januari 04, 2016

Spread the happiness #5


De maand december is voorbij gevlogen en het is alweer tijd voor de laatste 'spread the happiness'. Niet getreurd, het project is me zo goed bevallen dat het artikel regelmatig terug zal komen! Yay! In de laatste week van december ging ik weer hardlopen(!), ontving ik een heel lief kaartje én deed ik mijn duurste aankoop van het jaar. 

Dag 28
Opruimen kost minder tijd dan zoeken.

puinzooi slaapkamer

Is dit een geluksmomentje waard? Nou, dat mijn kamer er zo 'netjes' uit ziet is vrij bijzonder! Het was tijd om mijn kamer eens flink op te ruimen. (inclusief de inhoud van alle kastjes) Ik kon die puinzooi echt niet meer aanzien.

Dag 29
Together we make a family. 

december verjaardag

December is wel echt de maand waarop je niet bang hoeft te zijn dat je de familie te weinig ziet. Hier vierden we de verjaardag van mijn tante. Beetje afleiding tussen het leren door!

Sleep solves everything.

geluk

Oh mean! Wat voelde ik mij gelukkig toen ik 's avonds in een warm bed kon kruipen. Ik heb er sinds tijden niet zo van genoten als die avond/nacht.

Dag 30 
Welke oliebol zoent mij het nieuwe jaar in?

schuur

Traditiegetrouw doken we woensdag de schuur in bij opa en oma om daar oliebollen te bakken. Niet ik, maar mijn moeder en opa. Ik was mijn lessen aan het schrijven voor aankomende week en studeerde een uurtje trompet. Wel mocht ik ze als eerste proeven, hmm!

The only BS I need is Bags and Shoes.

cowboybag

En ik had de drang om geld uit te geven, haha! Al jaren staat de Cowboybag op mijn verlanglijstje, maar ik kocht hem nooit omdat ik een andere goede tas had en hem dus niet nodig was. Zonde van mijn geld dus. Tot nu! Mijn schooltas kreeg scheuren en was nodig aan vervanging toe!

Tadaa! Het werd The Bag in de kleur ogrey! Nog even op de laatste dag voor het einde van het jaar je duurste aankoop doen... (160 euro, slik!) Ik weet nu al zeker dat de tas iedere cent waard zal zijn.

Dag 31
Run the day, don't let it run you!

hardlopen

Mijn oudejaarsdag begon sportief met een rondje hardlopen. Voor het eerst liep ik met de nike + app. Aanrader! Zo leuk om achteraf je tijden, route en snelheid tot in de details te kunnen bekijken. Dit werkt voor mij erg motiverend.

Only those who care about you can hear you when you're quiet. 

stralend jaar kaartje

Aan het eind van de middag was ik bij een van mijn beste vriendinnetjes om bij te kletsen en ons uitstapje naar Ameland te plannen. Ik kreeg dit super lieve kaartje met een bijzondere boodschap. (Die ik met tranen in mijn ogen stond te lezen.) Zo lief!

Tomorrow is the first page of a 365 page book. Write a good one!

oudejaarsavond met familie

De avond brachten we door bij mijn opa en oma. Iedereen verzorgde wat hapjes en drankjes en dit zorgde voor de nodige gezelligheid. Het was een heerlijke avond die met een goed glas likeur 43 voorbij is gevlogen!

Zo'n gek idee dat het jaar nu al voorbij is! De hele maand december deed ik het 'spread the happiness project'' wat hierbij dus ook ten einde is. Dit weekend zat ik met een orkest in Bakkeveen om te repeteren. (en een feestje te vieren) Deze week mag ik weer naar Zwolle en veel les geven. Ik heb er zin in! 

Wat was jouw geluksmoment van afgelopen week? Geniet van je week! 

12 opmerkingen:

 1. Wat een lief kaartje kreeg je van je vriendin, super attent! Ik hou van die gezellige december avondjes. Of het nu kerst is of niet. Zo samenzijn met familie onder het genot van lekker eten en drinken vind ik fijn. Mijn geluksmoment was oud en nieuw vieren met mijn vriend en beseffen dat het gewoon zo goed gaat tussen ons.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een leuke tas en wat ben je sportief het jaar uit gegaan! grappig ik voel ook altijd de drang om geld uit te geven haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw de tas is gaaf! Hij is dan misschien prijzig, maar hij is wel helemaal van leer dus kwalitatief prima. Wat je zegt, hij is het waard (en mooi!). Echt een lief kaartje heb je ook gekregen zeg. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het jaar is inderdaad voorbij gevlogen, wat ging 2015 snel. Maar je hebt hem in ieder geval goed en leuk afgesloten. Die avondjes met z'n allen met wat drankjes, hapjes en gezelligheid zijn toch wel de beste avondjes. Leuke tas, zeker een goede aankoop, heb er zelf ook eentje. Gebruik hem niet dagelijks, maar kwalitatief is het ook zeker een goede aankoop! De kleur is ook makkelijk te combineren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah, likeur 43 is zó lekker :) En wat een mooie tas heb je gekocht! Soms mag je jezelf wel eens verwennen, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's! Die oliebollen zien er ook erg lekker uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat is dit een leuk project! Jammer dat ik het nu pas tegenkom :) je tas is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De Cowboybags vind ik ook zó leuk! Maar zijn jammer genoeg wel aan de prijzige kant. €160 euries, slik. Maar het is het geld vast dubbel en dwars waard!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, belachelijk hè! De prijzen worden nu zelfs omhoog gegooid naar 220 euro... :-(

   Verwijderen
 9. Zoveel fijne geluksmomentjes! Ik kan de laatste tijd ook heel erg genieten van mijn bed. En de nike+ app is leuk he? Ik gebruik hem zelf ook al een aantal jaar en ik vind het altijd zo motiverend om na een run mijn afstand, tijd en snelheid te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja! Super handige app! Het daagt me echt uit om telkens iets verder en sneller te lopen! :-) (en vaker, haha)

   Verwijderen