januari 20, 2016

I Heart Makeup - Death By Chocolate Palette

I Heart Makeup

Ik ben een echt chocolademonster. Wekelijks werk ik minstens een hele chocoladereep weg! Oeps. Toen internet helemaal lyrisch was over de chocolade paletten van I Heart Makeup moest en zou ik er ook eentje proeven. Wil je ook een stukje?

swatches

Deze overheerlijke chocoladereep van I Heart Makeup heb ik enkele weken geleden gekocht bij de Kruidvat voor €7,99.

De collectie bestaat uit 3 verschillende chocoladerepen en dit palette is de donkerste variant, de pure chocolade.


Niet alleen de buitenkant van Death By Chocolate Palette is de donkerste van de collectie ook de kleuren oogschaduw zijn donkerder en intenser in vergelijking tot de andere twee palettes.

I Heart Makeup

Alle 16 kleuren oogschaduw hebben een eigen naam! Handig!

review

Zoals je wellicht wel weet, ben ik dol op natuurtinten oogschaduw en deze gebruik ik dan ook dagelijks. In dit palette zitten voornamelijk mijn geliefde bruintinten, maar ook de kleuren grijs, goud, paars en zwart die het een stuk spannender maken.

Genoeg gepraat. Tijd voor de swatches!

I Heart Makeup review

swatches

I Heart Makeup

review

Het pigment is echt fantastisch! Ik kan niet anders zeggen dan dat ik erg onder de indruk ben. De kleuren zijn erg makkelijk aan te brengen en goed te vervagen. Het enige minpunt is dat een aantal kleuren wat aan de poederige kant zijn en voor fall out zorgen.

Death by chocolate

Naast dat dit palette bestaat uit matte en glanzende oogschaduws bestaat het ook uit koele en warme tinten.

Kortom dit palette is voor mij ideaal! Het is geschikt voor zowel neutrale dagelijkse looks, maar ook voor een uitbundige feestlook. Ik ben niets anders dan positief!

Bezit jij al een van de chocoladerepen? 

23 opmerkingen:

 1. Die verpakking alleen al, wat een prachtige kleuren! Handig dat je het eigenlijk met elke gelegenheid wel kunt gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is een van de palette uit deze collectie waar ik dol op ben. Zeker de zilvere kleur is mijn favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is zo'n mooi palette! Ik heb de witte-chocolade-variant: die is ook lekker... Eh mooi! (Sorry kon het niet laten, haha!) Maar echt kei mooi deze!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, ziet er heel erg mooi uit!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb echt al zoveel positiefs gehoord over dit palette en de swatches zien er ook veelbelovend uit! Ik dacht trouwens dat dit palette superduur was, maar ik lees nu dat de prijs reuze mee valt haha! Mooie foto's heb je gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben ook een echt "chocolademonster", en wil wel eens een stukje van dit proeven! Lijkt me een erg fijn palette, de swatches zien er super uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ben benieuwd wat voor looks je ermee gaat maken! x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben erg verrast. De pigmentatie ziet er super uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb er nog geen, maar als ik dit zo zie moet ik daar toch maar verandering in gaan brengen ;) Het pigment is echt top als ik dat zo zie!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel erg mooie swatches zeg! Bedankt voor je reactie. Morgen maak ik de winnaar bekend, dus ik hou je op de hoogte :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie neutrale kleuren zeg! Een hele mooie palette! Ik heb je trouwens genomineerd voor de liebster award! Ik hoop dat je het leuk vind! ^^ -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben dol op dit palette! Al heb ik m nu al langer dan een jaar en amper gebruikt.. het blijft echt een fijn palette. Goeie aankoop waar je zeker geen spijt van krijgt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dit zijn zo fijne palettes, deze 'lijn' !

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mooie kleuren! Ik zag hem ook laatst liggen en had hem bijna meegenomen. Helaas(?) heb ik maar twee ogen en al teveel oogschaduw haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een prachtig palette! Ik heb de witte chocolade versie ervan en daarvan is het pigment ook top! x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. echt een koopje zeg, wat een prachtig palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw prachtig! Wat een pigment ook, ik ken deze wel maar ik heb er nog nooit één kunnen vinden in de winkel (of in ieder geval niet de kleur die ik wilde :-))

  BeantwoordenVerwijderen