februari 26, 2016

Heb ik zelfrespect?


Heb ik respect voor mezelf? Je leest het vandaag in 'de zelfrespect tag' die ik heb ingevuld!

Noem 3 positieve punten over jezelf
Ik ben zelfstandig, ambitieus en heb veel inlevingsvermogen.

Noem 3 dingen die je mooi vindt aan jezelf
Mijn volle bos haar, mijn groen/bruine ogen en mijn figuur. Of ik nou 60, 70 of 80 kilo weeg, mijn lichaam blijft in verhouding en een zandloper figuur behouden. I've been through it all...

Noem 3 dingen waar je trots op bent die je hebt bereikt?
1. Toen ik 16 jaar was behaalde ik mijn HAVO diploma en werd ik aangenomen op het conservatorium. Dit was wel een erg bijzonder jaar! Ik besef steeds meer hoe uitzonderlijk dit is en ik ben er stiekem best trots op.

2. Het schrijven en geven van mijn eigen lessen, die tot nu toe altijd een goed resultaat hebben opgeleverd. Mijn doel is om leerlingen plezier te laten beleven aan muziek, maar ook om ze (on)bewust zoveel mogelijk te leren. Win-win situatie. Als dit lukt, is mijn missie geslaagd!

3. Het overwinnen van mijn mentale en lichamelijke dip..

In welke kleding voel jij je het mooist?
In een zwarte high waisted broek met een wijde top. Ik houd van wijde kleding! Het liefst een mooi jasje, vestje of een trui!


Wat zou je willen veranderen aan jezelf? 
Te veel, haha! Allereerst zou ik best wat minder complex in mijn bovenkamer willen zijn. Voor anderen kan het heel lastig zijn, maar voor mezelf des te meer. Hierdoor zit ik regelmatig mezelf in de weg...

Ten tweede zou ik willen dat ik mezelf kwetsbaarder zou kunnen opstellen. Negen van de tien keer houd ik alles voor mezelf. Ik vind het moeilijk om aan anderen te laten zien hoe ik me echt voel en houd me daarom vaak groot...

Wat zou je nog willen bereiken? 
Een lieve leuke partner vinden, samen de mooiste reizen maken, een fijne toekomst opbouwen en een gezin stichten. Oftewel een huisje, boompje, beestje. 

Wat zullen jouw vrienden over je zeggen? 
Ik gok dat ze zullen zeggen dat ik een rustige zelfstandige vrouw ben, die weet wat ze wil, soms te goed is voor de wereld, erg perfectionistisch is en zo gek als een deur kan zijn.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik het best lastig vond om deze vragen te beantwoorden. Ik heb er namelijk een handje van om erg negatief en onzeker over mezelf te zijn. Het is veel makkelijker om de slechte eigenschappen van jezelf op te sommen dan om te vertellen op welke dingen je trots bent. Dat bewijst maar weer dat het goed is om jezelf af en toe een compliment te geven!

Bedankt Chelsey voor het taggen! Bij deze tag ik RebeccaDaphne en Kim!

Respect yourself! <3 

5 opmerkingen:

 1. Een hele leuke TAG! Maar ook wel confronterend. Je hebt de vragen mooi ingevuld en ik ben inderdaad een tikkeltje jaloers op jouw haar! Ik sla hem op :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat goed dat je de tag ook hebt ingevuld Desiree! Het is inderdaad lastig om deze tag in te vullen, want precies wat jij al zei, het is makkelijker om je slechte eigenschappen op te noemen. Daarom vind ik dit zo'n goede tag, want door deze tag open je wel je ogen en bekijk je jezelf eens vanaf een andere kant. Je hebt hem mooi ingevuld <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed dat je m ook hebt ingevuld, leuk om te lezen ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit vind ik echt een mooie tag. Wat anders dan anders. Ik moest ook echt nadenken over de antwoorden. Sommige zijn echt lastig. Ik ben niet gauw trots op mezelf, terwijl dat wel zou mogen. Dat huisje, boompje beestje komt nog wel voor jou, dat weet ik zeker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo herkenbaar om alles voor jezelf te houden, hele vervelende eigenschap!
  Dankjewel voor het taggen. Ik ga eens kijken wat ik er mee ga doen ^^

  BeantwoordenVerwijderen