februari 14, 2016

Het is koffietijd!

heart

Hi allemaal! Het is de hoogste tijd om weer even te kletsen onder het genot van een grote bak koffie. De afgelopen weken heb ik niet zo veel van mij laten horen dus des te meer heb ik nu te vertellen. Hoe gaat het met jou?

Weekend Amsterdam
Wat heb ik een onvergetelijk leuk weekend gehad met mijn beste vriendin Karlijn in Amsterdam! We zijn al zo'n 8 jaar erg goede vriendinnen, maar nog nooit samen op 'vakantie' geweest. Het was echt heerlijk om even twee dagen als vrouwen onder elkaar er tussen uit te gaan! Karl, wanneer gaan we weer? ;-)

Lees hier het artikel van ons weekend in Amsterdam!

Ik vrouw van jou!
Afgelopen week kwam ik per toeval op youtube het kanaal 'Ik vrouw van jou' tegen. Ik wist hier het bestaan al van, maar om de een of andere reden heb ik nooit hun video's en/of blog bekeken. Ik begon met een filmpje en ondertussen ben ik zo'n 15 filmpjes en vlogs verder. Oeps! Ik heb zoveel bewondering voor deze twee prachtige vrouwen!


Last minute
Woehoe! Over precies 10 dagen sta ik op Schiphol om voor de tweede keer in mijn leven in het vliegtuig te stappen. Dit keer gaat de reis voor 5 dagen naar Parijs! Samen met een goede vriendin hebben we uren het hele internet afgezocht naar de perfecte last minute stedentrip. Ik kijk er nu al zo erg naar uit!

Chaos 
Chaos, chaos en nog eens chaos. Dat is wat er de afgelopen weken in mijn hoofd heeft plaatsgevonden. Door de vele verschillende soorten verplichtingen was ik even het overzicht kwijt. Heel even heb ik het wat rustiger aangedaan, maar het is nu tijd om weer te gaan knallen!

Trots
Enkele weken geleden gaf ik op twee kleine basisscholen een muziekproject. Van de 30 kinderen hebben in totaal 12 kinderen (!!!) zich aangemeld voor muziekles van mij! WOW Toen ik dit hoorde moest ik mijn best doen om het droog te houden. Mijn doel is om kinderen samen plezier te laten beleven aan muziek en volgens mij is dit wel gelukt! Ik kan het nog steeds niet geloven.

Hoe gaat het met jou?

15 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat zo veel kinderen mee willen doen aan jouw muziek project! Echt heel gaaf. Oeh en Parijs, dat is sowieso een van mijn favoriete plekjes om naartoe te gaan. Wat een toffe dingen heb jij gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je naar Parijs gaat zeg! Steden tripjes zijn altijd leuk zeker met een vriendin! En wat gaaf dat er zoveel kinderen zich hebben aangemeld voor jouw muziekles! Mag je zeker trots op zijn meid! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik miste je blogjes al :) Maar soms is er gewoon wat minder tijd, dat begrijpen wij wel! Wat leuk, zo'n last minute stedentrip. Stiekem ben ik wel een beetje jaloers, ik wil ook nog steeds heel graag naar Parijs! En wauw, je mag trots zijn zeg. 12 van de 30 is een hele hoop, missie geslaagd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah lieve Nina! Soms zijn andere dingen even wat belangrijker... Ik kan het nog steeds niet geloven! Ik ben heel erg benieuwd hoe het in Parijs is en laat dit zeker op mijn blog weten :-) X

   Verwijderen
 4. 2 jaar geleden ging 'k tot 2x toe naar Parijs. 'k Was er nog nooit geweest, maar ben ooh zo blij dat 'k dat gedaan heb. Dit jaar is 't de beurt aan Rotterdam, ik kijk er heel hard naar uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah! Ook leuk! Fijn vooruitzicht. Heel veel plezier Evelyne!

   Verwijderen
 5. Wat een leuk artikel en inderdaad, ik vind Ik vrouw van jou ook erg leuk en inspirerend om te kijken!]

  Liefs,
  Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat gaaf van die aanmeldingen voor je muziekles! Daar moet je vast trots op zijn :D Heel veel plezier in Parijs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja! Ik ben heel erg blij met dat nieuws. Dankjewel! Dat gaat vast helemaal goed komen, nog 9 dagen! :-)

   Verwijderen
 7. Ah heerlijk zo'n weekendje Amsterdam! En wat tof dat er zoveel kinderen zich aan hebben gemeld voor jouw les, mag je zeker trots op zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah, wat goed dat er zoveel aanmeldingen zijn voor je muziekles. Topper! En heel leuk dat je naar Parijs gaat, geniet ervan :-)

  BeantwoordenVerwijderen