januari 11, 2016

Photo Diary #15 - Sneeuw, code rood en paaseitjes


Het is tijd voor de eerste photo diary van 2016! De eerste echte week na de vakantie is aangebroken. Ik merkte aan mezelf dat ik enorm geïrriteerd raakte van het 'niks' doen tijdens de vakantie. Tijd om weer flink aan de slag te gaan! Of toch niet...

Maandag

code rood

Na een vermoeiend studieweekend met het GFO werd ik net zoals anders om half 9 wakker. Tot mijn grote verbazing sneeuwde het! Wow! Leuk om het jaar mee te beginnen!

favoriete gezonde snack

Ik sprong onder de douche en begon de dag met mijn favoriete snack: appel met kaneel! Yum! Waarom heb ik dat niet eerder ontdekt?

ijzelvrij

De sneeuw vind ik bijzonder, maar om dan in de auto te moeten stappen vind ik iets minder. Er zat een klas met kinderen op mij te wachten dus ik moest er toch echt aan geloven. 

studeren conservatorium

De rest van de dag knuffelde ik met onze honden, studeerde ik, gaf ik weer les tot 8 uur en werd een zakelijke afspraak verzet in verband met het slechte weer.

Dinsdag
schaatsen op straat

Een dag school stond in de planning, maar code rood gooide roet in het eten. De straten zijn hier letterlijk een ijsbaan en vrijwel iedereen heeft 'ijzelvrij'. 


Tussen de middag kwam mijn vader met broodjes knackworst aanzetten! Die heb ik al lang niet meer gehad, jeugdsentiment!

code rood

Ik word gek van de hele dagen binnen zitten en moet echt even een frisse neus halen. En nee, ik heb er geen blauwe kont aan over gehouden, haha!

Woensdag

accountants kantoor

Ook woensdag kon ik nog niet naar Zwolle toe en hier baalde ik flink van...

Na 3 weken 'vakantie' heb ik er eigenlijk wel schoon genoeg van (iedereen is ontregeld door de rare dagen) en thuis kan ik me echt niet meer concentreren. Dan maar met moeders mee naar kantoor.

favoriete snack

Met mijn Sportify afspeellijst en deze te lekkere Toffifee chocolaatjes (favoriet!) overleef ik deze studiedag wel. Wat een rust!

voldaan gevoel

Sinds tijden heb ik het gevoel dat ik een productieve dag heb gehad! Ik doe nog een work out en plof dan op de bank met een kop thee.

Donderdag

niet lekker

De dag begon ik met bananenpannenkoekjes. Maar getsie, ze zijn net zo onsmakelijk als dat ze er op deze foto uitzien. Deze hele hype begrijp ik niet zo goed...

paasspullen

Ook donderdag zaten we allemaal aan huis gekluisterd en wat was ik blij dat 's avonds de wegen eindelijk weer begaanbaar waren. Even de deur uit, op naar de Action!

Het moet toch niet gekker worden. Het nieuwe jaar is nog niet begonnen en de paas spullen liggen al in de winkel!?

Vrijdag

basisschool

Ik deed een vreugde dansje, al het ijs is als sneeuw voor de zon verdwenen! De hoogste tijd om muziekles te geven op de basisschool.

peugoet

Gisteren bij de Action kocht ik een hoes voor om mijn stuur, staat het niet stoer? Auto rijden wordt stiekem zo veel leuker, haha!

ArtEZ

Sinds 3 weken weer op het conservatorium in Zwolle! Jeej! Studeren en eindelijk weer een hoofdvak les.

Zaterdag 

veluvine nunspeet

De dag stond in teken van twee nieuwjaarsconcerten. Eerst 's middags voor de cliënten van zorginstelling Philadelphia. Wauw! Wat een fantastisch concert! Enthousiaster en dankbaarder publiek is er niet.

veluvine nunspeet

En 's avonds voor een uitverkochte zaal in Nunspeet! Ik heb intens genoten! Deze concerten zijn een van de meest bijzondere concerten die ik ooit heb mogen geven. 

Zondag 

met rookworst

Ik word wakker met het gevoel alsof ik onder een vrachtwagen heb gelegen... Wat kan een mens opknappen van een paar pannenkoeken! ;-) 

van haren

Deze enkellaarsjes kocht ik afgelopen week bij de Van Haren, zwarte laarsjes kun je niet genoeg hebben. Ik als kneus had niet verwacht dat deze laarsjes (met hak!!) zo lekker zouden lopen! (De rest van de zondag zat ik trouwens met de neus in de boeken.) 

Rise up & attack the day with enthusiasm! Hoe was jouw week? 

15 opmerkingen:

 1. Leuke foto's! Vooral de foto's met veel sneeuw, wat lag er bij jullie veel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! Lucky you, ijsvrij. Ik begrijp wel dat je er op een gegeven moment gek van wordt. Ik had het wel heerlijk gevonden, maar ik heb ook geen kerstvakantie gehad :'). En dat er al paaseitjes worden verkocht vind ik niet erg hoor hihi! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's! Gek inderdaad nu al die Paasspullen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk om te zien! Lekker, appel met kaneel! Dat wil ik ook een keer eten! Wat tof ook dat je muziekles geeft! En pannenkoeken maken me ook altijd blij! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oohh doe mij maar drie weken vakantie hoor! De afgelopen week vond ik alweer erg heftig qua studeren haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's bij ons sneeuwt het niet haha! X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hier heeft het nog niet gesneeuwd hoor! Vind ik langs een kant niet erg (de koude en het slipgevaar) maar langs de andere kant wel een beetje jammer (nu kan ik niet fotograferen!). Wat leuk zo'n hoes voor rond je stuur!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat gaaf die concerten, zag het ook al op instagram! Top foto diary!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. woahh sneeuw! dat hebben wij in zeeland nog niet gezien deze winter :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ahh sneeuw! Dat heb ik in brabant nog niet gezien, ik wil wel weer wat sneeuw. Staat altijd zo sfeervol op foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je hebt deze week alles wat ik wil! Sneeuw, pannenkoeken en nieuwe schoenen...zucht! X ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. stiekem hoopte ik ook dat het bij ons ging sneeuwen, niet dus :(

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat strepen vestje is echt leuk! Waar heb je die gehaald?
  Het is wel erg vroeg voor paas spullen inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Die liep ik een paar maand geleden toevallig tegen het lijf bij de Takko. :-) Paaseitjes lust ik stiekem altijd wel... hmm.

   Verwijderen