februari 16, 2016

Spread the happiness #7

reisblog

Afgelopen week had ik een 'projectweek' op school, at ik veel lekker en ongezond eten, ging ik met vrienden uit in Zwolle, schreef ik lessen en was ik te enthousiast over onze lastminute stedentrip naar Parijs. Benieuwd naar mijn geluksmomenten?

Maandag 


Woah! Zondag boekte ik samen met een goede vriendin een stedentrip naar Parijs! We zijn al druk bezig met plannen maken (Disney!!!) en ik kan echt niet wachten!

Dinsdag

stedentrip Parijs

Na een lange schooldag ontving ik de informatie over onze vlucht. Nieuwsgierig als ik ben, moest ik natuurlijk uitzoeken met welk vliegtuig we over 8 dagen naar Parijs zullen vliegen! Dit maakte mijn hele dag goed. 

Woensdag


Altijd als ik met onze hondjes een stuk ga lopen, besef ik pas hoe rustgevend het eigenlijk wel niet is om te wandelen en alle tijd te hebben om na te denken. Ik doe dit eigenlijk veel te weinig.  


Enige tijd geleden heb ik voor een muziekvereniging, om leden te werven, lessen gegeven op een basisschool. Woensdag kreeg ik te horen dat 12 kinderen (van de 30) zich aangemeld hebben voor muziekles van mij! WOW! Ik was echt overdonderd en trakteerde mezelf op een pizza, hmm!  

Donderdag

uitgaan

JA! Donderdag was het echt heerlijk weer! Ik werd wakker met een felle zon die door het raam naar binnen scheen en werd hier gelijk een stuk vrolijker van. Kom maar op met de lente!  

Vrijdag

giveaway

Na een super gezellige stapavond in mijn studentenstad Zwolle ging ik weer met de trein naar huis en knutselde ik dit pakket voor de winactie in elkaar. Lieve Kimberley was de gelukkig winnaar en heeft ondertussen het pakket ontvangen! Geniet ervan! 

Zaterdag


Zaterdag was ik de hele avond met mijn jongste broertje op pad voor een concert. Op de terugweg besloten we een tussenstop te maken bij de Mac. Die smoothies zijn wel erg lekker trouwens! Net zoals de McChicken en de McFlurry, haha!

Zondag


happiness

De zondag was zoals die hoort te zijn: rustig wakker worden en in een makkelijke outfit zonder make up op de bank lessen schrijven. De week sloten we af met te foute Nederlandse series.

Enjoy your week! Wat was jou hoogtepunt afgelopen week? 

15 opmerkingen:

 1. Wat een fijne week heb je gehad en super gaaf dat je naar Parijs gaat! Ik ben echt dol op die stad. Ben erg benieuwd naar de blog over dat tripje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah klinkt als een hele leuke week! Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat zoveel kinderen bij jou les willen! En yummm ik krijg ook trek in mcDonalds en pizza haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh ik zie een hoop lekkers! Die pizza had ik vorige week ook geloof, hmm. Wat een leuk pakket heeft Kimberly ontvangen ;) Luie en rustige zondagen zijn de beste <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben zooo jaloers dat je naar Parijs gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk artikel!!! Af en toe is mac gewoon lekker ;-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat súper gaaf dat 12 kids zicht hebben aangemeld! Dat zegt genoeg over jou toch? Echt super tof! :D Die pizza was dik verdiend op dat moment, hihi. Echt leuk dat je naar Parijs gaat binnenkort. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heerlijk zeg dat je naar Parijs gaat met een vriendin. Ik geniet ook heerlijk van het zonnetje die de laatste week goed schijnt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Altijd gezellig met stapavond en de Mac, daar ben ik stiekem een beetje jaloers op. Het is een tijdje geleden dat ik ze eet. En wat leuk zeg dat 12 kinderen zich aanmelden om muziekles bij je te nemen. Super! Geniet ervan en veel plezier samen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Alles in de MAC is lekker, haha! Zelfs de groenteburger is oké :P Gaaf dat je naar Parijs gaat, veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke foto's! Leuk om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen