januari 26, 2016

Photo Diary #16 - Blue Monday, verre reizen en Ferrero Rocher


De laatste week van januari is alweer aangebroken. Afgelopen week stond ik voor de klas, gaf ik een scholenconcert, at ik heel veel chocolade en speurde ik het internet af naar de mooiste reizen! Kijk snel mee naar mijn week. 

Maandag

fruit

Rustig de week beginnen met een kop groene thee en een schaal vol lekker fruit.

basisonderwijs

Nog even snel de lessen doornemen die ik 's middags moest geven!  

winter

Wauw! Wat was het een mooie dag vandaag. Ik heb geen moment last gehad van de Blue Monday, afgezien van het feit dat de lucht helder blauw was! ;-)

Dinsdag

recensie

Voor dag en dauw onderweg naar het conservatorium. Met de boeken van Esther Verhoef vliegen deze treinreizen zo voorbij! Wat kan die vrouw schrijven zeg!

project windkracht 6

's Avonds was het slotconcert van een project die ik de afgelopen weken op een paar basisscholen heb mogen geven! Op zulke momenten besef ik enorm wat voor geweldige baan ik eigenlijk wel niet heb.

kinderen

Alle kinderen kregen een leuk cadeautje mee naar huis!

Woensdag

Ferrero Rocher

De hele week had ik al chaos in mijn hoofd en ik was blij dat ik woensdag 'vrij' was. Samen met deze bak Ferrero Rocher kwam ik de dag wel door! Yummie! Chocolademonster...

DonderdagDonderdag bracht ik de hele dag door op school in het mooie Zwolle, mijn tweede thuis!

winkelen

Ik was eerder vrij dan verwacht en besloot met mijn ouders en broertje mee te gaan naar Emmen. Tijd om te shoppen!

verfilming

Het boek rendez-vous werkte echt verslavend en bezorgde me regelmatig kippenvel. Dit maakte mij erg nieuwsgierig naar de film! Tijd om te relaxen.

Vrijdag

basisschool

Een van de leukste momenten van de week! Voor de klas staan is en blijft een uitdaging, maar het is niet te omschrijven wat het met me doet. Ik zou het voor geen goud willen missen.

Zaterdag


Op naar Hattem voor een repetitie met het GFO. Een uur lang ongegeneerd liedjes mee blèren, de zonsopgang bekijken en in de file hier een foto van maken.

rode druiven

De afgelopen dagen is mijn honger niet te stillen en heb ik ontzettend veel zin in lekker (en vooral slecht) eten. Oeps!

Voor nu besloot ik het te houden op een schaaltje fruit, rode druiven zijn zo ongelooflijk lekker!

Zondag Zondag was echt een relax dag! Ik leerde voor mijn tentamen en speurde het internet af naar de mooiste reizen. Het liefste ga ik nu naar schiphol en stap ik in het eerste de beste vliegtuig. Wie gaat er mee?

Vertel! Hoe was jouw week? 

6 opmerkingen:

 1. Aaaah ik ga mee! Wat een plaatjes, al die mooie vakantiebestemmingen.. Wat zijn die plastic muziekinstrumentjes leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijne baan (en studie) inderdaad! Lekker zeg al dat fruit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmm Ferrero rocher <3 lekker! Ik ga mee oké ;) hihi. Lijkt me heerlijk om dit 'saaie' kikkerlandje te verruilen voor een tropische bestemming!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, ik heb gisteravond ook zo'n doosje chocolaatjes opgegeten! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk hé, die Ferrero rochers <3 Als het zo koud is zou ik ook graag een enkeltje willen boeken naar een warm land!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke en bewogen week heb je gehad!
  Super leuk dat je dit met de kindjes doet. En knap ook om zo een stel in het gareel te krijgen haha!
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen