zat om mijn handtekeningen te zetten. Dit was de start van een spannend avontuur. En eigenlijk vind ik dat nog steeds. Ik heb vele plannen en ik zie het ook als een hele uitdaging om deze te laten slagen.

Ik hoop dat ik 2016 weer regelmatig mag meewerken aan leuke projecten als trompettist en dat ik het lesgeven, in het ruimste zin van het woord, kan uitbreiden.  

Health - 2015 was qua gezondheid voor mij een wat bewogen jaar. Nadat ik in augustus op vakantie ben geweest in Denemarken kreeg ik langzaam aan alles weer op de rit. Rond die tijd ben ik ook weer begonnen met het opbouwen van mijn spieren. Daar was namelijk nog maar weinig van over. Je lichaam moet toch ergens het energie vandaan halen. Ik vond mijn liefde voor eten weer terug en begon met hardlopen.

Ik hoop in 2016 gezond te blijven, het eten onder controle te houden en ik wil regelmatig blijven hardlopen.   

Balans - Voor degenen die mij niet zo goed kennen: ik ben enorm perfectionistisch, ambitieus en ondernemend. Het aller liefste grijp ik alle kansen met beide handen aan totdat ik dagelijks verzuip in het werk. Vervolgens wil ik alles tot in de details goed doen en voorbereiden. Dit zorgt er voor dat ik regelmatig even helemaal gesloopt ben. Niet zo gek ook als je er zo over nadenkt.

Ik hoop in 2016 een goede balans te vinden tussen werk en ontspanning. 

Wat heb jij gedaan met oudjaarsdag? En wat is jouw doel voor in 2016? 

22 opmerkingen:

 1. Wat een mooie plannen/doelen! Ik hoop dat je ze allemaal gaat waarmaken en lekker vaak op reis zal gaan! Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga hard mijn best doen! We gaan zien wat 2016 ons brengt! Dankjewel! <3

   Verwijderen
 2. Lekker toch, doen wat je fijn vindt met je familie en hondjes. Wij hebben tot na de jaarwisseling ook lekker thuisgezeten met onze dieren. Vervolgens nog even naar vrienden toe en rond 3uur doken we ons bedje in. Mooie doelen meis, hopelijk kun je aan het eind van het jaar hierop terugkijken en is het gelopen zoals je wilde. Ik wil dit jaar ook graag wat tripjes/uistapjes/stedentrips/weekendjes weg/vakanties meemaken <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heerlijk hè! Lekker de tijd thuis uitzitten! Groot gelijk! Ik hoop het ook! We gaan het over een jaar zien! ;-) Heel veel succes! Dat voornemen moet vast gaan lukken! Liefs

   Verwijderen
 3. Ik ging eten bij vrienden. Net als jij hielden we 't rustig onder elkaar, maar daar kan 'k ook van genieten. Het gezelschap doet veel ;)
  Mijn doel voor 2016 is nog meer te gaan fotograferen, want dat doe 'k helaas veel te weinig..
  Mijn beste wensen voor 't nieuwe jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah gezellig! Precies! Oud en nieuw is niet echt mijn feestje, haha! Heel veel succes! Fotograferen is erg leuk. Deel je dat met ons op je blog! :-) Gelukkig nieuwjaar! Liefs

   Verwijderen
  2. Natuurlijk wil 'k dat op m'n blog delen ;)

   Verwijderen
 4. Wat een mooie doelen! Gezond blijven is inderdaad het belangrijkste. Gelukkig nieuwjaar!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie voornemens en plannen heb je, Desiree! Ik wens je een gezond en gelukkig 2016! ♡

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Lief van je! Een stralend 2016 Loene! X

   Verwijderen
 6. Mooie doelen, de beste wensen voor 2016!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie doelen! Wens je het allerbeste en hoop dat je al je doelen dit jaar haalt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! We gaan het over een jaartje zien! Liefs

   Verwijderen
 8. Ik hoop dit jaar ook nog veel te reizen, er staan er allesinds al 2 gepland! Ik kijk er zo hard naar uit! Succes met je doelen meid! (:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh! Wat een fijn vooruitzicht! Ik ben nog druk 2 reisjes aan het plannen! Zo leuk! Dankjewel! Lief van je Eva! <3

   Verwijderen