januari 17, 2016

Winactie - Take a shower

blog

Vandaag bestaat mijn blog precies een half jaar! Geen mijlpaal, maar wel een uitgelezen kans om jullie als trouwe lezers te bedanken door middel van een winactie! Benieuwd hoe je kans maakt op dit mooie pakket? Lees dan snel verder.  

Wat zit erin het pakket?


balea

giveaway

balea

Naast de producten die je op de foto hebt zien staan, zal er (net zoals in de vorige winactie) een verrassing in het pakket zitten!

Wat moet je doen? 

Het enige wat je moet doen om kans te maken op dit leuke pakket is mij volgen op bloglovin' en instagram. Ook ben ik erg benieuwd naar wat jou geluksgetal is!

Vertel tot slot in de reacties dat je mee doet en laat een geldig mailadres achter zodat ik contact met je kan opnemen!

De winactie loopt tot en met 31 januari.

Heel veel succes <3 

18 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je blog mijlpaal! Doucheschuim komt hier altijd wel van pas ; )

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd met je eerste halve blogjaardag! Die Baleaproducten zijn geweldig, dus ik doe heel graag mee. Mijn geluksgetal is 18. Ik volg nu ook op Instagram (@paramara1982). Mijn e-mail is paramara1982@gmail.com.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat super dat je dit alweer een halfjaartje doet! Mijn lievelingsgetal is 4, eigenlijk mijn hele leven al. Omdat ik ben geboren op 4-9-1994. Maar ook omdat mama en papa met 4 letters is, zei ik vroeger altijd haha. Ik doe graag mee! Ik volg je al een tijdje overal op. Mijn e-mail adres is: info@kimmetjekims.nl. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd! Ik doe wel mee dan ..dan ruik ik er lekker van.  Bloglovin en instagram..komt helemaal goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een half jaar bloggen is wel degelijk een mijlpaal te noemen ;) gefeliciteerd! Ik volg je uiteraard al overal. Omdat ik je vorige winactie heb gewonnen gun ik het nu iemand anders. Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Serieus? Een half jaar pas? Ik dacht dat je al veel langer bezig was joh! hihi. Maar leuke winactie, ik doe graag mee! Ik volg je overal en mijn lievelingsnummer is 10! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik doe graag mee en volg je overal. Mijn lievelingsgetal is 7, geen idee waarom :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Whiehoee gefeliciteerd!
  Heel leuk pakket ik wil graag daarvoor eens naar duitsland mja is ver rijden dus kost veel benzine helaas
  mijn geluksgetal is 8 geen idee waarom ooit zo gekozen maar brengt nog niet veel geluk met de loterij ofzo hahah

  fijne dag liefs carola

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik doe graag mee, niet perse voor mezelf, maar om mn moeder ook eens te verwennen! De DM is helaas nogal ver weg vanuit Zeeland, dus zo'n pakketje is altijd leuk! Een geluksgetal, die heb ik eigenlijk niet. Is dat gek? Maar als ik iets moet kiezen ga ik voor 18, omdat er veel leuke dingen zijn gebeurd op de 18e! (artisticstateofmind@outlook.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuke winactie! Mijn geluksgetal is 8 en mijn e-mailadres is : mariekekazen@msn.com. Gefeliciteerd met je halfjaar!! En dat het nog lang mag bestaan ;)

  Liefs Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteeeerd!
  Ik doe graag mee, dit zijn zulke fijne producten !
  Ik volg je op bloglovin en instagram, en mijn geluksgetal is 13 :)
  Mijn email is naomidekkerr@gmail.com
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ten eerste gefeliciteerd met je mooie blog & wat een leuke winactie!
  Mijn geluksgetal is 7 :) Eens kijken of dit getal mij dit keer ook weer geluk brengt!
  Succes verder xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gefeliciteerd met je blog!! Ik heb zelf ook een piepjong blogje, nog veel jonger dan die van jou, maar juist daarom vind ik het tof om je halfjaar-blogbday mee te vieren. Ik volg je en mijn lievelingsgetal is 4. shannonwerk@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hiep Hiep Hoera! Gefeliciteerd met je 6 maanden verjaardag!!!
  Wat een heerlijk pakket! Een DM drogist is te ver van waar ik woon en ik zie deze producten vaak terug komen op blogs. Ik ben er dan ook erg nieuwsgierig naar!
  Mijn favoriete nummer: als ik een staatslot koop kies ik eigenlijk altijd 4 (omdat ons gezin uit 4 bestaat) Maar winnen doe ik eigenlijk nooit. Zou toch een ander nummer moeten gaan proberen.
  kar0lien1tje@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wow ik dacht eigenlijk dat je al veel langer bezig was, maar vet leuk!
  Ik doe graag mee. Natuurlijk volg ik je op bloglovin en instagram. Mijn favoriete getal is 3, ik weet eigenlijk ook niet waarom, maar dat is het al mn hele leven dus ik laat het lekker zo :D
  liefs, Jonne (jonnesworld@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Gefeliciteerd met het half-jarig bestaan van je blog! Ik doe super graag mee aan je winactie! Mijn e-mailadres is xx_glamourgirls@hotmail.com ik volg je op bloglovin (liekevanveen8) en op instagram liekevv24

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hiep hiep hoera! En wat een leuke winactie. Ik ben verzot op de producten van Balea. Ben wel geen trouwe volger - nou ja bij deze wel - maar volgde je al een tijdje op Insta. Mijn emailadres is Sandra_jacobs@hotmail.com. Nog veel plezier met het bloggen.

  BeantwoordenVerwijderen