februari 24, 2016

Off to Paris!


Nog geen twee weken geleden boekten een goede vriendin, Rianne, en ik een stedentrip naar Parijs en vandaag is het al zover! Vijf dagen lang gaan we samen genieten van al het moois dat Parijs te bieden heeft. Benieuwd naar onze plannen?

Wanneer jullie dit lezen staan we hoogstwaarschijnlijk al op Schiphol en kunnen we ieder moment voor de tweede keer in ons leven in het vliegtuig stappen. Vanaf woensdag tot en met zondag zullen we verblijven in deze prachtige stad waar wij beiden nog nooit langer dan één dag zijn geweest.

Het hotel waar we verblijven is het Ibis Style Paris - Mairie de Montreuil. Dit is een 3 sterren hotel waar we iedere dag, hopelijk, een lekker ontbijt aangeboden zullen krijgen. Het hotel bevindt zich net buiten het centrum van Parijs waardoor we afhankelijk zullen zijn van de metro die naast de deur van het hotel stopt! Geen probleem als je het mij vraagt!

Terwijl ik in de trein naar school zat of even een uurtje niks te doen had, was ik al druk bezig met het maken van een 'planning'. We hebben samen en apart van elkaar een aantal dingen op papier gezet die we erg graag willen doen.

Disneyland Parijs

Disneyland Parijs
Al vrij snel besloten we dat we sowieso een hele dag naar Disneyland Parijs willen gaan. Bij ons allebei staat dit al heel erg lang op de 'wishlist' en dit is de uitgelezen kans om te gaan! Ik ben bang dat ik me dan voor een dag weer even een klein kind zal voelen..moet kunnen, toch?

Highlights
We zullen met de metro en te voet routes gaan afleggen langs vele highlights (de Eifeltoren, Arc de Triomphe, Place de la Concorde, Montmartre, Point Zéro....) die volgens ons een bezoekje waard zijn. Uiteraard zullen we stoppen bij de highlights om het van dichtbij te bekijken en hier ontzettend veel foto's van maken. Natuurlijk staat er ook een tripje naar de Champs Élysées en Galleries Lafayette op de planning.

Genieten
We hopen in een van de mooie parken en langs de Seine te kunnen wandelen, op bijzondere plekken buiten het centrum te kunnen eten, een ongelooflijk dure macaron bij Ladurée te proberen, lekkere koffie te drinken en bovenal te genieten van een welverdiende vakantie!

Tips?
Mocht jij nog een plekje in Parijs weten die echt de moeite waard is om te bezoeken, laat het ons dan vooral weten! We zijn altijd opzoek naar unieke en bijzondere plekken.

Ik hoop dat in Parijs een stralende zon ons gezelschap zal houden, want daar ben ik wel aan toe! Tot over 5 dagen!

Volg me op Instagram voor allemaal leuke Parijs kiekjes!

10 opmerkingen:

 1. Oooh je gaat naar Disneyland, mag ik mee!? Ik wil daar ook zo graag weer naar toe. Ik wens je heeeel veel plezier Desiree!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ik wil ooooook! Lekker genieten Desiree :) En laat ons maar lekker veel foto's zien van Parijs. Have fun!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh wat een fijn vooruitzicht. Heeeeel veel plezier de komende dagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zoooo leuk! Heel veel plezier, ik ben jaloers!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk! Heel veel plezier gewenst!
  Ik vind persoonlijk Montmartre het mooiste in Parijs, met de gezellige straatjes er achter! Heerlijk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aaaah wat super leuk zeg dat je naar Parijs gaat! Ik vind vooral de wijk le Marais altijd erg leuk met veel leuke winkeltjes en restaurantjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat gaaf meid! Heel veel plezier daar! Maak maar lekker veel foto's. -x-

  BeantwoordenVerwijderen